Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 04, 09:02)
man tai per šita kaledini laikotarpi iš vis susimaiše savaites dienos biggrin.gif, nu šiandien tikrai dar ne penktadienis biggrin.gif

man irgi..
kolegė iš kito rajonoskambina ten dėl tokių penktadieninių ataskaitų...sakau o tu kam jas šiandien darai ???? smile.gif smile.gif
ką veiksit, lauksit trijų karalių? smile.gif
\
dukra šiandien dėl dvejų svarbių paskaitų į mokslus išvažiavo. sako sėdim jau laukiam tų paskaitų...ateina į grupę kažkur ten žinutė kad dėstytoja serga... blin apsisukt ir atgal namo važiuot. Būt smulkmena kad būt ne 200 km į vieną galą.... unsure.gif bizobrazija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 sausio 2019 - 09:54

Kur jūs ten gyvenat kad sniego neturit :hmm: 

Labas rytas.

Nu dėl paskaitų tai joooo :unsure:  šiaip pirma savaitė skolininkų sesijų būna :hmm:​  nors gal  kaip kur. Kur mokosi dukra?

Atsakyti
pas mus kam sniego trūksta uŽ AČIŪ biggrin.gif leisčiau netgi pakasti bigsmile.gif

nelauksim tu karaliu, girdejau kitus persirengėliai vaikšto, pas mus tai ne , tai šituo klausimu ramu smile.gif, eglės šakas reiks išmesti, nes kad ir pamerktos jau byra bais , griliandas bent jau lauko dar paliksiu šalta bus nukabinet tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 01 04, 10:05)
<p>Kur jūs ten gyvenat kad sniego neturit hmm.gif </p><p>Labas rytas.</p><p>Nu dėl paskaitų tai joooo unsure.gif  šiaip pirma savaitė skolininkų sesijų būna hmm.gif​  nors gal  kaip kur. Kur mokosi dukra?</p>

Vilniaus kolegijoj.
Jiems dar tik sesija prasidės, na ji dar pirmakursė tai ir skolų neturi:) tai nežinau kokios te skolininkų sesijos , nelabai ką galiu pasakyt smile.gif

sninga pas mus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 sausio 2019 - 11:17
kotylit?
pasmus sniegas dreeebia....pūga baisinga užu lango...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 sausio 2019 - 14:16

Va kiek sniego ryte, o dabar vėl drebia....

Kaip foto įkelt :hmm:  :B​ 

Atsakyti

Reikia įkelt į kažkokią paveikslėlių talpyklą ir tada linką dėt, turbūt taip. Bent aš tik tokį būdą žinau :D

Laukiau jau savaitgalio. Noriu patingėt :D durna savaitė ši darbe.

Atsakyti

Aš ir dedu į talpyklą, o čia linką. Naudojuosi depositfiles.

Atsakyti

Sveikos :4u:  norėjau įmest kiek sniego pas mus. Per daug reikalų  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 01 05, 17:03)
<p>Sveikos 4u.gif  norėjau įmest kiek sniego pas mus. Per daug reikalų  hmm.gif​ </p>

Sniego sočiai ir pas mus unsure.gif o dar koks šlapias bet gerai kad atsikasiau, nes dabar šala ryt but sunkiau žymiai bigsmile.gif

Sveikos

Ačiū Pempe wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vrine, juokavau dėl knygos nuostabumo. Man tragiška tema laugh.gif . Iš didelio rašto išėjo iš krašto.

Su mažąja vakarais skaitom apie trolį Mumį, laukiu biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 05, 19:08)
Sniego sočiai ir pas mus  unsure.gif  o dar koks šlapias bet gerai kad atsikasiau, nes dabar šala ryt but sunkiau žymiai  bigsmile.gif

Sveikos

Ačiū Pempe  wub.gif

4u.gif

Užtrukau šįvakar darbe, bet visai įdomu tas statistikas suvedinėti ax.gif
Atsakyti

ar eglėw nupuoštos ? :D

Atsakyti