Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas rytas,
nu atsikėliau tooookio užtinimo kad pačiai baisu žiūrėt ir tepk netepus nieko gražiau smile.gif . Ką kolegės galvoja nežinau, gal mano kad gėriau tris dienas non stop smile.gif Naktį stubure jkažkur uspaudė rankalabai nutirpo tai gal ir ir į veidą kur davė nežinau... ar gal kad išsimiegojau normaliai ..nu nežinau nežinau kas čia man.... pagersiu vandens šiandien gal atsistatysiu smile.gif

o šiaip aš tai džiaugiuos kad įdarbą. Gulėti ir nieko namuose neveikti man persunku... smile.gif
Atsakyti
Depresine dainele sakyčiau biggrin.gif

tai nauju metu pradžiai ne itin linksma procedurą buvai numačius bigsmile.gif

man tai visur dar blogai biggrin.gif ir namie ir darbe, nežinau kada čia į ritma įvažiuosiu, labiausia norečiau kokius pora km prasivaikščioti pėščiomis bigsmile.gif, truksta judejimo kažkaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 sausio 2019 - 09:19
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 02, 09:08)
Depresine dainele sakyčiau biggrin.gif

tai nauju metu pradžiai ne itin linksma procedurą buvai numačius  bigsmile.gif

man tai visur dar blogai biggrin.gif ir namie ir darbe,  nežinau kada čia į ritma įvažiuosiu, labiausia norečiau kokius pora km prasivaikščioti pėščiomis  bigsmile.gif, truksta judejimo kažkaip

vat vat judėjimo ir man maža per tokias šventes. Nes šiaip eit kadeit neprisiruošiu, vis atrodo tingisi....O šiaip aš darbe per pietus einu visada miestan, apsuku ratą,na užeinu į kokią pardę...bet tas didelis pusvalandis ėjimo yra gėris smile.gif
Atsakyti

Įsigykit au au :hihihi:   bus proga vaikščiot :wink: 

Laba diena :4u: 

Įdomus dalykas,plombavo dantį prieš  24 metus,krūminis,tai plomba laiko dantis aplink trupa :hmm:​  dar taip nesu girdėjus....

Atsakyti

Mes dar prie tinginių  :rolleyes:  Buvom kirpykloj, mažiuką apkirpo, tai toks vyresnis dabar atrodo.

As ne tokia, man tai dažnai plomba vietoj, o dantys trupa  :D O kur dar buvo sidabrinės, tai visi su uždegimais buvo. Vargstu su dantimis nuo pat nuolatinių dantų išdygimo. Nei vieno sveiko neturiu, o pirmo danties netekau dar mokykloj  :unsure: 

Atsakyti
turim tą au au smile.gif, bet kai tokie orai ir vedžiojimas jo labai sutrumpintas buna smile.gif

man tai kaip taisykle kartu su iškritusia plomba nulūžta koks šonas dančio, kita karta kitas ir rezultate lieka tik ištraukti verysad.gif
Atsakyti
koks pas mus oras baisumo- vėjas baisingas sniegas lietus... na šiandien pasivaikščiot nenoriu smile.gif
galvoju kaip čia į namus grįžt šiltai smile.gif

Pikkolo mažiuką į privatų daržą vesi?
Atsakyti
Man irgi judėjimo mažai. Be tikslo nemėgstu eiti, pasivaikščiojimas dėl pasivaikščiojimo ne man. O eiti iš tikro retai kur reikia. Pradedu mintyti, kad gal reiktų sportuoti. Bet viena valios neturiu. Į klubą prisibijau, ten dažnai būna tik figūros ir sportinių rūbų demonstravimas. O ir šiaip reikia rimtai nusiteikti biggrin.gif
Atsakyti

Tai ne vien aš bedantė :hmm:  sidabrines dvi turiu  29 metus :blink: 

Labas vakaras :4u:​ 

Atsakyti

V-Rine, taip, į privatų.

As ne tokia turiu auksinį dantį ir du apvilktus. O ir priekinio vieno tik pusę, jau plombos nebekeis sakė, tik vilkti, per mažai danties likę. Na bet laiko ta plomba.

Atsakyti
ale tai bagotos jūs čia biggrin.gif, man kažkada užsiciklino išimt tas sidabrines plombas, jaučiu be reikalo tik išgrežiojo unsure.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti

Būtume bagotos jei nereiktų dantų taisyti  :D 

Nu ir sniegučio padavė, o dar vėjas geras, mum konteinerius net išvartė, o vienas tai pilnas beveik.

Naktį ~4 val vyras kėlėsi, girdžiu kad į vonią nuėjo, bet neišeina. Tyliai nuėjau  sako: bloga, pykina, viduriuoja. Girdžiu mažasis iš paskos atbėga, tai greit vėl į lovą. Tik kad beveik neužmigau, o ir mažiukas prasivartė neramiai iki ryto, atsikėlė rėkdamas. Kadangi vyras guli paslikas lovoj, tai teko greit suktis: kiemą nukasiau, mašiną nusivaliau, dar greit supyniau dukrą, tada mažąjį su pižama į kombį ir greit į mokyklą nulėkėm. Bet vis viena vėlavo, sakau gal mokytoja supras. Iš kiemo kol išvažiavom, visi vėluoja matyt, mašina paskui mašiną, lėtai važiuoja, oras toks kad neužkiši juk.

Tai va tokios naujienos iš ryto pas mus.

Atsakyti