Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas rytas. Nors jau ne visai.
Pas mus truputį pasnaigalioję šiandien bigsmile.gif . Kaip faina wub.gif O tai au visai plika buvo.
Mes vištikę pasimarinavom, bus šventiškesnei vakarienei. Ir "Kuršėnų vyniotinio" iš parduotuvės biggrin.gif . Manau, bus labai skanu biggrin.gif

Dar apie poeziją, nes man galvojasi biggrin.gif . Taigi susigalvojau nusipirkti tą trūkstamą penktąją knygą vakar. "Triukšmo gyvatė" . Ir supratau, kad ji realiai net neišleista, yra internetinis variantas, elektroninė knyga. Paskaičiau. Balsavimo klausimu nuomonė nepasikeitė. Bet visiškai ne tas pats tikra knyga ir elektroninė. Nėra net ką lyginti.

Ir nusilaužiau akiniams kojelę. Tikras šūds . Tai yra, nei laužiau, nei ką, o išsiėmiau iš dėklo, atlenkiau, ir jau nukrito unsure.gif . Pirmiems akiiniams pirma kojelė. Tai kaži kaip čia dabar, ar tai remontuojama. Nes stiklai į kitus rėmus gali netikti. O ir rėmai ne pigiausi buvo. Neturiu patirties dar tuose dalykuose smile.gif
Atsakyti

pempe, neš į optiką, sutvarkys. O jei du metai nepraėję, garantinis čia bus :)

Atsakyti

Tai su Naujais visas  :newyear:​ 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 01 01, 08:55)
<p>Tai su Naujais visas  newyear.gif​ </p>

Tai ir jus gali su naujais metais mirksiukas.gif

Lyja su sniegu kaip ir vėjas, lovose daryti tinginiaujam mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos karalaitės ☺
Džiaugsmingų sveikų turtingų šių metų jums visoms ir man ☺
Aš irgi tinginiauju. Skauda sprandą. Reiktų eit sriubos kokios pravirt. Bet likučių kitokių yra tai vis neprisiruošiu. Bet kažko va reik....
kaip sutikot ? Mes lb smagiai...prisijuokėm už milijoną - na tokie žmonės buvo kad rimtai ten nebūna.... pasėdėjom iki 3.30 ...tai va taip šiandie sunkoka...

Kepiau mulardą. Paprastai rankovėj - per 1.5 val iškepė idealiai skaniai ir minkštai. Vat. Cartman tavo tas valgytas gal koks pagyvenęs buvo.... arba gal mano dėlto kad du kartus marinuotas ☺☺☺☺ nes susiruošėm ant kalėdų bet nebekepėm. Davar vėl...

Ai uošviai šventė pas tą mb brolį. Lauke fejerverkus jartu žiūrėjom vienam kieme. Bet kiemas didelis giii....😅😅😅 uošvienė mb pasigavo kažkur pakampėj ir pasveikino. Iki mūsų 15m nedaėjo. Aš jos nemačiau tiesą pasakius visai..būčiau gal priėjus.. nornaliai ar ne 😅😅😅
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 01 sausio 2019 - 14:32
Su Naujais Metais bis.gif newyear.gif

mes sutikom ramiai, pries tai isvaziavom i salia esanti miesta, praejom nes nebuvau svenciu laiku, mano mylimas miestas, tai grazu viskas, miesto rotuse pasipuosus, eglute, kazkaip jaukiai, daaaug fainiau nei Briusely.. o sostine turetu but kitaip atrodo..
va kelios foto, kas nesat pas mane FBuky biggrin.gif
pavalgem tada pas azijiecius, nes nenorejau jau nieko gamint. Gryzom namo, kavos su sakociu, ziurejom NEtflixe komedija, ir sulauke nauju atsidarem sampano, paziurejom fejerverkus, dar viena laida, ir 1.30 jauciu nuejom miegot. VIdurnakti uzrasem norus/svajones i maza buteliuka uzdariau ir pakabinau dar ant eglutes biggrin.gif paslepsiu i deze ir kitais metais atsidarysim. SPec pirkau toki.
taip ir praejo viskas gerai.
o dabar vienisauju, maniskis pakeliui i Londona, as likau, tai susitvarkiau namus siek tiek, susidegiau visas lemputes prisedau po interneta pasizvalgyt, ir reiks padirbt truputi, ryt maziau bus.

vartotojo įkelta nuotrauka

Pirkau tokia faina knyga, mums abiems dovanu.ji turi but pildoma 5 metus, kasdien yra skirtingas klausimas ir vienam lape vietos 5 metams surasyti atsakymus. tai dabar rasysim kasdien, ir sekanciais metais lyginsim ar ats keites, kazkaip patiko man tokia biggrin.gif
Papildyta:
ai kas tas mulardas tai irgi googlinau, pirma kart toki zodi girdziu smile.gif Gerai, vrine, kad skaniai gavos mirksiukas.gif rankovej kept gerai, mesa troskinas savose sultyse garai, gal ir suminkstino, o gal ir pats paukstis jaunas duoda savo.

per KAledas tevai kepe anti, paprastai orkaitej uzdengta, paskiau atidenge, tai ir normaliai gavos. as nemegeja anties krutineles, kai buna taip atskirai, arba nemokejau kept, bet va tokia orkaitej visa tai skanu.

pas mus dar kita savaite bus vienos KAledos (maniskio) ir tada jau tikrai visos sventes baigsis. nors as jau nieko tokio nedarysiu, gal pas draugus kur eisim.
Atsakyti

Buvom pas draugus. Jų vaikas lyg sloguot pradėjo, ryte sakė buvo pakilus šiek tiek tempa, tai visi kiti išsigando, o mes nuvažiavom. Bet su vaikais iki 23.30 grįžau. Dar mažasis per mažas naktim blūdint. Bet neužmigo grįžęs, nes jau fejerverkus pradėjo šaudyt, o jis labai jų bijo. Tai paskui per langą apsikabinę žiūrėjom, tai kažkaip aprimo. Bet vis viena ilgai neužmigo, teko paskubom praustis ir eit kartu gult. Nes iki kokios 1 val dar vis šaudė. Tai vėlai kėlėsi, net iki 9.30 miegojo, galvojau jau kad pietų nemiegos, bet vat prieš pusvalandį užmigo. Tai biškį išsiderinom, bet ryt važiuojam ryte į kirpyklą, tad grįšim į ritmą. Nes aš keliuosi ir jis keliasi. O kitą savaitę į daržiuką bandysim eit. Labai nerimauju  :unsure:​ 

Atsakyti

Mes tai irgi ramiai Naujus. Išsikepėm steikus, pavakarieniavom, youtube visokias laidas žiūrėjom. 12 išėjom į kiemą prie mūsų kvartaliuko eglės, tan visai daug žmonių prisirinkę buvo, tai daug fejerverkų buvo. 

Grįžę šamoės pasipilstėm ir dar iki kokių 3 dar praplepėjom.

Kaimynystėj veiksmo daug vyko, bet nieko negirdėjom (apie Šiltnamių g. kur rašo) https://www.delfi.lt....d?id=79992455#

Atsakyti
Su Naujaisiais 2019! vartotojo įkelta nuotrauka

Grange, labai gražu wub.gif

Mes neturėjom nei vieno fejerverko, o buvom savo kaime. Tai ketinom su dukra iš nevilties uždegtus degtukus mėtyti cry.gif . Bet kaimynas išgelbėjo situaciją, ganėtinai normaliai buvo pasiruošęs biggrin.gif
Paskui dar tolimesni kaimynai davė vaizdų ir garsų vartotojo įkelta nuotrauka.
Ir Nauji metai vis tik atėjo biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Su NAUJAIS METAIS..... 

Nu ką,baigės šventės ir vėl kasdienybė....

Nu mūsų gatvėj tik mes vieni fejereverkus turėjom :hmm:  o pernai  kiti turėjo.... bet vistiek fainai pašaudėm....

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 01 01, 17:33)
Su Naujaisiais 2019! vartotojo įkelta nuotrauka

Grange, labai gražu wub.gif

Mes neturėjom nei vieno fejerverko, o buvom savo kaime. Tai ketinom su dukra iš nevilties uždegtus degtukus mėtyti cry.gif . Bet kaimynas išgelbėjo situaciją, ganėtinai normaliai buvo pasiruošęs biggrin.gif
Paskui dar tolimesni kaimynai davė vaizdų ir garsų vartotojo įkelta nuotrauka.
Ir Nauji metai vis tik atėjo biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , kad nieko labai ir nepraradot, apart eur sutaupymo, kaimynas pirkosi už 100 eur tai nenustebino sakyčiau biggrin.gif TIEK KAD daug šuviu, o visi vienodi smile.gif

Grange kokia įdomi knyga, niekad tokios nemačius reiks pasižzvalgyti knygynuose , jei pas mus tokiu aplamai buna

Cartman tai kaimynai naujus ilgam įsimins biggrin.gif

Irką vel žemas startas į darbus, ech kaip pavydziu kas pasiėmę atostogas šioms trims dienoms tongue.gif

Sveikos 4u.gif

man šitas patiko sveikinimas biggrin.gif
https://www.facebook...637158883/?t=88
gal delto, kad labai primena viena pažistama, kuriam visa laika ir viskas yra tik blogai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 sausio 2019 - 08:17
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 02, 09:13)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , kad nieko labai ir nepraradot, apart eur sutaupymo, kaimynas pirkosi už 100 eur tai nenustebino sakyčiau biggrin.gif TIEK KAD  daug šuviu, o visi vienodi smile.gif

Grange kokia įdomi knyga, niekad tokios nemačius reiks pasižzvalgyti knygynuose , jei pas mus tokiu aplamai buna

Cartman tai kaimynai naujus ilgam įsimins biggrin.gif

Irką vel žemas startas į darbus, ech kaip pavydziu kas pasiėmę atostogas šioms trims dienoms tongue.gif

Sveikos  4u.gif

man šitas patiko sveikinimas biggrin.gif
https://www.facebook...637158883/?t=88
gal delto, kad labai primena viena pažistama, kuriam visa laika ir viskas yra tik blogai biggrin.gif

Tai MB taip ir sako, kad nieko tokio, eurų vęjais nepaleidome. Bet, artėjant dvyliktai, pasidarė liūūūūūdna, norėjosi to pykšt biggrin.gif . Juk galėjom ir iki miesto pavažiuoti ax.gif .

Nieko dainelė biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Pramiegojau dantisę blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 02 sausio 2019 - 08:55