Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 30, 18:15)
Pempe silpnai svečiams varškėčiai  bigsmile.gif

As irgi darbšti  biggrin.gif kaip Vrine valiausi kampus kačių plaukų  doh.gif  doh.gif  doh.gif pramečiau kažkokių apsidauzusiu suvenyrų nuo caro ruricho laiku  biggrin.gif žodžiu naujų sutikimui pasiruošę, tikiuosi nerysim kitais metais kaip kiaulės ir kiti kiaulysciu neiskres  mirksiukas.gif

Ne svečiams čia, šeimai - kad iš bado nemirtų, kol svečių sulauks.

O kiaulės metai su kiaulystėm nieko bendro neturi. Tiksliai nepamenu, kiaulė kažkokia ar tai draugiška, ar tai ištikima, ar ir viskas kartu.
O šiaip, tai pritariu mūsų kunigėliui - ne kiaulės ir ne šunio, ir ne gyvatės, o Dievo metai biggrin.gif
Atsakyti

Vrine, Kalėdom valgiau mulardą. nežinau ar teta nemokėjo su juo ar jis rimtai kietas žaltys. 

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 12 30, 18:52)
<p>Vrine, Kalėdom valgiau mulardą. nežinau ar teta nemokėjo su juo ar jis rimtai kietas žaltys. </p>

Ane...negąsdink 😨😨😨😨 kaip ji te kepri kaži kad minkšras būt...
Atsakyti

aš nežinau, gal tetai ir šiaip ten kokią pagyvenusią antį įkišo :D 

Atsakyti

pasidarykit paršiukus naujiem

image.jpg

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 12 30, 19:02)
<p>aš nežinau, gal tetai ir šiaip ten kokią pagyvenusią antį įkišo biggrin.gif </p>

Na ir tas mulardas gali būt pagyvenęs...mūsų pusmetinis. Na žiūrėsim. Bus kaip bus ..tik galvoju jis man į rankovę kaži tilps....m😐
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 12 30, 19:03)
<p>pasidarykit paršiukus naujiem</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

Idėja bigsmile.gif o uodega iš ko?

Vrine kepk folijoje ant žemos temperatūros na apie 140 150 kokias 3.5, 4 Val pamatysi koks minkštas ir skanus bus... Išbandytas reikalas
Atsakyti

mačiau iš folijos kažkur susuktą. įvesk į google vaizdus lemon pig :)

Atsakyti

Vrine, Kalėdom valgiau mulardą. nežinau ar teta nemokėjo su juo ar jis rimtai kietas žaltys. 

Sveikos  :4u: 

Kas čia per žvėris :hmm: 

Kaip nekeista tfu tfu tfu rami dienatik ė iškvietimai,visi naujakui turbūt ruošias :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2018 12 30, 19:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Cartman" data-cid="72307308" data-time="1546188727"><div><p>Vrine, Kalėdom valgiau mulardą. nežinau ar teta nemokėjo su juo ar jis rimtai kietas žaltys. </p></div></blockquote><p>Sveikos  4u.gif </p><p>Kas čia per žvėris hmm.gif </p><p>Kaip nekeista tfu tfu tfu rami dienatik ė iškvietimai,visi naujakui turbūt ruošias unsure.gif​ </p>

Nupenėtas gaigalas bigsmile.gif
Atsakyti

Ot nežinojau tokio pavadinimo  :hmm:   gėda boba metuose  o nežinojau  :D​ 

Atsakyti
Sveikos.
Lyžuka neklaidink žmonių. Mulardas tai didžiųjų ančių rūšis smile.gif jos nenupenėtos, bet jos didelės smile.gif
Galima pasigoglinti jei ką smile.gif...nu ką aš ir padariau šiaip smile.gif mano mama šiemet juos pabandymui 6 augino. Bet sakė daugiau neaugins...su vištomis paprasčiau smile.gif

Atsakyti