Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Lyžuka, ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 29, 17:34)
Grange dėl vyro - tai jau jis 100 kart yra susipykęs su tėvais už visus panašius reikalus. bet tai nieko nekeičia....ten kitaip nebus.
Dėl to vaiko tikėjimo kalėdų seneliu... tai o savęs nepamenat tokio amžiaus - kai realiai netiki ir žinai  kad  jo nėra.....bet vistiek lauki ir beveik tiki....tai aš manau jis toje fazėje 😅 nnn kartų yra sajęs kaip žino kad jo nėra...tačiau laukia ir džiaugias. Jei kas jis nėra durnas ar kaip atsilikęs 😅😅

tai tada reikia apribot vaiku lankymasi ten, jei gryzta taip, tai ir nefainai unsure.gif
o del vaiko aisku gi nesakau kad durnas ar dar ka neisgalvok biggrin.gif kai mes buvom vaikai tai tokio amziaus dar kitaip tas tikejimas buvo, bet dabar kai viskas anksciau vyksta,tai taip atrodo kad jau velu ir dauguma zino, gaila is ties gal, bet nieko nepadarysi,.

QUOTE(Cartman @ 2018 12 29, 18:04)
<p>Mes šiandien buvom "pirmam blyne". čia ta sociali blyninė, kur tik neįgalieji aptarnavime dirba. Kaip nuoširdžiai jie dirba  wub.gif ne aukštos klasės restoranuose, kur sqąskaita pasiekia 100 eur ar daugiau ne visad tiek apšokinėja smile.gif</p>
kaip fainai
Atsakyti
Arba šnd užklausė sūnus - o kaip gali vaikai būti panašūs į tėčius...iš kur ...kodėl...??? Nors supranta kiek ten supranta kad vaikai atsiranda kaip pats sako padarius čikibriki tėvams...bet prie ko čia gali būt panašus į tetį jau nebeaišku. O kad jie išsiaiškina gal anksčiau viską nei mes kažkada - gal...
Bet ar tikrai tuo tiki ką išsiaiškina tai kita kalba... .
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 12 29, 21:10)
Lyžuka, ačiū wub.gif

Prašom mirksiukas.gif

Man visi spektakliai patinka daugiau ar mažiau rolleyes.gif

Vrine, po ankstesnių pokalbių anytos su anuku aprašymų aš jau galvoti imčiau kad pradeda vaiką nuteikinet kad čia Aplamai ne jo jo tikrais tėvas biggrin.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 gruodžio 2018 - 08:44

Įdomu kur ji yra?

Planetariumo patalpose, prie VCUP :)

Atsakyti
Labas rytas
Ką daryti valgyti?

Ar skaitėte šiųmetines poezijos knygas iš renkamo penketuko? Jei taip, už ką balsuojate?
Atsakyti

Aš tai šonkauliukų virsiu. Su krienais :)

Poezijos knygą bendrai paskutinį kartą skaičiau, kai mokykloj mokiaus.  :hmm:​ 

Atsakyti
Labos.
Iškepiau blynų ką toliau nežinau. Išsikuopiau kavau valgomąjį sąžiningaim. Dar eisiu pira spintelių pajudint. Dar užuolaidas išsilygint nes ploviau.
Tai ką per naujus ?
piezijos neskaitau knygų nežinau. Noriu šiaip geros knygos. Tik nežinau ko tai ir toliau noriu...☺
Atsakyti
Mes tik dabar grįžom, tai tvarkytis jau nėr kada. Maistas(virsiu varškėčius arba/ir pievagrybių siubą) ir svečiai tuoj pat. Man reikia dvigubo ilgio parų ax.gif

Dabar kavinuosi, nes reikia energijos showoff.gif
Papildyta:
O dėl poezijos- skaičiau tik 4 iš penkių, dvi man priimtinos ir vertos geriausios, o dvi tai ne. Ir kitų penkių skaitytojų nuomonė tokia pat. Gaila, kad vienos knygos trūkom, o gal ji super..
Dedam pliusą Bleizgio labiausiai ir Buroko knygoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 30 gruodžio 2018 - 15:51
Pempe silpnai svečiams varškėčiai bigsmile.gif

As irgi darbšti biggrin.gif kaip Vrine valiausi kampus kačių plaukų doh.gif doh.gif doh.gif pramečiau kažkokių apsidauzusiu suvenyrų nuo caro ruricho laiku biggrin.gif žodžiu naujų sutikimui pasiruošę, tikiuosi nerysim kitais metais kaip kiaulės ir kiti kiaulysciu neiskres mirksiukas.gif
Atsakyti
mes vakar nusipirkom gerus steikus ir vyno butelį, tai irgi naujiems pasiruošę :D
Atsakyti
O mes vistik turėsim svečių. Vyras prisikvietė 😅😅😅 jis ir sūnus nesupranta šventimo be svetimų.... kepsim mulardą. Tik tie svečiai mūsų vėlyvi bus - tik po 9 atvažuos...tai turėsiu laiko ir baltą mišrainę susipjaustyt ☺....ir ilgai neužsibus 😅😅😅😅😅😅
Bet čia krikštotėvai sūnaus ( mano pusbrolis su žmona) tai savi tokie...ir tokie lengvi linksmi žmonės...nei nesuku galvos.. o dar žinant kad vistiek visada apie ar po kalėdų atvažiuoja sūnui dovaną atveža.... tai viskas tuo pačiu bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 gruodžio 2018 - 18:53