Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas rytas  :4u: 

Oi Pempe pričiūdai... :D  papasakočiau  kaip protingą žmogų galima į durnyną uždaryt :D  tikiuos nėr čia jokių bendradarbių :hmm: 

Iškvietė žmogelis policiją,nes naktį girdėjo kaip kaimynams purškė dujas ir paskui tris kartus šovė(tai buvo  naktį). Grįžęs po darbo,kaip doras kaimynas pradėjo jų ieškoti,jų nerado ir iškvietė. Policija pabendravus su juo iškvietė mus,nu tipo vsio haliucinacijos. Kaimynai rasti darbo vietoj savo. Nu ką vežam į Dariaus ir Girėno... kaip priklauso pasimatuojam spaudimą,ups pulsas 140 :blink:   niekas nepriims,vežam į ligoninę kad sureguliuotų pulsą. Vežam,kartu jo mama ir sako- kaip tu mane užknisai,ir taip pavargau,polikl. buvau,darbo gaila... jis- kokio darbo tu juk nedirbi niekur....  nu kaip darbo gaila tiek agurkų išmest.. Kokių agurkų?????    nu kur dariau ir iššaudė.... tas tik atsisėdo ir klausia- palauk palauk,kokie agurkai?   nu kur dariau žiemai. O kur tuo juos padėjai?  pas tave kambary už lovos. Tyla... Tai ką ***....t tai jie man šnypštė ir šaudė??????

Pasirodo taip  :D  :D  :D  :D  atvažiavom į priėmimą visi apsiašaroje iš juoko.... vat taip. jei ne pulsas būtų uždarytas į psichiatrinį nes girdi garsus....

Atsakyti

Lyžuka, kaip tau Eglė žalčių karalienė, ar patiko? :) aš tėvam padovanojau sekmadieniui..

aš ne tokia, nu čia ir istorija  :lol:  :lol:  :lol: 

o bendrai kalbant, tai dabar pilnatis ir šventės kartu dvigubai žmones paveikę visaip :D

Atsakyti
nu labas.
nu ko jūs.
vakar sūnus grįžo iš babos su nupudrintais smegenims:
-kad tėvai perbrangias dovanas nupirko kalėdoms- mėtosi pinigais -kalėdų senis atnešė pigiuką išmanųjį laikrodį . Sūnus sako aš jiems sakau man kalėdų senis atnešė ne tėvai... tai tipo nu nu koks te senis...tėvai pinigais mėtosi...(aš manau jie mano kad už 300 ne už 30 pirktas)... grįžęs su ašaromis- bet juk nupirkot ne jūs....vž svajone užmošo vaikui apie kalėdų senį...
- kodėl dukra laksto su kavalieriumi tuo savu vakarais. Laksto todėl kad močia leidžia... o poto kai verks tegu nesikreipia [/I]...nu gal jie užmiršo kad jai 19 metų...
- kodėl per baleto pertrauką abu vaikai telefonus įsijungė (FB ir instagramą pasižėt). Kodėl nebendrauja, kodėl šitaip... Nu kodėl kodėl...todėl kad laikmetis toks....aš galvoju džiaukitės kad baleto metu dar neįsijungė, nes jau alpo abu...
- kiek kita baba pinigų davė kalėdoms (ji dovanų neperka)... kiek- nu neslėpk sakyk sakyk... ... na kita baba turi 8 anūkus (maniškė) o šie tuos du ir tų nemyli.... AAAA šitiek (kai sužinojo)...na jai geriau mat - mažesni mokesčiai..... jo gyvenant vienai išlaikyti namus ir t.t.
- kodėl telefoną vėl įsijungei-aaaaa? eik į kitą kambarį ir sėdėk vienas tadum...o patys prie tv guli... smile.gif

čia vadinasi aplankė anūkas senelius...
manau kadtokius priekaištu turėtų tėvams (mums) sakyt o ne dešimtmečiui...
nu žinokit bežodžių...

tai ataip.

Kur naujakas? smile.gif skausminga tema... smile.gif mano vyrui ypač :0 nes jis namuose ir be baliaus nesupranta, o daugiau su kuo tie baliai vykdavo tai serga, tai dirba, tai išvažiuoja... smile.gif tai kas mane nori pasikviesti? arba į svečius pas mane (tiksliau MB) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 gruodžio 2018 - 21:08

Nu žiauru vaiku tokie marazmai..... kam leidi? Negali nueit pati pasakyt ir nuleis ant žemės ją kad netraumuot vaiko?

Nieko nežinom,gryšiu tik ryte po paros. Kai pamiegosiu nuspresiu AŠ kur švesim :)

Atsakyti
as ne tokia - super tavo istorija biggrin.gif , norėdamas neišmąstytum biggrin.gif

Atkoncertavom paskutinį šiais metais renginį. Ačiū Dievui, dabar tik darbas liko.
Buvo gerai, ypač po . Skaniai pavalgiau biggrin.gif .

Vrne, kartais, kai namie ko nors ginčijamės ar šiaip grįzinamės(o tai būna dažnai), galvoju, kad mes nenormalūs. Bet, kai pasiklausau kitų, tai suprantu, kad viskas su mumis beveik puiku biggrin.gif
Ir su tavim puiku, o kad aplinka kalta , nieko nepadarysi ax.gif
Atsakyti

Čia realybė Pempe,kasdienybė mūsų.... šis iškvietimas linksmiausias per metus  :D 

Buvo budėjimo pradžia  mirties konstatavimu o baigėsi gimdymu namie,mažytė lėlytė gimė  :D​ visko būna šiam pasauly......

Atsakyti

Mes tai naujaką labai ramiai, namie. Pasidarysim ko skanesnio ir tiek :) kažkaip nėra man didelė šventė tas naujakas.

Vrine, aš tai jaučiu nutraukčiau tavo vietoj ryšius su ta uošvija  :unsure:​ 

Atsakyti

Oi tos anytos. Mum per Kalėdas kūčiukų atnešė, pirktinių, tik kad galiojimas jų buvo iki 12.20  :oh:  ir taip žiūriu, ir taip, gal sakau čia pagaminimo data, bet rašo, kad galiojimas ant pakuotės. Ir atnešė ne dėl to, kad ten jie kokie skanūs ir faini būtų, o dėl to, kad prieš savaitę darėsi maisto netoleravimo testą ir jai uždraudė vartoti kviečiis.

V-Rine sūnui gali paaiškinti, kad Kalėdų senelis nespėja visiem vaikam pagaminti dovanų, todėl į pagalbą pasikviečia tėvus, duoda stebuklingų pinigų ir už juos nuperka vaikam dovanas, apie kurias žino tik Senelis. Na kažką tokio, pafantazuok, tegu dar tiki Kalėdų Seneliu. Tai taip miela.

Naujų nenoriu. Nieko neplanuoju, bent aš. Jei kur ir važiuosim, vis viena su mažiuku namo ~22 val važiuosim, neištemps jis ilgiau, o ir fejerverkų labai bijo. Aš išvis nemėgstu susibūrimų jokių, nes bendraut su nepažįstamais nemoku, plo su savais gaunasi tik apie vaikus, namus ir darbą.

Atsakyti

Sveikos dar siais metais 4u.gif
praleke visos sventes, bet buvo fainai, namie, su tevais, dar su dviem draugem geriausiom susimaciau, tai sventes pilnai uzskaitytos.
dar formalumas naujieji, ir psio smile.gif
nieko nezinau ka veiksim, jauciu, kad namie. nebent ekspromtu ka nors sugalvosim gal su kuo.

QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 28, 20:07)

vakar sūnus grįžo iš babos su nupudrintais smegenims:

vž svajone užmošo vaikui apie kalėdų senį...
-

bet tai jie(uosviai) ir ne visai kaip cia geriau issireiskus, protingi, kad tokiom kalbom vaikui. kas kiek ka pirko, uz kiek ir pan. ir dukra su kuo ir kada vaiksto tai aisku, kad cia jums reikia rupintis, o ne jiems.
as vistiek nesuprantu tavo vyro vaidmens sioje situacijoje. jei tu negali jiems pasakyt kad JAU GANA visu situ kalbu, tai jis privalo. Arba sako ir nesupranta jie, arba jam nerupi ar kaip nesuprantu rolleyes.gif

o del Kaledu senio, nu kaip desimtmetis tai jau gal ir laikas suzinot, nustebau siaip,kad net dar tiki, siais laikais vaikai viska anksciau issiaiskina, ypac mokykloj.
bet suzinot ta turetu irgi is jusu bent jau, jei ne is mklos.. o ne tokiom aplinkybem.
Atsakyti
Grange dėl vyro - tai jau jis 100 kart yra susipykęs su tėvais už visus panašius reikalus. bet tai nieko nekeičia....ten kitaip nebus.
Dėl to vaiko tikėjimo kalėdų seneliu... tai o savęs nepamenat tokio amžiaus - kai realiai netiki ir žinai kad jo nėra.....bet vistiek lauki ir beveik tiki....tai aš manau jis toje fazėje 😅 nnn kartų yra sajęs kaip žino kad jo nėra...tačiau laukia ir džiaugias. Jei kas jis nėra durnas ar kaip atsilikęs 😅😅

Atsakyti

Mes šiandien buvom "pirmam blyne". čia ta sociali blyninė, kur tik neįgalieji aptarnavime dirba. Kaip nuoširdžiai jie dirba  :wub: ne aukštos klasės restoranuose, kur sqąskaita pasiekia 100 eur ar daugiau ne visad tiek apšokinėja :)

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 12 29, 19:04)
<p>Mes šiandien buvom "pirmam blyne". čia ta sociali blyninė, kur tik neįgalieji aptarnavime dirba. Kaip nuoširdžiai jie dirba  wub.gif ne aukštos klasės restoranuose, kur sqąskaita pasiekia 100 eur ar daugiau ne visad tiek apšokinėja smile.gif</p>

Įdomu kur ji yra?

Sveikos smile.gif
Atsakyti