Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pempė12 @ 2018 12 27, 09:03)
Su šventom Kalėdom!

Man irgi į darbą. Bet, turbūt, visiems dirbantiems smile.gif .

Grange, užuojauta 4u.gif

kai kur net iki triju karaliu nedirba mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš atostogauju  :P Net iki 8.40 miegojau :bigsmile:  Dabar su dukra apsipirkinėjam. Ryt su abiem vaikais varysiu, nes mažiukui reiks batukų/basučių/šlepečių į darželį.

Atsakyti
šiaip visai nieko iš namu kur nosš iškišti smile.gif, kad ir į darbą, vis nuo likučių atsitraukti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos ir tikiuosi pilvais nesprogusiais smile.gif

aš darbe, darbolabai daug, bet švęsti namuose irgi nebenoriu... smile.gif
prailgo kažkaip lovoj gulinėt...nes dirbti tai engalima...tai valgai ir guli, guli ir valgai...
šiandien spintos duris atidariusi net dukrai replikavau kad jos spinta jau tikriausiai tvarkingesnė nei mano (na ten tai amžinas total košmar būna) smile.gif...tingėjau smile.gif

buvom visakur, gavom visako ir bileko smile.gif bendra nuotaika tokia nesikeičia- mb giminės pusės bendravime špygos skonį jaučiu...ir nuo to man negera, nu negera...nu vat nemoko bendraut taip... ir vyro gaila ir nusispjaut norisi ir nebebendraut aplamai.....
o šiaip viskas gerai :0
vakar buvom tame maskvos balete kur čia reklamuoja Miegančioji gražuolė. Tai dukra sakė gyvenime nebeis į baletus-soti iki kaklo...sūnui tiek prailgo kad pabaigoj apsiverkė smile.gif na čiaminusas kad vėlai labai buvo- pradžia 9 val, tai vaikams sunku ...na aišk kas šiaip tokiu laiku miega, o kas naktį prabaliavojus mieliau miegotųo ne į baletą eitų smile.gif bet visibuvo "eiforijoj" šeimos nariai ir sakė daugiau nebandai jų į baletą vestis smile.gif nors šiaip ėjomnes dovanų bilietus gavom smile.gif smile.gif
Atsakyti

Labas damos :4u:

Nu man su opera taip :D   verkčiau atsisėdus o nesigrožėčiau bliovimu :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as ne tokia: 27 gruodžio 2018 - 15:41

aš irgi dirbu. Tik viešasis transportas ne. Pasirodo, kad kažkas ten labai protingas išvarė vairuotojus atostogų ir šiom dienom šeštadienio grafikas. Nu tai į darbą teko su taksu  :hmm: 

Nu kokios visos prieš kultūrą. Ateis pempė, gausit bizūno :D

Atsakyti
Aš buvau Nabuco operoj smile.gif tai graži viena arija ta buvo smile.gif smile.gif būt ir jos užtekę....o daugiau tai joooo...nu nesam kamerinės muzikos gerbėjai vistik.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 27 gruodžio 2018 - 16:33

Nu baletas tai patinka ,muziklai kaip"Barbora Radvilaitė"  irgi labai patinka :didis:   nesam jau visai neišprusėliai :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 27, 15:22)
Sveikos gyvos ir tikiuosi pilvais nesprogusiais smile.gif

aš darbe, darbolabai daug, bet švęsti namuose irgi nebenoriu... smile.gif
prailgo kažkaip lovoj gulinėt...nes dirbti tai engalima...tai valgai ir guli, guli ir valgai...
šiandien spintos duris atidariusi net dukrai replikavau kad jos spinta jau tikriausiai tvarkingesnė nei mano (na ten tai amžinas total košmar būna) smile.gif...tingėjau smile.gif

buvom visakur, gavom visako ir bileko smile.gif bendra nuotaika tokia nesikeičia- mb giminės pusės bendravime špygos skonį jaučiu...ir nuo to man negera, nu negera...nu vat nemoko bendraut taip... ir vyro gaila ir nusispjaut norisi ir nebebendraut aplamai.....
o šiaip viskas gerai :0
vakar buvom tame maskvos balete kur čia reklamuoja Miegančioji gražuolė. Tai dukra sakė gyvenime nebeis į baletus-soti iki kaklo...sūnui tiek prailgo kad pabaigoj apsiverkė smile.gif na čiaminusas kad vėlai labai buvo- pradžia 9 val, tai vaikams sunku ...na aišk kas šiaip tokiu laiku miega, o kas naktį prabaliavojus mieliau miegotųo ne į baletą eitų smile.gif bet visibuvo "eiforijoj" šeimos nariai ir sakė daugiau nebandai jų į baletą vestis smile.gif nors šiaip ėjomnes dovanų bilietus gavom smile.gif smile.gif

Tai kada radai laiko gulėt bigsmile.gif ?

Ir jei būčiau dzūkė, tai jau šaukčiau: - Dzieve Dzieve, kokia nekultūra doh.gif
O kur buvote balete?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 12 27, 21:16)
Tai kada radai laiko gulėt bigsmile.gif ?

Ir jei būčiau dzūkė, tai jau šaukčiau: - Dzieve Dzieve, kokia nekultūra doh.gif
O kur buvote balete?

Panevėžy buvom.
Na kai vilniaus operoj žiūrėjom kelis kartus su sūnum baletus tai taip sunku nebuvo jam....vistik laikas vėlyvas savo darė...ir dar gi nebuvo to bariuko gero...kur visokių desertų ir aišk šokolado karšto būna 😅😅😅😅
Aš tai jau kokis 5 baletus mačius. Aš gaji...galiu ir dar tiek pražiūrėt 😅😅😅

Grįžo sūnus iš babos ( uošvienės) tai jėėėzau jėėėzau kad privarė žinokit net spaudimas sukylo ir man...jaučiu... 😥 dukra susiuto visai sakė nueis ir iškolios...sakiau nesikišk...😅😅 bet na nebėr durnumui ribų - ko mums nedrįsta pasakyt tą vaikui susako.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Sniego jau visai mažai, nervina ax.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 27, 23:00)
Panevėžy buvom.
Na kai vilniaus operoj žiūrėjom kelis kartus su sūnum baletus tai taip sunku nebuvo jam....vistik laikas vėlyvas savo darė...ir dar gi nebuvo to bariuko gero...kur visokių desertų ir aišk šokolado karšto būna 😅😅😅😅
Aš tai jau kokis 5 baletus mačius. Aš gaji...galiu ir dar tiek pražiūrėt 😅😅😅

Grįžo sūnus iš babos ( uošvienės) tai jėėėzau jėėėzau kad privarė žinokit net spaudimas sukylo ir man...jaučiu... 😥  dukra susiuto visai sakė nueis ir iškolios...sakiau nesikišk...😅😅 bet na nebėr durnumui ribų - ko mums nedrįsta pasakyt tą vaikui susako.

Karštas šokoladas balete yra gėris, pritariu biggrin.gif .

O toliau - kaip toj dainoj - pasaulis gražus, tik mes išprotėję rolleyes.gif
Pati giliausia užuojauta, Vrine, siaubiakas, ypač kad vaikui tą reikia klausyt, bet durnumu ribų tikrai nėra mastau.gif

Pas mus irgi giminėj yra bajerių, kad linksmiau būtų- parašysiu smile.gif . Pvz žmona išgėrusiam vyrui iškviečia policiją, šaukia, kad susižalos, kad jau tą policija gerai priremtų, tas bėga pas motinėlę naktį. O už dienelės kitos brangioji savo brangųjį parsiveža atgal, fotografuojasi šventiniame mieste , įsideda į f b, kad visi žinotų, kokie jie puikūs kartu. Ir ką - ir visi žino rolleyes.gif
Atsakyti
Oi pempe, pralinksminai biggrin.gif

Sveikos smile.gif

seniau eidavom labai i operhauza) ir šiaip į teatrus, paskui kuo toliau tuo rečiau, paskutinius ka esu mačius tai Katedra ir Eglė žalčiu karaliene, šiaip buvus spektakliuose kur dar Bartusevičiute šoko, paskui buvo lengvas šokas P:D kaip tokia graži balerina už tokio pilvūzo ištekėjo biggrin.gif , Pliseckajos buvom koncerte tai va iš įžymybiu smile.gif iš Jaunimo teatro patiko senesniu laiku Daukantas mirksiukas.gif

studentavimo laikais buvo kažkoks pamišimas ant spektakliu stovedavome ilgiausiose eilese kad nusipirkt visam menesiui bilietus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 gruodžio 2018 - 09:53