Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Vrine, o čia žiemos laikotarpiu ims? Gi sušals bigsmile.gif

Mums ryt dar nuo pietu bus trumpas pasisedejimas numatytas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 gruodžio 2018 - 14:16
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 20, 14:15)
Vrine, o čia žiemos laikotarpiu ims? Gi sušals  bigsmile.gif

Mums ryt dar nuo pietu bus trumpas pasisedejimas numatytas  bigsmile.gif

gegužę verysad.gif
MB net prisigėre vakar ta proga smile.gif smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 20, 15:05)
gegužę verysad.gif
MB net prisigėre vakar ta proga smile.gif smile.gifsmile.gif

Tegul skundžias, kad nugarą skauda. Stuburą. Su kreivais stuburais, su išvaržom, neima. Dar tinitą tegul įsipaišo. Patikrins klausą, gera, bet kai skyndžiasi, kad zvimbia įkyriai, nėr kaip patikrint. Tegul pasakoja, kad zvimbia taip, kad naktim nepamiega. Išvargęs...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 20, 09:12)
vakar pirkau beatos imbieriniu sausainiu tai labai neblogi tik galetu but daugiau , na ar kaina mažesne smile.gif

aptare dovana pasigirkime ka gausite darbe kaledinių dovanu, premiju ir t.t., kolkas pas mus tylu šituo klausimu, pats generalinis biggrin.gif išvykes tai gal kai grįš praneš ar kokiu el. p štu atsius nurodymus  mirksiukas.gif

Mums davė po kavos paprastos pakelį biggrin.gif . Na, ir vežė į koncertą, į kurį nevažiavau ax.gif
Daugiau nežinau, turbūt nieko. Bus matyt.

QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 20, 12:34)
Sveikos,
aš vakar gavau jau dovaną nuo vyro, na jam visada neišsilaukia kalėdos. Čekį iš juvelyrikos už nemažą sumą. Dėl to supykau ir t.t. nes dabar tipo pirksiu auksą ir vaikščiosiu kaip varna. Tikrai man to nereikėjo...o pirkt kad pirkt tai irgi briedas.

Dar bajeris- mano vyras gavo kvietimą į armiją toms 3 savaitėms.Jam truputį virš 40 m smile.gif  na briedas.... dabar rekia galvoti kaip nepraeit medicininės. Gal kuom gudrios tuo klausimu ? nes keturiasdešimtkelių metų su jaunimu po laukus lakstyt jau nebesinori.... kaip sakoma jei 3 d tai eitų pažaist, bet 3 savaitėms tai kažkaip žiauru....
na jaučiuosi absoliučiai nervuota  unsure.gif
darbe irgi jokio materialinio paskatinimo švenčių proga nebus kaip supratom.... va taip gerai ir gyvenam....

Višta tu umn.gif , vyras nori, kad pasipuoštum, tai puoškis. Va, koks vyras thumbup.gif , ir proga graži. Aš norėčiau, bet man nieks neduoda ax.gif

Ir nebijok, ištvers tas vyras biggrin.gif . Nebent tu be jo neištversi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 12 20, 20:37)
Mums davė po kavos paprastos pakelį biggrin.gif . Na, ir vežė į koncertą, į kurį nevažiavau ax.gif
Daugiau nežinau, turbūt nieko. Bus matyt.

Višta tu umn.gif , vyras nori, kad pasipuoštum, tai puoškis. Va, koks  vyras thumbup.gif , ir proga graži. Aš norėčiau, bet man nieks neduoda ax.gif

Ir nebijok, ištvers tas vyras biggrin.gif . Nebent tu be jo neištversi tongue.gif

mums ryt spektaklis+banketas.
įtariu tuom ir atšvęsim šventes smile.gif

pempe, bet nepasitarus čekį už 300 tai reik durnam būt. galėjo man grynais duot būč lupatų prisipirkus. dabar reiks 4 žiedus pirkt? aš aukso turiu kiek man reik, daugiau nereik... bet tai kuu darysi- reiks pirkt verysad.gif

o dėl vyro- man tai dzin...:0 smile.gif bet pats biški nenori...kur ten biški, visai nenori... verysad.gif

ate42 ačiū tau, paskaitinėsiu apie tą tinitą smile.gif pravesiu mokymus... smile.gif
jam alkūnę skauda ir vienintelis vaistas ramybės būsena. darė tyrimus visus ėjo visas procedūras nepadėjo... bet važiavo į sostinę leido plazmą ir praėjo,. bet nieks to nežino- nes privačiai ) tai vat eis dar ant rankos tos kad nieko negali... smile.gif gal dar ką susižinosim... smile.gif
reikai pensininką žila galvą nuo kariuomenės gelbėt smile.gif smile.gif blin briedas smile.gif ko jaunų neima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 gruodžio 2018 - 20:46

Vrine, taviškį kviečia ne su jaunimu. Jis yra kviečiamas kaip rezervistas, t.y. kaip žmogus, kuris kažkada praėjo karinius mokymus ir yra kviečiamas atnaujint žinias. Visi ten bus plius-minus jo metų. :)

Kalbant apie darbo dovanas. Tai gavom premijytes ir ryt dar kaip suprantu kažkokios mini vaišės bus :)

Atsakyti
na va Vrine puoškis biggrin.gif, kasdien vis kitais ir kam tau būtinai auksas? Na bent jau balto aukso kažka nusipirk ar sidabro yra su visokiais akmenukais nepigaus, žiurinejau apyrankes tai sidabrine graži :S apyranke 150 eur bigsmile.gif , o dar kita tegu dukra išsirenka ir panaudosit tongue.gif

Sveikos
Atsakyti

Labas rytas damos :4u:  aš tai  nusipirkčiau bet turbūt nenešiočiau :B  :D 

Balius pas mus buvo bet nėjau :unsure:  nematau reikalo ten eit.... tikiuos eurinės dovanėlės :B​ 

Atsakyti
Na va kodel dabar be balių festivaliu? smile.gif

Aš tai labai pametu apyrankes, tai būna kad ir pagailiu užsidet smile.gif
Atsakyti

Sninga, sninga, sninga.

Mirė vyro dėdienė, jo krikšto mama. Sakė, ėjo, pargriuvo ir sušalo mirtinai. Nu baisu kaip  :( Dėdė sakė ligoninėje guli, podagra. Tai dar nežino kada laidos. Gal net nėra kam labai pasirūpinti (vaikų neturėjo).

Atsakyti

Užuojauta Pikkolo :unsure:  :console: 

Užtenka gyvatyno ir kasdieninam,ko ten vaidint kad patinka? O paskui eina pro šalį ir net nesisveikina.... nėjau per tiek metų neisiu ir kitais :irnesakyk:​ 

Atsakyti
Pikklolo 4u.gif

O visoms labas biggrin.gif
Atsakyti