Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Lyžuka,o tavo berniukas žirniukas butą nusipirko?pamenu rašei kad žiūrinėja aktyviai.
O mergytė pupytė nesiženyja dar? smile.gif ji pas tave gyvena ar atskirai kur?
Atsakyti

Pirkau: siuvinėtus rankšluosčius, puodelį su rankom pieštu piešiniu, arbatos dėžutę, stiklinį indelį (kaip cukrinė) dekoruotu dangteliu (rankų darbo), muiliukų, rankų darbo žaisliukų. Vaikam po lego rinkinį.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 19, 09:07)
Lyžuka,o tavo berniukas žirniukas butą nusipirko?pamenu rašei kad žiūrinėja aktyviai.
O mergytė pupytė nesiženyja dar? smile.gif ji pas tave gyvena ar atskirai kur?

ne mano vaikai neskuba užsideti sunkų santuokos jungą mirksiukas.gif ir buto kolkas nenusipirko, nes bankas paskolos nedave kaip dirbančiam pagal ind. veikla, tai tauposi toliau mirksiukas.gif

Pikkolo o tie siuvineti rankšluosčiai su kokiais palinkejimais?
Atsakyti

Pirkau iš čia http://urtestekstile...ute=common/home

Išsirinkau paveiksliukus ir užrašus: seneliui, močiutei. 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 12 19, 10:49)
<p>Pirkau iš čia <a data-ipb='nomediaparse' href='http://urtestekstile.lt/index.php?route=common/home'>http://urtestekstile.lt/index.php?route=common/home</a></p><p>Išsirinkau paveiksliukus ir užrašus: seneliui, močiutei. </p>

įdomus psl. ale iš kur čia viską ir gali žinot, kas ką siuva, gamina ir t.t.

va šiandien gavom iš klientu duonos namines ir dar šiltos, valgom vietoj pyragų prie kavos bigsmile.gif
Atsakyti

Radau FB grupėje Ruošiamės Kalėdoms ir visoms kitoms šventėms. 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 19, 09:35)
labas rytas,
nu tai dovanotojos ir pasakokit ką gero supirkot dovanoms. Man dar idėjų reikia dviems peraugusiems 35 m berniukams smile.gif kad nebrangiai ir gražiai (na simboliškai).

Pleduką, diržą, lego, tualet. vandens, dar lego, darreikia kepimui formelių, plaukų džiovnituvo ir dar nežinau net ko biggrin.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 19, 13:21)
įdomus psl. ale iš kur čia viską ir gali žinot, kas ką siuva, gamina ir t.t.

va šiandien gavom iš klientu duonos namines ir dar šiltos, valgom vietoj pyragų prie kavos  bigsmile.gif

kaip skanu wub.gif
Atsakyti

aš šiemet su dovanom labai paprastai. giminėj lapukus traukėmės, išsitraukiau dėdę, jam pirkau bluetooth kolonėlę, nes jis visokius technikos dalykus mėgsta, plius mažiuke butuke gyvena, tai ten turėtų pakakt garso :)

močiutei visa giminė metamės pinigus ir perkam lovą.

tėvam bilietus į Eglę žalčių karalienę, sausainių švedijoj nupirkau gražią dėžutę ir savo įm.produkčiukų.

Geriausiai draugei visakaip ekologiško lazdynų riešutų sviesto, mandarinų džemo ir lūpų balzamą.

Su B pinigus nusprendėm kelionėj leist laisviau, tai dovanų nedovanosimės :)

Atsakyti
vakar pirkau beatos imbieriniu sausainiu tai labai neblogi tik galetu but daugiau , na ar kaina mažesne smile.gif

aptare dovana pasigirkime ka gausite darbe kaledinių dovanu, premiju ir t.t., kolkas pas mus tylu šituo klausimu, pats generalinis biggrin.gif išvykes tai gal kai grįš praneš ar kokiu el. p štu atsius nurodymus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš vakar gavau jau dovaną nuo vyro, na jam visada neišsilaukia kalėdos. Čekį iš juvelyrikos už nemažą sumą. Dėl to supykau ir t.t. nes dabar tipo pirksiu auksą ir vaikščiosiu kaip varna. Tikrai man to nereikėjo...o pirkt kad pirkt tai irgi briedas.

Dar bajeris- mano vyras gavo kvietimą į armiją toms 3 savaitėms.Jam truputį virš 40 m smile.gif na briedas.... dabar rekia galvoti kaip nepraeit medicininės. Gal kuom gudrios tuo klausimu ? nes keturiasdešimtkelių metų su jaunimu po laukus lakstyt jau nebesinori.... kaip sakoma jei 3 d tai eitų pažaist, bet 3 savaitėms tai kažkaip žiauru....

na jaučiuosi absoliučiai nervuota unsure.gif
darbe irgi jokio materialinio paskatinimo švenčių proga nebus kaip supratom.... va taip gerai ir gyvenam....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 gruodžio 2018 - 11:38

Jaučiu mes irgi špygutę gausim. Net jokio kalėdinio pasisėdėjimo nenusimato.

V-Rine, o gal tavo vyras pilnapadis? Jų neima į armiją dėl to, kad negali ilgai eiti, labai greit pavargsta kojos.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 12 20, 13:39)
<p>Jaučiu mes irgi špygutę gausim. Net jokio kalėdinio pasisėdėjimo nenusimato.</p><p>V-Rine, o gal tavo vyras pilnapadis? Jų neima į armiją dėl to, kad negali ilgai eiti, labai greit pavargsta kojos.</p>

nee.manisškis ne pilnapadis verysad.gif
bet nesuprantu- turi MB brolius dvynius 35 m kurie visai nebuvę armijoj ir jų nejudina. Maniškis atitarnavęs LT armijoj- ima 3 savaitėm.... verysad.gif tai kur teisybė? aplamaikodėl anų neima- kad turi aukštuosius išsilavinimus tik todėl??
Atsakyti