Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 18, 09:33)
šiaip tai su manim.... smile.gif

Labas rytas.

reiks vakare klecku nusipirkti, nes jau pirktus suvalgeme, o kepti ko tais įkvėpimo nėra mirksiukas.gif

Šaunuole Pempe, kad taip visur lekia biggrin.gif, tada nors kitiems sudaro progą pasižiuret ir pasilinksminti smile.gif... kas be tokių entuziastų būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 gruodžio 2018 - 10:38
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 18, 10:37)
reiks vakare klecku nusipirkti, nes jau pirktus suvalgeme, o kepti ko tais įkvėpimo nėra  mirksiukas.gif

Šaunuole Pempe, kad taip visur lekia biggrin.gif,  tada nors kitiems sudaro progą pasižiuret ir pasilinksminti smile.gif... kas be tokių entuziastų būtų  mirksiukas.gif

kas tie kleckai? kūčiukai?

o aš šiemet tingiu net į koncertus klausytis nueit smile.gif nežinau kas čia daros smile.gif būna pas mus bažnyčioj vis kokie, bet šiemet dar nei viename nebuvau...kažkaip tingisi visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 18, 11:08)
kas tie kleckai? kūčiukai?

o aš šiemet tingiu net į koncertus klausytis nueit smile.gif nežinau kas čia daros smile.gif būna pas mus bažnyčioj vis kokie, bet šiemet dar nei viename nebuvau...kažkaip tingisi visai smile.gif

aha kūčiukai, nors pas mus Suvalkijoje juos aplamai bandelėmis vadino ir kepdavo tokais siauras ir ilgas, o poto laužydavo į auguonpienį mirksiukas.gif

pernai beje kepiau, mamai labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti

ar dovanos jau supirktos? :)

Atsakyti

Ir supakuotos jau  :rolleyes:​ 

Atsakyti

šiaip tai su manim.... smile.gif

Labas rytas.

Neįsimenu dar visų  kuri tikra :B  bet įtariu laiko turėsiu daugiau paplepėti,tai įsiminsiu :unsure:

Atsakyti

Ir supakuotos jau  :rolleyes:​ 

Kokia pareiginga. Aš tik šiandien paskutines gavau :D

Atsakyti

Aš jau vienas įteikiau net,nes išlekia į Norvegiją :)  gera dovanoti  :wub:​ 

Atsakyti

Aš šįmet viską užsakinėjau, tai jau praeitą savaitę viską gavau, nenorėjau pasilikti pačiam siuntinių bumui. Jau ir taip eilę atstovėjau pašte, kad išsiųsčiau atvirutes į užsienį.

Atsakyti
vakar ir aš išsiunčiau atvirukus, bet pašto ženklais apsrupinus esu toli į prieki nors ir ne kalediškais smile.gif tai tik i pašto dežute sumečiau smile.gif, šiandien turetu ateiti paskutines dovanos ir viska pirkom internetu, šiaip jau veluoja viskas stipriai, nepavydžiu dabar kurjeriams unsure.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas,
nu tai dovanotojos ir pasakokit ką gero supirkot dovanoms. Man dar idėjų reikia dviems peraugusiems 35 m berniukams smile.gif kad nebrangiai ir gražiai (na simboliškai).
Atsakyti
Berniukams sunkiau, o dar peraugusiems biggrin.gif, mes čiut jaunesniam berniukui biggrin.gif nupirkom namu kvapus iš tokio rituals, nes nieko kito nesugalvojome bigsmile.gif o šiaip dovanos eilines ir praktiškos dukra patalynes užsipraše ir išsirinko pati, mamai kvepaliukus ir t.t
Atsakyti