Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 14, 13:44)
man tai toks absurdas toks eglių lenktynes, visu gražios, kieno kaip0 neša protelis taip ir puošias, čia tas pats kaip ir "namines " eglutes:)

šaip manau ne protelis pagrinde lemia, o finansai :0 iškur mažuose rajonuose gali būti tokie finansai kaip didžiuosiuose... nebent jau rėmėjus gerus turėt, o iš kur jų mažuose rajonuose gaut smile.gif
Atsakyti

labanakt smile.gifsaldžių sapnų smile.gif
o pamiegojusi parašykkaip gyveni,kuo gyveni, ką toje Palangoje veikei smile.gif

Laba diena iš naujo :4u:

Nesmagus reikalas tos laidotuvės, bet toks gyvenimas....

Gyvenu normaliai,švenčių nelaukiu nes nepatinka man jos tiesiog :unsure:  šiaip po darbo būnu dieną dar nedarbinga,nes pramiegu :B  sūnus pajūry tarnauja,tai važiavom aplankyt :B  nors dabar klausit- sakiau dukrą turiu ,nu jis užaugęs atskirai gyvena ir kuriasi gyvenimą :rolleyes:  tai pravažiavom ir Palangą tuo pačiu  :)  

Nelaukiu darbo šventiniu laikotarpiu  :hmm: 30- para dirbsiu :hmm:

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 14, 09:43)
Labas rytas,
pas mus lyg vos vos sninga...bet atip nesuprats. Na pašalę kiek ir ati jau džiugu...ne balos smile.gif
vakar vakarienei valgiau duonos su sviestu:) vat taip užsinorėjau tai net 3 riekes. Po to pagavojau kad visai jau aš višta..... biggrin.gif
odaugiau nieko. Dovanų dar neturiu 2/3 smile.gif ir neturiu minčių ką pirkt uošviamsir vyro broliams (35 m. ).  pasiūlykit ką? biggrin.gif

O kam tau visiems dovanos? Mes tik dukroms, nes jos mažos biggrin.gif . O su kitais trauksim lapukus, nes kitaip bankrotas.

QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 14, 12:53)
vyro tetą, šiaip nevažiuotume, bet labiau važiuoju del vieno asmens kur palaikom daugiau negu giminiškus santykius  mirksiukas.gif

Užuojauta 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 14, 14:29)
rodausi savo miesto eglę. fotografuota iš arti tai nelabai matosi vaizdas bendras. Bet šiaip kukliai gražiai tvarkinga,neturiu didelių priekaištų smile.gif
Nuotrrauka iš FB ne mano, jokių teisių nepretenduoju smile.gif  ar kaip ten reikia sakyt smile.gif

[url=http[i

Graži puiki ir tikra, ar ne?

QUOTE(as ne tokia @ 2018 12 14, 16:23)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72295725" data-time="1544772115">
<div>
<p>labanakt vartotojo įkelta nuotraukasaldžių sapnų vartotojo įkelta nuotrauka

o pamiegojusi parašykkaip gyveni,kuo gyveni, ką toje Palangoje veikei vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Laba diena iš naujo 4u.gif</p>
<p>Nesmagus reikalas tos laidotuvės, bet toks gyvenimas....</p>
<p>Gyvenu normaliai,švenčių nelaukiu nes nepatinka man jos tiesiog unsure.gif  šiaip po darbo būnu dieną dar nedarbinga,nes pramiegu cool.gif  sūnus pajūry tarnauja,tai važiavom aplankyt cool.gif  nors dabar klausit- sakiau dukrą turiu ,nu jis užaugęs atskirai gyvena ir kuriasi gyvenimą rolleyes.gif  tai pravažiavom ir Palangą tuo pačiu  smile.gif  </p>
<p>Nelaukiu darbo šventiniu laikotarpiu  hmm.gif 30- para dirbsiu hmm.gif</p>

Tai sūnus jūreivis? Laikinai smile.gif
Atsakyti

Tai sūnus jūreivis? Laikinai smile.gif

Ne,ne jūreivis,Dragūnas dar,bet jau kitą met planuoja į juos stoti :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2018 12 14, 23:11)
<p></p><p></p><p>Tai sūnus jūreivis? Laikinai vartotojo įkelta nuotrauka</p><p></p><p>Ne,ne jūreivis,Dragūnas dar,bet jau kitą met planuoja į juos stoti unsure.gif​ </p>

Mano vienos bičiulės kūdikis jau ten mokosi ax.gif
Atsakyti

Nu mano ir pirmagimis,bet kūdikiu jau nevadinu  :D   Kur norės,ten eis, virtuvę žino visą,kas ir kaip,nes baigė karinę mokyklą :B​ 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vaikystėje-paauglystėje labai mėgau knygas apie jūrą , laivus, jūrininkus. Net jau žinojau visokių vėjų, stiebų, burių, laivo dalių pavadinimus ir ką tai reiškia, ar kur tai yra . Traukė mane. Kitoks pasaulis ax.gif
Atsakyti

Labas vakaras :4u:   pempe gal piratu buvai praeitam gyvenime :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Labas labas. Tai kai prisnigo? Gerai, kad ne iš pat ryto, spėjau pasportuot suvažinėt, nes dabar mačiau FB, kad miestas nepravažiuojamas. Na iki ryt tikiuosi pravalys ir pabarstys.

Atsakyti

Labas labas. Tai kai prisnigo? Gerai, kad ne iš pat ryto, spėjau pasportuot suvažinėt, nes dabar mačiau FB, kad miestas nepravažiuojamas. Na iki ryt tikiuosi pravalys ir pabarstys.

Patikėk nieks nei barsto nei valo  :aggressive:  slidinėjam tolka tak :mad2:​ 

Atsakyti
Vilnius plikas buvo, tokį pavakariais ir palikom, bet jau grįžimas- apsaugok , Viešpatie. Mano vaikas sukosi autostradoj 3 kartus, apsidaužė į bortelius, gerai, kad kitos mašinos tolėliau buvo. O viena mergina nulėkė nuo autostrados, ten bortelio nebuvo. Negalėjom padėti, per žemai, neužtempsi. Pasiliko laukti tech.pagalbos. Visą kelią važivau baisiame strese.

Vilniaus eglė labai graži wub.gif

Namie sniego daug, irgi gražu wub.gif
Atsakyti
Vakar jau nosies niekur nekišau net pro langą pažiūret biggrin.gif, UŽTAT šiandien nustebino kaip tuos kelininkus žiema biggrin.gif, turėjau garbės atsikasti apie 20 cm sniego storio nuklotą įvažiavimą , beje sninga pasmus toliau, dabar gailiuos, kad anakart pataupiau ir nenusipirkau tokio plataus stumtuvo sniegui verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 gruodžio 2018 - 10:07