Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

ir pas mus lengvai snaiges krenta ax.gif

blyn kaip- ryte kates sunervino, pasidariau tokia ala advento minimalistinę puoštę tai ryte radau viska virtuvej ištaškytaant grindu, p-liusdar buvau i smeli sukišus šakas tai visur dabar tik girgžda verysad.gif

Atsakyti
Labas rytas,
pas mus lyg vos vos sninga...bet atip nesuprats. Na pašalę kiek ir ati jau džiugu...ne balos smile.gif
vakar vakarienei valgiau duonos su sviestu:) vat taip užsinorėjau tai net 3 riekes. Po to pagavojau kad visai jau aš višta..... biggrin.gif
odaugiau nieko. Dovanų dar neturiu 2/3 smile.gif ir neturiu minčių ką pirkt uošviamsir vyro broliams (35 m. ). pasiūlykit ką? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 14, 08:43)
Labas rytas,
pas mus lyg vos vos sninga...bet atip nesuprats. Na pašalę kiek ir ati jau džiugu...ne balos smile.gif
vakar vakarienei valgiau duonos su sviestu:) vat taip užsinorėjau tai net 3 riekes. Po to pagavojau kad visai jau aš višta..... biggrin.gif
odaugiau nieko. Dovanų dar neturiu 2/3 smile.gif ir neturiu minčių ką pirkt uošviamsir vyro broliams (35 m. ).  pasiūlykit ką? biggrin.gif

o kokie čekiai nepraeitų? Pvz senuku, eurokos, na bile kokios pardės biggrin.gif ?

aš varškes su braškemis , nes prisišaldem bile kiek o nevalgom
Atsakyti

O aš NIEKO  :D  nes neturėjau kada :hmm:   o paskui jau nesinorėjo.

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2018 12 14, 08:51)
<p>O aš NIEKO  biggrin.gif  nes neturėjau kada hmm.gif   o paskui jau nesinorėjo.</p>

tai gal dienos begyje rimtai užkandai? nors kažin ar pas jus buna tokios kaip pietu pertruakos? unsure.gif
Atsakyti

Nebūna. O kai buvo laisviau jau apie vidurnaktį nebesinorėjo. Gerai damos,labanakt :B​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2018 12 14, 09:07)
<p>Nebūna. O kai buvo laisviau jau apie vidurnaktį nebesinorėjo. Gerai damos,labanakt cool.gif​ </p>

labanakt smile.gif saldžių sapnų smile.gif
o pamiegojusi parašykkaip gyveni,kuo gyveni, ką toje Palangoje veikei smile.gif
Atsakyti
Tai ka savaitgalis ...mums ne itin nes i laidotuves lėksim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 14, 11:08)
Tai ka savaitgalis ...mums ne itin nes i laidotuves lėksim verysad.gif

ką laidosit?

net pažiūrėjau ar ne Sunfl rašo... unsure.gif
beje Sunfl dingusi kažkur....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 14, 11:21)
ką laidosit?

net pažiūrėjau ar ne Sunfl rašo... unsure.gif
beje Sunfl dingusi kažkur....

vyro tetą, šiaip nevažiuotume, bet labiau važiuoju del vieno asmens kur palaikom daugiau negu giminiškus santykius mirksiukas.gif
Atsakyti
rodausi savo miesto eglę. fotografuota iš arti tai nelabai matosi vaizdas bendras. Bet šiaip kukliai gražiai tvarkinga,neturiu didelių priekaištų smile.gif
Nuotrrauka iš FB ne mano, jokių teisių nepretenduoju smile.gif ar kaip ten reikia sakyt smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 gruodžio 2018 - 13:31
man tai toks absurdas toks eglių lenktynes, visu gražios, kieno kaip0 neša protelis taip ir puošias, čia tas pats kaip ir "namines " eglutes:)
Atsakyti