Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pikkolo @ 2018 12 12, 12:27)
<p>Pakuojam dovanas.....darbe. Nes nu namie jau ir paslėpti sunku tokį kiekį ir prie vaiko pakuoti nelabai išeitų. Jau gimtadienio dovanos dukra ieškojo visur  laugh.gif Ale nerado. Bet tai tik viena dovana buvo, o dabar daugiau. Tai va ir naudojamės laisvu kambariuku darbe, abi su kolege  liezuvis.gif​ </p>

Eglute jusų irgi graži ir aplinka taip pat smile.gif, gražus miestelis aplamai mirksiukas.gif

man dar toli iki pakavimo, vis ko nors truksta prie dovanu smile.gif, o sunui aplamai nieko, nes neneša galva ka jam pirkti ir pats nežino ko nori... ot laikai sakyčiau unsure.gif
Atsakyti

Aš dar laukiu muiliukų, užsakiau, bet tik šiandien išsiųs. Tada jau viską galėsiu supakuoti. Vakar išsiunčiau į užsienį sveikinimus su mini dovanėlėm. Tai siunčiau registruotu, kad tikrai nueitų, nors ten nieko vertingo neįdėjau.

Atsakyti
Aš irgi šiandien dar kai ka užsakiau, tikiuosi ateis iki švenčiu smile.gif, nors pas mus buve, kad gaudavo dovanas ir po naujų biggrin.gif

geriu arbatas ištisai, bet vistiek jaučiu gerklę kabina, vakar kojas belaukdama transporto sušalau ir va rezultatas, bet pati kalta per anksti išėjau, pamiršau, kad kita mašina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 gruodžio 2018 - 13:41
kas vakarienei ???
aš gaminsiu ale guliašą su daržovėm (ragu gal tai vadinasi labiau smile.gif ).
labai tingiu,nes darbo nemažai smile.gif betryte knisau šaldiklį iš visų pusių, na neradau žalių naminių dešrelių šaldytų smile.gif o tikrai yra keliems kartams. Būt buvė žymiai greičiau- pakiši po orkaite ir yra. Bet nu neradau smile.gif smile.gif būna ir taip.....
Atsakyti

Labas! Seniai buvau. :D penktadienį b įmonės balius buvo, pirmadienį mano. O kaip sunku jau kelias dienas ištisai baliavot :D

Penktadienį skrendam į Švediją. Mane kažkokia zaraza kabint dar bandė vakar. Bet lyg atsimušau jau gerais vaistais :D

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 12, 09:42)
Na ir kurgi visos ?

Pikkolo kaip tau?

https://scontent.fpl...amp;oe=5CA9E4BC

va ir mes pagaliau isižiebėme smile.gif

eisim savaitgali i vakara apžiureti ir įsiamžinti prie jos biggrin.gif

Labai graži jūsų, tokia tikra eglė wub.gif , be pribombasų

QUOTE(pikkolo @ 2018 12 12, 12:32)
<p>Mūsų eglė</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://scontent.fvno2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/47572726_2272405909438258_1138466616078499840_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent.fvno2-1.fna&oh=36c465defb50410b452bcb50214f1ba1&oe=5CA24826'>https://scontent.fvno2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/47572726_2272405909438258_1138466616078499840_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent.fvno2-1.fna&oh=36c465defb50410b452bcb50214f1ba1&oe=5CA24826</a></p>

Jūsiškė irgi graži thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 12, 16:53)
kas vakarienei ???
aš gaminsiu ale guliašą su daržovėm (ragu gal tai vadinasi labiau smile.gif ).
labai tingiu,nes darbo nemažai smile.gif betryte knisau šaldiklį iš visų pusių, na neradau žalių naminių dešrelių šaldytų smile.gif o tikrai yra keliems kartams. Būt buvė žymiai greičiau- pakiši po orkaite ir yra. Bet nu neradau smile.gif smile.gif būna ir taip.....

Norfinę marinuotą antį prasikepėm, visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 12 12, 21:40)
Labai graži jūsų, tokia tikra eglė wub.gif , be pribombasų
Jūsiškė irgi graži thumbup.gif
Papildyta:

Norfinę marinuotą antį prasikepėm, visai nieko smile.gif

yra tu pribumbasų sočiai biggrin.gif, kad ir toas ala dovanos man be ryšio smile.gif

O norfoj jau gatavu ančiu buna kepimui?

Sveikos

Viriau vakar ryžių košę ir valgem vakarykščius barščius , va taip va bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos. Buvom klinikose pas ortopedą, profilaktiškai dėl darželio, bet dėl to, kad tėtis pilnapadis, teks kasmet tikrintis. Kaip man nepatinka ten jų tvarka. Kol mašinai vietą radom  :oh: O prie kabineto valandą pralaukėm. Nesuprantu kam tada tos registracijos, jei priima pagal savo eilę. O dabar su dukra lėksim į kirpyklą ir gal apsipirkt - bazėj užmačiau tokią pardę kur daug labai įdomių rūbelių yra. Tai va toks mamadienis.

Atsakyti
Su vienu Kalėdų seneliu pasimatymas jau įvyko good.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 13, 10:01)
yra tu pribumbasų sočiai biggrin.gif, kad ir toas ala dovanos man be ryšio smile.gif

O norfoj jau gatavu ančiu buna kepimui?

Sveikos

Viriau vakar ryžių košę ir valgem vakarykščius barščius , va taip va  bigsmile.gif

buvo. Nežinau, ar visad, ko gero, kad ne. Gal švenčių proga hmm.gif . Tik kiek per anksti hmm.gif

QUOTE(pikkolo @ 2018 12 13, 14:10)
<p>Sveikos. Buvom klinikose pas ortopedą, profilaktiškai dėl darželio, bet dėl to, kad tėtis pilnapadis, teks kasmet tikrintis. Kaip man nepatinka ten jų tvarka. Kol mašinai vietą radom  doh.gif O prie kabineto valandą pralaukėm. Nesuprantu kam tada tos registracijos, jei priima pagal savo eilę. O dabar su dukra lėksim į kirpyklą ir gal apsipirkt - bazėj užmačiau tokią pardę kur daug labai įdomių rūbelių yra. Tai va toks mamadienis.</p>

Aš saviškius kažkada vežiojau pas ortopedus, bet kad didelių bėdų nebuvo, ir užmetėm tą reikalą.Ir nesidomėjom daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 13 gruodžio 2018 - 20:52

Tai jei nėr bėdų, tai ir nereik lankytis. Dukrai yra, tai kasmet lankomės. Bet pas juos visur eilės.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Su kava smile.gif

Kaip noriu sniegovartotojo įkelta nuotrauka. Vakar, prieš darbuko vietinės eglės žiebimą stengiausi stengiausi pasikelti nuotaiką kalėdine muzika biggrin.gif , bet neskamba, nors tu ką ax.gif . Būtų sniegiuko, būtų kitas reikalas.
Dabar girdžiu- per radiją kažką šneka, net apie pustymą. Gal jau yra , nežiūrėjau.
Atsakyti

Labas rytas  :4u:  pas mus labai lengvai sniguriuoja....

Atsakyti