Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 10, 12:17)
kur tu ją čia užmatei? smile.gif

skaitė apačioj, pričiupau smile.gif galėtų gi ir sugrįžti - realiai su kuo labiausiai pykosi nebebendrauja juk pas mu (JO ir KRP).
bet atrodo va taip senai jau išėjo bet tokia vistiek "pažįstama" ir sava atrodo...smile.gif na kaip iš to pačio kolektyvo...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 10, 12:29)
skaitė apačioj, pričiupau smile.gif galėtų gi ir sugrįžti - realiai su kuo labiausiai pykosi nebebendrauja juk pas mu (JO ir KRP).
bet atrodo va taip senai jau išėjo bet tokia vistiek "pažįstama" ir sava  atrodo...smile.gif na kaip iš to pačio kolektyvo...smile.gif

nu tikrai mirksiukas.gif , jau turbut ir jos sūnus baigęs pradine bus ar ne vienmečiai jie su taviškiu Vrine?
Atsakyti

Labas mergaitės :)

Kalėdinisi darbų maratonas man jau prasidėjo :oh: 

Įmonės švenčia Kalėdinius vakarėlius pas mus, tai kasdien kažkas vyksta.

Šnd išvis nedirbam dėl techninių kliūčių, ryt dar vieną laisvą pasiėmiau, tai mini atostogos man čia gavosi  :laugh: 

Reikia dovanas Kalėdom supirkti, reikia pailsėti, ir dar reikalus sutvarkyti :)

Vaikų mokykla streikavo, bet jau trečiadienį nutrauks streiką ir vėl grįš vaikai į mokyklą. Trys savaitės be vienos dienos vaikai namie sedėjo.

Atprato eit į mokyklą jau  :laugh: 

Taip ir gyvenu :)

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 10, 12:30)
nu tikrai  mirksiukas.gif , jau turbut ir jos sūnus baigęs pradine bus ar ne vienmečiai jie su taviškiu Vrine?

neee jis jaunesnis, ar ne koks antrokas/trečiokas turėtų būt šiemet. Mano koniukas gi jau 5-tokas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 10 gruodžio 2018 - 12:53
Sveikos.
Mane dantys nervina. Skaudėjo, išardė vieną, nervus išlupo. Skaudėjo toliau sau smagiai, kad naktį miegot stipriai trumpiau reikėjo, vaistukus vartojau. Išardė jau kitą- o ten nervas a.a. , prasmirdęs jau, vėl krapštymai. Kaip nelaiku čia visi vaikščiojimai. Bet ar būna laiku ax.gif

Li, jei ateini, nu, pareik 4u.gif
Atsakyti
Pempe, uchhhhhh unsure.gif unsure.gif nėr baisiau nei tie dantys verysad.gif
bet tai ar tau du dantai skaudėjo, ar iš pirmo karto nepataikė kam nervus išlupt??? tipo išlupo nekaltus? blink.gif blink.gif

Atsakyti
Nu daugiau ne mažiau biggrin.gif nereiks kitą kartą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 10, 14:31)
Nu daugiau ne mažiau biggrin.gif nereiks kitą kartą  bigsmile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o kad te sveikas buva irgi ne bėda- vistiek būt kada nors sugedęs console.gif tease.gif friends.gif friends.gif
Atsakyti
tai va, vistiek ateitis pilnas protezas nail.gif nail.gif nail.gif

va kepiau savaitgalį šitą:

https://www.lamaista...-ir-suriu-57846

labai skaniai gavosi, greitai ir atrode gražiai, žodžiu pasitesines receptas

dar gal kaledoms bus ūpo tai žadu daryti tokį:

https://www.delfi.lt...i.d?id=68335876

https://www.facebook...h...e=3

nereikia terliotis su biskvitu kepimais , sutepei viens du ir ramu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 gruodžio 2018 - 15:21
Lyžuka, nu tipo sausainių pridėsi grietine užpilsi ir še jums Kalėdos-kabinkit šaukštais? ? unsure.gif hmm.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu visko tikėjaus ir iš bet ko (na džiaugčiaus jei taip Pempė pvz rašytų) bet iš tavęs???
Atsakyti
taigis dar braškes bus biggrin.gif, šaldytu turiu tai va nereiks ir trinti tongue.gif

Vrine tai prašom savo meniu pareklamuoti, gal kokiu idėju pasisemsime tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 gruodžio 2018 - 15:54
ja. sakysiu jums čia smile.gif smile.gif

aš labai nemėgstu tortų iš tų paprastų sausainių. va tie biskvitiniai piršteliai- tai gal ir skanu, bet kur ale gaideliai.....tai tik vištoms ir lęsti...ypač per kalėdas...smile.gif
nežinau kepsiu tortą, jaučiu medaus smile.gif smile.gif nes ilgiausiai išsilaiko smile.gif arba tą šokoladinį/maskarponės, nors šiai minutei labiau noriu medaus. kepsiu žąsį. Turiu jau smile.gif nesu kepusi nzn kaip ją kepsiu, bet kepsiu smile.gif na ne žasį bet tą "milarduką", antis ten labiau gal nei žasis... gaminsiu aguonų pyragą kaip visada... na tą kur baboms į dantis lenda užtai jos nevalgo biggrin.gif biggrin.gif (Lyžuka tau netiks)-bet mums čia mano tiesiog būtinas patiekalas, kurį gaminu kartą į tikper kalėdas.
Silkes dar mąstau kokias. turiu kelis receptus išsisaugojusius tai bus matyt (silkė man reikalinga tik tiek kiek pas uošvienę kučioms nusinešt- tipo kad būtų kiek kitokia).
Labai skanią mišrainę valgiau pas MB brolienę- vištiena, sėmkos kepintos, džiovinti pomidorai (na konservuoti kur būna pirkt) ir brokolis+majonezas. Man labai patiko. Tai jei kas va ši kalėdoms. Nors per kalėdas lankom mamas tai vaišinamės svetur smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 10 gruodžio 2018 - 16:08