Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labai įdomus tavo darbas, nors ir žiauriai stresinis.
Kaip iš knygų smile.gif

Nu darbas kaip darbas.... kažkam juk reikia dirbti tokį :rolleyes:

Retas atvejis kai būna kaip iš knygų :hmm:

Istorijas taip,galima rašyt,bet kai dirbam į vadovėlius juk nežiūrim :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as ne tokia: 04 gruodžio 2018 - 23:51
Sveikos smile.gif

turiu pažistama, mašinos su kryžiuku vairuotoją mirksiukas.gif , tai jo kalbos labai apie ta sfera sukas mirksiukas.gif

ka patartute iš tel iki 200-250 eur? Brangesn9io nenoriu, kai man pastoviai jie krenta iš ranku, tai bent nebutu taip gaila sudaužius biggrin.gif, su planu prisisrišt irgi ne, nors ir dabar mano abonentas yra o ne laisvai papildomas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Lyžuka nieko negaliu apie telefus pasakyt...neturiu supratimo smile.gif vaikų klausk, anie viską žino tomis temomis smile.gif
maniškis irgi truputį grybą jau pjauna, bet dar manau gyvens... smile.gif

lauke šiandie kaip šilta,net sukaitau belėkdama .
Atsakyti
ka ten gali paklausti, kai pas mano sunu yra tik vienas telefonas iphonas, ir tas paskutinio modelio visi kiti š biggrin.gif , o pas dukra 2-3 buna ir tie patys pigiausi , dabar viena vel nusipirko už 50 eur, sako nematau reikalo čia investuot bigsmile.gif
Atsakyti
aš tai nesigaudau irgi...turiu Samsunga J5 tai man šiaipsau ...bet nugyvensiu kaip nors aš jį smile.gif

Šiandien tvarkiau vieno žmogelio dokumentus. Vardas Tankredas smile.gif išmaningi tėvai jojo smile.gif smile.gif smile.gif jumoristai net sakyčiau smile.gif
Atsakyti
Nenusimanau apie telefus. Aš naudoju, tik kad skambėtų.
Atsakyti

Sveikos smile.gif

turiu pažistama, mašinos su kryžiuku vairuotoją mirksiukas.gif, tai jo kalbos labai apie ta sfera sukas mirksiukas.gif

Supratau. Nekalbėsiu :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2018 12 05, 21:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="72286170" data-time="1543990028"><div><p>Sveikos vartotojo įkelta nuotrauka

turiu pažistama, mašinos su kryžiuku vairuotoją vartotojo įkelta nuotrauka, tai jo kalbos labai apie ta sfera sukas vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Supratau. Nekalbėsiu unsure.gif​ </p>

nu čia dabar biggrin.gif, aišku kalbek, gi ir mums cekava kas, kur ir su kuom mirksiukas.gif , čia tik ta prasme, kad žmogus labai p-amato ivairiu gyvenimo niuansu mirksiukas.gif , beje vienas vyro brolis dirbo gaisrininku tai po keliu metų išėjo iš darbo, nes negalejo per avarijas kaip jis sako gyvu žmoniu pjaustyt unsure.gif

Sveikos mirksiukas.gif , įsivaizduokit jau tik dvi savaites iki kaledų...beveik smile.gif
Atsakyti

Labas labas. Ryte atsikėliau, keistai jaučiausi, kažko pilvas toks nei šioks nei toks, galvoju jau ir man kapiec. Išgėriau pelyno arbatos pusę puodelio ir po 10 min vuolia, viskas gerai, jau ir valgyt bile kaip užsimaniau. Tai va, pelynas tikrai stebuklus daro  :didis:​ 

Atsakyti
Sveikos,
neturiu kopasakyt smile.gif
kažkokia niūruma užėjo smile.gif
ir su dukra vakar susipykom, dar ir šiandien nesirašom verysad.gif

o pelynas jooo, gelbsti, tik galėtų būt skanesnis, nes vaikams t ai neįkiši nei už ką smile.gif
Atsakyti

Vienžo, mūs komercijos direktoriui vėl ku ku  :mastau:  Vėliau papasakosiu

Atsakyti
Skaičiau, kad užtenka pelynu paskalauti burna ir efektas tas pats smile.gif
Atsakyti