Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Lyžuka,o jūsų kolektyvas didelis- daug darbuotojų?

o dėl "Kalėdinių" tai gal anksti dar, žėkit kai duos prieš kalėdas nespėsit semti ir nebežinosit kur leisti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 gruodžio 2018 - 15:03
QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 04, 15:02)
Lyžuka,o jūsų kolektyvas didelis- daug darbuotojų?

o dėl "Kalėdinių" tai gal anksti dar, žėkit kai duos prieš kalėdas nespėsit semti ir nebežinosit kur leisti smile.gif

nu jau jei balius kalėdinis tai ir dovanos turi but biggrin.gif

nedidelis, bet buvo prikviesta lojaliu klientu ir šiaip bile ko tongue.gif, apie 70 žmoniu buvo, iš vis planavo apie 100 bet dalis neatvažiavo čia labiau užsieniečiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 gruodžio 2018 - 15:10
penktadienį į B įmonės kalėdinį einu. pirmadienį bus mano įmonės. Bet mano tai kuklus, kadangi pasiūlė dartytis už savus, tai už savus mes ofise pagurkšnosim :D
Atsakyti
mūsų bus kažkada mėnesio pabaigoj kalėdinis. Bendras ten tų 5 skyriukų, centre. Bus spektaklis ir poto banketas. metėmis ale simboliškai po 10 eu. Koks čia blin simboliškai...ane smile.gif na tik tiek kad dar mums tiems kaimiečiams dar autobusus samdo atvežimui, spektaklis irgi normalus ten teatre. kur banketas nežinau. Bet tame bankete dažniausiai būni nei valgiusi nei gėrusi, bile pabuvusi smile.gif
Atsakyti

man tai idomu, kaip busiu valgius ir  gerus, eisim i "ertlio nama" :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 04 gruodžio 2018 - 21:10
QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 04, 15:22)
Sveikos,

Pempe, tu nepavargsti nuo tų repeticijų,šokių ir dainų?  unsure.gif  neužkniso dar? smile.gif

Nuo kai ko pavargstu, einu iš pagarbos vadovui ir šauniems žmogiukams. Kai kur pati noriu. Kitur- dėl idėjos. Kai kur pagal dabartinį darbą reikia. Iš to yra kas labai patinka, o kas tik vidutiniškai . Bet visais atvejais pasirodymas man - stresas. Dažnai žiaurus. Nemoku suvaldyti. Va, kad to nebūtų, būtų super...
O šiaip- labai mėgstu mokytis naujus kūrinius. Ir kuo sunkiau, tuo įdomiau. Labiausiai mane repeticijos veža biggrin.gif . Tikrai. Ten nestresuoju, dažnai gaunasi relaksas nuo kitų darbų rūpestėlių. O kai kada ir kaifas biggrin.gif
Tik norėčiau turėti dvigubą laiką, nes kartais namų pasiilgstu(ne darbų namie tongue.gif ) ir nieko neveikimo. Bet manau, kad tai normalu biggrin.gif .
Tiesiog dabar taip gyvenu, kad visur norisi arba reikia.

Ir dar kas labai svarbu - visas savo veiklas traktuoju ne tik kaip veiklas sau, bet kaip (tik nesijuokit) Lietuvai, visuomenei, jaunimui. Su kai kuo supažindinti, kai ką priminti. Etniškumo populiarinimui ir propagavimui. Dėl to galiu persiplėšti biggrin.gif . Tikiu tuo, ką darau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 04, 21:46)
mūsų bus kažkada mėnesio pabaigoj kalėdinis. Bendras ten tų 5 skyriukų, centre. Bus spektaklis ir poto banketas. metėmis ale simboliškai po 10 eu. Koks čia blin simboliškai...ane smile.gif na tik tiek kad dar mums tiems kaimiečiams dar autobusus samdo atvežimui,  spektaklis irgi normalus ten teatre. kur banketas nežinau. Bet tame bankete dažniausiai būni nei valgiusi nei gėrusi, bile pabuvusi smile.gif

Nesakyk, visai gerai. Ir nebrangiai.
Pavalgysi namie biggrin.gif
Atsakyti

ANT na tavo darbas tai irgi toks stresinis.... ar kas kartą jaudiniesi važiuodama į iškvietimus? juk faktiškai situacija kaskartą stresinė

Visko būna,bet ne viena dirbi o komanda tai valdais. Va vakar pamaina prasidėjo mirties nustatymu o baigės šiandien naujo žmogiuko gimimu  :wub:  tuo  laiminga ir baigėm pamainą

Labas vakaras damos :4u:

Pikkolo kaip jūsų virusynas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as ne tokia: 04 gruodžio 2018 - 21:31
Pempe...tipo jaunimas eina tų folklorų jūsų klausytis... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bet man gražu, vidutinė karta tai eina , nepergyvenk smile.gif
Atsakyti

As ne tokia, dar neišgyvendinom tų virusų  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 04, 22:28)
Pempe...tipo jaunimas eina tų folklorų jūsų  klausytis... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
bet man gražu,  vidutinė karta tai eina , nepergyvenk smile.gif

o tai tipo tavo ne tongue.gif ??? Juk pats dalyvauja. Per šokį, per dainą.
Nereikia, kad urmu visi ateitų. Vienas netyčia prabėga, kitas močiutę atveda, kitas eina todėl, kad mokytoja atvedė. O suma sumarum - kažkas išgirsta. Kažkam ir pasilieka smile.gif .
Aš į didžius talentus nepretenduoju. Bet va, yra kas moka rimčiau. Ar ne gražu čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 04 gruodžio 2018 - 23:06

As ne tokia, dar neišgyvendinom tų virusų  :oh:​ 

Sveikit :4u:   patikėk,pilna infekcinė :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2018 12 04, 22:28)
<p>ANT na tavo darbas tai irgi toks stresinis.... ar kas kartą jaudiniesi važiuodama į iškvietimus? juk faktiškai situacija kaskartą stresinė</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Visko būna,bet ne viena dirbi o komanda tai valdais. Va vakar pamaina prasidėjo mirties nustatymu o baigės šiandien naujo žmogiuko gimimu  wub.gif  tuo  laiminga ir baigėm pamainą</p>
<p> </p>
<p>Labas vakaras damos 4u.gif</p>
<p>Pikkolo kaip jūsų virusynas?</p>

Labai įdomus tavo darbas, nors ir žiauriai stresinis.
Kaip iš knygų smile.gif
Papildyta:
<p>ANT na tavo darbas tai irgi toks stresinis.... ar kas kartą jaudiniesi važiuodama į iškvietimus? juk faktiškai situacija kaskartą stresinė</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Visko būna,bet ne viena dirbi o komanda tai valdais. Va vakar pamaina prasidėjo mirties nustatymu o baigės šiandien naujo žmogiuko gimimu  wub.gif  tuo  laiminga ir baigėm pamainą</p>
<p> </p>

Kaip iš knygų smile.gif
Papildyta:
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>

Kaip iš knygų smile.gif
Atsakyti