Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pikkolo @ 2018 12 02, 11:42)
<p>Naktį nevėmė, tik daug verkė. Ryte atsikėlė kaip ir nuotaikoj, labai valgyt norėjo, suvalgė sūrelį (nesibarkit dėl to) ir vėl prarado nuotaiką, vis verkia, bet nevėmė. Užtat užmigo man ant rankų ir kokį pusvalandį miegojo. Net nežinau ką ir galvot. Tik kad gert nenori, niekaip neįsiūlau, gerai, kad bent mp geria.</p>

Gerai, kad mp yra 4u.gif
Atsakyti

Tai va numigau kartu su vaiku 2 val. Žiūrėsim kaip jis jausis.

Tik kad aš vėl sloguoju, ir labai rimtai, nosis bėga, viena užsikišus. Daugiau nieko.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 12 01, 16:54)
<p>Tai tylit? Nu tai aš vėl pasiskųsiu. Vaikis nevėmė, tik paviduriavo 2 kartus. Valgė tik kukurūzų. Džiaugiuosi, kad pienuką geria. Bet toks be nuotaikos, nenori nieko veikt.</p>

Jauciu cia virusas. Dukra is darzelio mum buvo toki parnesus. Beje pas juos pakaitom vaikai, viens po kito veme.

Sveikos. Neturiu laiko visai, nei skaityt, nei rasyt 4u.gif Mazajai jau dantys prasides, irzli siaubingai. Vel laidotuves turim, nejau taip visi ir ismirs,.viens po kito unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Cartman @ 2018 11 30, 19:22)
O restoranas tiesiog buvo tobulas. Idealus maistas Ūgeresnio steiko Lietuvoj nesu valgius), nuostabus aptarnavimas. Savininkai ne lietuviai, tai labai jaučias, nes pats savininkas su savo tėvu laksto aplink klientus ir patarimus dalina ir patys kokteilius plaka, šiaip užkalbina. Nu iauriai fainiai visa vakarienė praėjo.

koks pavadinimas, pasidalink?

QUOTE(as ne tokia @ 2018 12 02, 08:02)
<p>Labas rytas,buvau vakar kursuose,tai nuvargau unsure.gif </p><p>Sveikatos Pikkolo 4u.gif  4u.gif  4u.gif  coco colos pagerkit cool.gif​ </p>

paskaiciau tavo nuotykius unsure.gif unsure.gif EINA SAU!! gerai kad viskas sekmingai baiges, finansiskai nelabai, bet vistiek..

QUOTE(Sunflowers @ 2018 12 02, 16:08)

Sveikos. Neturiu laiko visai, nei skaityt, nei rasyt  4u.gif Mazajai jau dantys prasides, irzli siaubingai. Vel laidotuves turim, nejau taip visi ir ismirs,.viens po kito  unsure.gif
vaje, uzuojauta, kas dabar? unsure.gif
Atsakyti

Sun, laikykis  :4u: 

Grange, restoranas Deco bar&restaurant http://www.restoranasvilniuje.lt/

Ar jau puošiatės Kalėdom? :)

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 12 02, 16:52)
<p>Sun, laikykis  4u.gif </p><p></p><p>Grange, restoranas Deco bar&restaurant <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.restoranasvilniuje.lt/'>http://www.restoranasvilniuje.lt/</a></p><p></p><p>Ar jau puošiatės Kalėdom? smile.gif</p>

Aciu mirksiukas.gif
mes dar ne. man dar anksti kazkaip atrodo. eglute puosiu 15 d ta savaitgali, noriu tikros, tai anksciau gal per anksti hmm.gif tai bus paskiau kaip tik 3 savaites dar kad pastovetu. o gal ir kita sugalvosim ,nezinau.
Atsakyti
Sveikos,
pempe tai gal su baanoškėm buvai išėjus į eglės įžiebimą? smile.gif čia kaip dukra mano vakar buvo su draugais koncerte, apžiūrėjo egles-Vilniaus abi pagrindines, Panevėžio, Širvintų- kuri sakė nerealiai labai graži...tai sakė viena iš kompanijos su bliuskele ir puspaltuko buvo tai vis visai kompanijai stabdys buvo- tipo šalta... tipo varo į šventę ir neapsirengia (kaip pempė su basanoškėm).

Aš penktadienį atšvenčiau mamos jubiliejų
Šeštadienį vyro brolio buto "ale įkurtuvės"- vėl pasisedėjimas prie šampano ir pilno stalo..
šiadien jau diena prailgo, nu rimtai. Lyg ten pasitvarkau, šia ten n...o laikas sustojęs ... kaip sūnus sako gl jau laikas eit miegot. Nu bet nelaikas...pašėlęs tas dienos ilgumas...

Sunfl ką dabar laidojai?

nesirkit.
pas mus eglė žiebs rytoj vakare. niekaip nesuprantu kodėl pvz šiandien negalėjo.... unsure.gif o ryt po darbo gal net tingėsis lėkt dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 gruodžio 2018 - 18:35

aš tai dienos nespėjau sugaudyt, kaip pralėkė, nors rods nelabai ką ir pasidariau :D

Atsakyti

Nu vaikis lyg ir atsigauna. Su valgymu nekažką dar, bet jau dūgsta. Temperatūra 37,5-37,6, todėl turbūt keistai jaučiasi. Man tokia temperatūra irgi mirtis, aukštą lengviau pernešti nei tokią.

Pas mus eglutę jau įžiebė penktadienį, galėjot per tv3 matyt. Kada prie progos pralėksiu ir nufotkinsiu.

Atsakyti
Ryt savo mociute laidosiu, vakar mire cray.gif unsure.gif As jau tikrai bijau, kas antra menesi laidotuves nuo geguzio cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 12 02, 18:08)
Jauciu cia virusas. Dukra is darzelio mum buvo toki parnesus. Beje pas juos pakaitom vaikai, viens po kito veme.

Sveikos. Neturiu laiko visai, nei skaityt, nei rasyt  4u.gif Mazajai jau dantys prasides, irzli siaubingai. Vel laidotuves turim, nejau taip visi ir ismirs,.viens po kito  unsure.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 02, 19:31)
Sveikos,
pempe tai gal su baanoškėm buvai išėjus į eglės įžiebimą? smile.gif čia kaip dukra mano vakar buvo su draugais koncerte, apžiūrėjo egles-Vilniaus abi pagrindines, Panevėžio, Širvintų- kuri sakė nerealiai labai graži...tai sakė viena iš kompanijos su bliuskele ir puspaltuko buvo tai vis visai kompanijai stabdys buvo- tipo šalta... tipo varo į šventę ir neapsirengia (kaip pempė su basanoškėm).

Aš penktadienį atšvenčiau mamos jubiliejų
Šeštadienį vyro brolio buto  "ale įkurtuvės"- vėl pasisedėjimas prie šampano ir pilno stalo..
šiadien jau diena prailgo, nu rimtai. Lyg ten pasitvarkau, šia ten n...o laikas sustojęs ... kaip sūnus sako gl jau laikas eit miegot. Nu bet nelaikas...pašėlęs tas dienos ilgumas...

Sunfl ką dabar laidojai?

nesirkit.
pas mus eglė žiebs rytoj vakare. niekaip nesuprantu kodėl pvz šiandien negalėjo.... unsure.gif  o ryt po darbo gal net tingėsis lėkt dar...

Na jau na, su basanoškėm umn.gif . Su ilgu paltu, dviem šalikais, dviem maikėm, megztiniu, storom pėdkelnėm, džinsais ir žieminiais batais ninja.gif . Šalta gi buvo rolleyes.gif
Atsakyti

Sun laikykis. Kažkaip daug išbandymų tau paskutiniu metu.

Tai vienas atkuto, tai dabar dukra - man skauda pilvuką  :oh:  Irvnežinau ar tikrai (juk galėjo nuo brolio užsikrėsti) ar ne, nes liepiau baigt žaist ant planšetės ir tada pradėjo skaudėt. Dar anyta su savo patarimais, kad neleist msžiuko į darželį, nes žiema netinkamas laikas, kažką apie savo vaikus dar porino, kad buvo encefalitas, gelta darželyje ir blabla. Tai kad ir dabar nemažai jis serga, dukra iš mokyklos parneša. O ir ne jai juk auklei mokėt, darželis per pus pigiau. Na ir dar ten visko prišnekėjo, kad nereik dar kitų vaikų jam ir pan. Na žiūrėsim kiek čia ryt mūsų ligoninėj liks ligonių.

Atsakyti