Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Lyžuka, tai pangrol'ą ir geriu. Bet kai jau būna taip blogai, tai kaskart su valgiu geriu, paskui mažinu ir nebegeriu kol vėl nepablogėja. Jau net kavos negėriau šiandien ir pelyno arbatos pasidariau.

As ne tokia, man čia nuo vaikystės taip, amžinos bėdos su virškinimu.

As ne tokia, o tai neturi planšetė sinchronizacijos su kokiu google? 

čiūdai pas mus nesibaigia. Skambina komercijos direktorius, kad tipo pas latvius yra blogas produktas, jau nuo pavasario stovi, kodėl nepaimat ir pypt pypt pypt. Paskambinu latviam, jie sako, kad ten tas kur jūs atvežėt pavasarį, taip ir stovi. Pasirodo, kad vežta kaip kompensacija, po 1 cnt, tai net neapsimoka jo pasiimt, nes vien kiek tas vežiojimas pirmyn atgal kainuoja, o stovi lauke, tai jau gali būti kad ir blogas (nes skystos trąšos, jautrios temperatūrom).

Atsakyti
Pikkolo, pas jus turbūt direktorių kaip šunų biggrin.gif ta prasme ju skaičius lygus kitų darbuotojų skaičiui bigsmile.gif

šiaip gal ir žinai tipo kad nedirginti skrandžio užtenka pelynų arbata paskalauti burną ir ją išspjauti, o šiaip gal tu netoleruoji kažkokio baltymą na kaip būna ta celiakija ar kažkas panašaus?
Atsakyti

Panašiai ir yra. Pikčiausia kad kai į kokį susitikimą, seminarą ar keliones tai pirmu numeriu varo, o kai reik problemas spręst - tai čia jau jūsų bėdos, jūs spręskit.

Nežinau ar netoleruoja. Pagal simptomus gydytoja sakė, kad trūksta fermentų.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 11 28, 11:30)
<p>Panašiai ir yra. Pikčiausia kad kai į kokį susitikimą, seminarą ar keliones tai pirmu numeriu varo, o kai reik problemas spręst - tai čia jau jūsų bėdos, jūs spręskit.</p><p></p><p>Nežinau ar netoleruoja. Pagal simptomus gydytoja sakė, kad trūksta fermentų.</p>

tada reikia ieškot, kodel negamina pas tave pakankamai tų fermentu ir del ko mirksiukas.gif , nes šitie sintetiniai tik pagalbine ir laikina priemone vistik
Atsakyti
ašnegaliu pieno žalio gerti- irgi kažkoki ten fermento nėdagamina kiek reik. Bet aš neieškau, aš pieno negeriu ir tiek smile.gif
bet užtai valgau valgau valgau...man vėl kažkoks sutrikimas- nes amžinai alkaa esu smile.gif
Atsakyti

Man taip nuo vaikystės, tik dabar gal dažniau. Kiek esu skaičiusi internete, tai tiesiog aptingsta organizmas gaminti ir taip būna, o geriami fermentai vėl suaktyvina tą gamybą, jei nepiktnaudžiaujama. 

Atsakyti
aš ne tokia, va todėl man argumentas būna naudot obuolinę techniką. Bet tai kokie bjaurybės.
Atsakyti

aš ne tokia, va todėl man argumentas būna naudot obuolinę techniką. Bet tai kokie bjaurybės.

Va ir liko graužtukas iš technikos  :D 

Mano kojų daugiau nebus šventoj žemėj..... :hmm:​ 

Atsakyti
Nuotraukų siaubingai gaila. Oje oje, net nežinau, kam prilyginti...
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2018 11 28, 17:25)

O kas obuolinėje geriau? Ištrynus viename, namie gali rasti kitame? Neišsitrintų?
Atsakyti

Tai sinchronizuoti gali ir androidą, kad ir su google drive.

Vėl namie užsikišo kanalizacija  :oh:​ 

Atsakyti

Nuotraukų siaubingai gaila. Oje oje, net nežinau, kam prilyginti...
Papildyta:
O kas obuolinėje geriau? Ištrynus viename, namie gali rasti kitame? Neišsitrintų?

Ką turėjau telefone tą spėjau sudėt į fb :photo2:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2018 11 28, 22:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="72279621" data-time="1543431209"><div><p>Nuotraukų siaubingai gaila. Oje oje, net nežinau, kam prilyginti...
Papildyta:
O kas obuolinėje geriau? Ištrynus viename, namie gali rasti kitame? Neišsitrintų?</p></div></blockquote><p>Ką turėjau telefone tą spėjau sudėt į fb photo.gif​ </p>

nu liks įspūdžiai širdyje mirksiukas.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti