Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

aš tai netyliais ėsčiau. ir taip visą likusį gyvenimą smile.gif smile.gif smile.gif
aš save labai gerai pažįstu tuo klausimu... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

blin nervai kad ima- kuprai ryt paskutinis masažas, tai juosmuo atsisako...ko gyvenime nebuvo...surakino visai :0 na nėr teisybės šiame gyvenime...
bet kaip gerai kad ryt paskutinis masažas...na nusibodo tas išlėkimas i darbo, važiavimas ir t.t. vis tam žmogui negerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 lapkričio 2018 - 21:12

Vrine, iki 3 dirbu. Realiai tai tikslas toks ir yra - turėt laisvo vakaro, nes pas mus galima prdėt darbą nuo 6 iki 10 ryte :D

O iš barakų paprastai nemėto. Bent por įspėjimų būna prieš tai.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 11 26, 21:11)
<p iš barakų paprastai nemėto. Bent por įspėjimų būna prieš tai.</p>

tai žinau..."užsisėdimu" manęs neįtikins smile.gif ten baliai festivaliai ir garsūs vyksta nuolat savaitgaliais sako. tai va ir sakau kad gerai ka mano pas meilę į namus lekia kiekvieną savaitgalį.. aišk nežinia ir kuo ten gli užsibaigt, na bent iš bendrabučio neišmes ir jei kas kaip sakau žinosim ką kaltint smile.gif ir kam atsakomybę prisiimt bus-bernas užaugęs tai gal nebus jei ką "ką daryt" smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
nors dabar kai alkoholį galima nuo 20 m. kaip sako randa pas pirmakursius/antrakussius alko ant stalo ir įspėjimas....

Cartman o ką veiki laisvais pavakariais? turi kokių tikslų ir veiklų ar šiaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 lapkričio 2018 - 21:17

į šią savaitę šiip visokius reikalų tvarkymus susidėjau, nes taip būna gail vakro. :)

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 26, 15:41)
bet tai kokia procedūra šlykšti tą žarną ryt...nesustos babutei širdelė??  unsure.gif

saldainis negelbėjo. pikta vistiek smile.gif

sako šalčius praneša didelius. Aš dar morališkai nenusiteikiau jems.... blink.gif

Aš šiąnakt porciją savo gėlių nusišaldžiau doh.gif. Buvo verandoje, negalvojau, kad jau taip kiaurai peršals unsure.gif
Bijau, kad moliūgams irgi paskutinioji priartės ax.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 26, 22:10)
aš tai netyliais ėsčiau.  ir taip visą likusį gyvenimą smile.gif smile.gif smile.gif
aš save labai gerai pažįstu tuo klausimu...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

blin nervai kad ima- kuprai ryt paskutinis masažas, tai juosmuo atsisako...ko gyvenime nebuvo...surakino visai :0  na nėr teisybės šiame gyvenime...
bet kaip gerai kad ryt paskutinis masažas...na nusibodo tas išlėkimas i darbo, važiavimas ir t.t. vis tam žmogui negerai...

Dzieve Dzieve, kokia tu žiauri mastau.gif
Atsakyti
Labas rytas, pas mus žiema užu lango bigsmile.gif bigsmile.gif ir taip šviesuuuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 27, 10:51)
Labas rytas, pas mus žiema užu lango  bigsmile.gif  bigsmile.gif  ir taip šviesuuuuuu  wub.gif

pas mus ryte žiema, dabar jau pavasaris,saulutė maloniai šildo mirksiukas.gif

Sveikos , jau po tyrimu, gerai pavyko, mama net nesukosejo tik sake skaudejo, na kur ten neskaudes jei žaizda skarndyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 lapkričio 2018 - 14:48
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 27, 14:47)
pas mus ryte žiema, dabar jau pavasaris,saulutė maloniai šildo  mirksiukas.gif

Sveikos , jau po tyrimu, gerai pavyko, mama net nesukosejo tik sake skaudejo, na kur ten neskaudes jei žaizda skarndyje

tai kaip visik taip greit be eilės gavot? bigsmile.gif

tai babutę čviekais matini kad skyles išdūrė???? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 27 lapkričio 2018 - 15:29
QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 27, 15:29)
tai kaip visik taip greit be eilės gavot?  bigsmile.gif

tai babutę čviekais matini kad skyles išdūrė???? unsure.gif

kažkas išsibraukė iš eiles, o daktaras pasveiko...tiksliau girdejau, kad jam vežys tai ima biuleteni tik chemijai susilašinti, tai va kaip sakoma įšokom į traukinį

nu vaistų tos skyles , po kokias 5 tabletes i diena išgeria tai nuo spaudimo tai vel kokios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 lapkričio 2018 - 15:35

Su tom bobutėm ir jų vaistais  :oh: B močiutė jau priklausomybė nuo tablečių. Tai slepia jau tebletes nuo jos ir normom tik gauna, tai nes skambinėja kitiem verkdama skųstis...

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 11 27, 15:54)
<p>Su tom bobutėm ir jų vaistais  doh.gif B močiutė jau priklausomybė nuo tablečių. Tai slepia jau tebletes nuo jos ir normom tik gauna, tai nes skambinėja kitiem verkdama skųstis...</p>

pas mus tas pats, rimtesnius visus normuoju ir laikau jai nežinomoj vietoj smile.gif , o dabar matau kad reikis aplamai visus paslepti
Atsakyti

Slėpk visus.... oskurutino nupirk ir lai galvoja kad vaistas :B  arba kalcio gliukonato :)​ 

Atsakyti