Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 26, 10:31)
Kažkas su skrandžiu mamai, bent jau įtariu aš taip, echoskopija nieko nerode, plius visi negerumai prasideda po valgio, nors šiąnakt skundes kad ir nakčia buvo užėję verysad.gif, o blogiausia kad pvz skrandžio tyrima paskyre, o padaryt nera kam arba turi vešti kur nors į mokamą, nes vietinis daktaras kuris su ta žarna tiria susirgo ir neaišku kada pasveiks, dabar perrašė \ant rytdienos bet čia dar labai šakėm ant vandens ir šiaip ten eilės ilgiausios kai tikvienas toki darba dirba ir nera kam pavaduot, va mažų ligoniniu kurias ir taip gviešias uždaryti problemos, nors jau tos ligonines ir taip kaip ir nelikę tik dienos centras, stebėjimo palatos ir slauga

Visur durna politika. Kaip nemąsto įstatymų ir pakeitimų galvotojai, kad patys ar jų artimieji gali užlipti ant to grėblio unsure.gif .
4u.gif
Atsakyti

Lyžuką, aš žinok poliklinikoje to skrandžio tyrimo laukiau beveik 2 mėnesius, tokios eilės. Nebent privačiai eit, bet kažkaip gaila buvo pinigų.

Užsakiau vaikiui žieminius batus.

Ir langų skystis turbūt nežieminis pas mane, nepurškia  :oh:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 26 lapkričio 2018 - 10:23
QUOTE(pikkolo @ 2018 11 26, 10:23)
<p>Lyžuką, aš žinok poliklinikoje to skrandžio tyrimo laukiau beveik 2 mėnesius, tokios eilės. Nebent privačiai eit, bet kažkaip gaila buvo pinigų.</p>
<p>Užsakiau vaikiui žieminius batus.</p>
<p>Ir langų skystis turbūt nežieminis pas mane, nepurškia  doh.gif​ </p>

bet tai tada kokia prasmė to tyrimo, jeigu skauda čia ir dabar? Jau belieka tik greitoji tada ir kad susimylėtų guldyt į ligoninę, nes dar ta seną ir vos bepaeinantį žmogų nėra taip paprasta nugabent iki tų tyrimų verysad.gif

Aš vakar pasikeičiau į žieminį tik bigsmile.gif
Atsakyti

Jei skauda ir kito būdo nustatyti nėra, duoda extra siuntimą, tada galima ir į ligoninę, nereiks eilėje laukti. Man nebuvo extra.

Atsakyti
Sveikos,
Aš ne tokia eiktu balon pas jumi.... o kam tą vynį vežeisi iš šventos žemės? akmenį reikėjo imti ne vynį smile.gif ar čia kaip? smile.gif Ko vyriškis tavo? atgailauja? smile.gif

Lyžuka laikykis..

ir visos kitos.

Man šiandie tokia zlastis ima ant viso pasaulio. ir visai be priežasties.... tai vat sėdžiu viena ir pykstiu ant nieko... smile.gif einu geriau saldainę kokią suvalgysiu, gal praeis smile.gif
Atsakyti
Na sakiau, kad skauda, bet labai ir neakcentavau, tiesiog nepagalvojau, kad prie tyrimų tokios eilės gali buti unsure.gif ir dar nera kas pavaduoja susirgus daktarui verysad.gif
Atsakyti
bet tai kokia procedūra šlykšti tą žarną ryt...nesustos babutei širdelė?? unsure.gif

saldainis negelbėjo. pikta vistiek smile.gif

sako šalčius praneša didelius. Aš dar morališkai nenusiteikiau jems.... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 lapkričio 2018 - 14:42
QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 26, 14:41)
bet tai kokia procedūra šlykšti tą žarną ryt...nesustos babutei širdelė??  unsure.gif

saldainis negelbėjo. pikta vistiek smile.gif

sako šalčius praneša didelius. Aš dar morališkai nenusiteikiau jems.... blink.gif

žinau aš ta procedūrą ir mama žino verysad.gif jau daryta yra jai, nieko gero, bet išgyvenama unsure.gif

nu grasina šalčiais gal dar apsigaus šį kartą sinoptikai smile.gif
Atsakyti

aš ne tokia, nu ir nuotykiai tavo  :hmm: įtariu dabar tik vakarų Europoj atostogusit kurį laiką  :D o kaip vyras bendrai - sveikata norma?

Lyžuka,  :4u: 

šią savaitę nuo 6 dirbu, tai kokia iolga diena atrodo. Visai gerai :)

Atsakyti
Cartman, tai dirbi tik iki pietų? o kodėl nuo 6 - kokiu tikslu?
o anksčiau atsikėlus jooo ilga diena. Todėl nemėgstu savaitgaliais ilgai gulėt, tada nepajunti diena šast ir nebėr...

va su dukra kalbėjau, jo drauges geriausias iš bendrabučio meta, suėjo labiausiai su kitu tokiu kambariu merginos iš Utenos ir va išmeta......blin ir kur dėtis- jau tada tik namo varyt... aišk nemanau kad kaip sako "užsisėdo"... šiaip neužsisės be priežasties, balius merginos mėgsta... tai va ir gerai gal kad mano kas savaitę lekia į namus...meilė laukia baisingai, bet užtai nelieka noro blogiems veiksmams smile.gif ašjai sakiau- jei išmes su tašiukais ir namučio į maxsimą...
nors dabar masiškai meta visos bendraklasės universitetus, jau 6 gal išeina- na dabar išėjus už mokslus nereiks mokėt. Bet tai stojo bile stoto o poto nemato perspektyvų, tikslų ir aplamai nebepatinka...

Aš ne tokia, o tu mums pasiguosk, pasipasakok...mums gi smalsu labai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o tavo kelionė tai tikrai filmo verta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nepyk... smile.gif
Atsakyti

Ly-uka kokiam mieste tu?

Nu gyvas dar,sakiau sau pažadą- atleisiu viską jei tik grįš.... Grįžo... bet aš jį nematomai ėsiu,tyliai jam nežinant :B 

nebus  jam,kad taip lengvai praeis... Jam pasisekė,kad dar atostogų turiu.  Turiu foto,bet čia nemoku dėti :hmm:   fb turiu. Tik ir ne visas ten sudėjau dar,bet aš nežinau kas jūs tokios :D​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2018 11 26, 21:04)
<p>Ly-uka kokiam mieste tu?</p><p>Nu gyvas dar,sakiau sau pažadą- atleisiu viską jei tik grįš.... Grįžo... bet aš jį nematomai ėsiu,tyliai jam nežinant cool.gif </p><p>nebus  jam,kad taip lengvai praeis... Jam pasisekė,kad dar atostogų turiu.  Turiu foto,bet čia nemoku dėti hmm.gif   fb turiu. Tik ir ne visas ten sudėjau dar,bet aš nežinau kas jūs tokios biggrin.gif​ </p>

Kaišiadoryse aš
Atsakyti