Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos juodąjį penktadienį smile.gif
ką perkat?
aš nieko smile.gif
kaip gyvenat, Lyžuka vėl kažkur įstrigai kad nesirodai?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 23, 15:15)
Sveikos juodąjį penktadienį smile.gif
ką perkat?
aš nieko smile.gif
kaip gyvenat, Lyžuka vėl kažkur įstrigai kad nesirodai?

kĄ gali veikti blink.gif - taigi dirbam rolleyes.gif . Intensyviai. Pavargau. Pervargau. Pirkau žuvytės vakarienei tongue.gif
Neapsisprendžiu - noriu vandens ar vyno rolleyes.gif
Papildyta:
O kas tas baltasis pirmadienis blink.gif ?
Atsakyti

Nu ir nuotykiai pas kaikurias  :blink: 

Aš šiandien vos namo kojas po black friday pavelku. Dar ***** cyber monday vos ne iki antradienio galo tęsis, kad laikas su Kalifornija išsilygintų. Nusišausiu turbūt. 

Atsakyti

Labos. Pas mus nėr interneto, sakė naktį išplėšė kažkur kažką, tvarko.

Vakar mūs komercijos direktorius vėl apstaugė, manau nepelnytai, nes klausiau klausiau, jis jo jo, o pasirodo ne taip norėjo. Bet esmė, kad nieko neįvyko, nieko nesugadinau, tiesiog per daug prisvėriau. Aišku jis gavo velnių, aš į dušią tai neėmiau, tik šiaip nervina toks bendravimas. Ir paliko kompą ofise, o pats išvarė atgal į Vilnių ir neaišku kada bus Kaune. Skambina jam kolegė, gal sako į autiką įdėt, tas: o jei dings? Tai tipo man paimt namo, jo buvusi žmona važiuos ir paims (ji netoli manęs gyvena). Bet man nė žodžio, o gal aš kur išvarau? Musėt gėda buvo. Aš tai pykčio nelaikau, čia jo laimė, nes kitaip nebūčiau paėmus.

O šiandien susidėjau daiktus sportuot, išeinu lauk, slidu, mašina ledinukas, nes pamiršau pasišildyt, nu tai ir grįžau. Baisu buvo važiuot, o ir laiko šildyt/gramdyt nebuvo. Vyras paskui su mano mašina išvarė, kuro užpils.

Tai taip mes gyvenam. A ką jūs?

Atsakyti
Pikkolo- neblogai ten pas jus ax.gif

Aš standartiškai- šeštadienį dirbau, po darbo renginys, ką tik kugelį valgiau smile.gif
MB šiandien tik iš mašinos lipdamas kaip krito blink.gif , gerai , kad nieko nesulūžo. Slidumai baisūs. Šiaip oras lyg nieko buvo, tik aš visą dieną uždaryta ax.gif . Ryt tas pas - su choru į kitą rajoną važiuojam, jau devintą išlekiam, grįšim pavakariais , jei ne vakare. Bet turėtų gerai būti smile.gif
Atsakyti
Sveikos. O aš taip ramiai patingėdama išeiginiauju. Veiklos yra tik noro nėra. Baisu... dabar tai nieko nepradedu daryt nes greit eisim į svečius pietų, lauktuvių ir spūdžių iš Jordanijos. tai vat.
Aš ne tokia laukuam įspūdžių nuotaikų ir lauktuvių ☺☺☺☺
Atsakyti

laba diena mergaitės  :) 

Vos gyva aš, ir mažai sveika  :laugh:  :laugh:  :laugh: 

Dirbu dirbu dirbu.

Visą mėnesį laisvus tik sekmadienius turiu,o darbų daug, tai jo pavargusi esu. O gruodžio mėnesį dar daugiau darbo bus :mega_shok: Bet kaip nors   :) 

Apsirgau truputi, balso nebėra.

Taip ir gyvenu  :) 

Vaikai namie tupi, nes mokytojai streikuoja, bet tik savaitė laiko tebus tas streikas.

Mini atostogos gausis  :) 

Atsakyti

Laba naktis. Grįžom. Žinau tik viena- daugiau Izraelyje mano kojos nebus :mad2:   buvau sulaikyta oro uoste 7 valandom :dry2:  o atgal grįžtant paklausė ar noriu būt sulaikyta 24 valandom :mad2:  :aggressive: nes vinį lagamine rado  :hmm:  teroriste norėjo padaryti :unsure:  :aggressive:   bet po tokių potyrių kai paleidžia vidurnaktį vieną ir eik kur nori,nors siena tik ryte atidaro,tai jau man ir Afrika ne baisi būtų :oh:   galiu  drąsiai sakyti,naktim ten saugiau nei Lietuvoj :bigsmile:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as ne tokia: 26 lapkričio 2018 - 01:12
Aš ne tokia, mums tai juokinga iš šalies, bet jau ne duok die but tavo kailyje...

ar labai vyrą keikei? mirksiukas.gif Speju ir per piniginę kirto gerai tokie pasiskraidymai blink.gif

PAs mane nieko idomaus: daktarai, ligos, bobutes unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 lapkričio 2018 - 08:08

Labas rytas, buvo tik vieną mintis kurios dar laikausi kaip pažadą sau- viską atleisiu,tik tegul grįžta namo... dar nemušiau  :D 

Kainavo tūkstantis gražių eurų.... pilkųjų nervų ląsteliu turbūt milijonas. Dabar reikia mano nervams reabilitacijos tris dienas Birštono spaa :B 

Kuo sergat?

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Norėjau pamiegoti, kai visi išvažiuos, bet nebeina ax.gif
Dabar su kavute jumis tikrinu biggrin.gif

As ne tokia - išbandymai eina sau... Svarbu, grįžai , turbūt ne viena , atgavai savo paklydėlį mirksiukas.gif . Ištvers jis tavo auklėjimą smile.gif ?

Lyžuka, daktarai bobutėm?

Atsakyti
Kažkas su skrandžiu mamai, bent jau įtariu aš taip, echoskopija nieko nerode, plius visi negerumai prasideda po valgio, nors šiąnakt skundes kad ir nakčia buvo užėję verysad.gif, o blogiausia kad pvz skrandžio tyrima paskyre, o padaryt nera kam arba turi vešti kur nors į mokamą, nes vietinis daktaras kuris su ta žarna tiria susirgo ir neaišku kada pasveiks, dabar perrašė \ant rytdienos bet čia dar labai šakėm ant vandens ir šiaip ten eilės ilgiausios kai tikvienas toki darba dirba ir nera kam pavaduot, va mažų ligoniniu kurias ir taip gviešias uždaryti problemos, nors jau tos ligonines ir taip kaip ir nelikę tik dienos centras, stebėjimo palatos ir slauga
Atsakyti