Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sunki man ši savaitė - Padėkos diena, Black Friday iki Cyber Monday.  :D

Vrine, o taviškiui šiaip mokykloj viskas gerai? Nes draugės vaikui tai tokie neaiškūs skausmai išsirišo siūlo galas į patiriamas patyčias mokykloj  :unsure:​ 

Atsakyti
Cartman viskas gerai maniškiui mokykloj. Tikrai. ir moksluos ir santykiuos. Yra klasėj dvi priešiškos grupės. Jis nepriklauso nei vienai ☺ jis perdaug visur maxsimumo nori. O tie skaudėjimai tai jau toks įprotis....jei ne pilcą tai koją. Jei ne koją tai dar ką. šiuo momentu rado mozoli ir ligonis dėl jo. bet neskaudėt negali...
Atsakyti

prminei :D vakar einant namo, pro mane prabėgo vaikai kokių max 12 metų. Tada vienas sustojo ir atsirėmė į sieną, jo draugai pribėgo, sako kas nutiko ir jis taip rimtai "b*t man atrodo man sąnariai parėjo. galvoju jooooo :D

Atsakyti

Nu tiko tai,kad skrendu šiandien atgal  vyro pasiimt :oh:  ačiū dievui kad gyvas... nes sugebėjo dingti ir grįžau viena... dabar surado jį,bet vieno neleidžia :oh:  ubjų zarazų.....

O atgal tik sekmadienį dabar,tai taip praskalausiu smegenis,kad nenorės daugiau tokių kelionių. O dingo taip, pavaišino vienas arabas parūkyt žolytės o jis davė europietiškų cigarečių,nu ir susisuko smegenėlės maniškiui,nei pats nežino kaip atsidūrė už keturiasdešimt km nuo viešbučio. :oh:  o man baisiausia buvo pasakyti jo dukrom,kad tėvas negrįžo,bet jos protingos,suprato. Tai vat, dabar skrendu pasiimti,nes nėra visai adekvatus ir negerai kažkas :(   bus jam žolytes rūkyt :aggressive:​ 

Atsakyti

Oho  :blink:​ 

Atsakyti
labas rytas...
čia jau ne oho o oooohooooohooooo blink.gif blink.gif blink.gif
būna ir taip pasirodo...
tai išlaidų kiek neplanuotų. Užmuščiau musėt rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 22, 08:15)
labas rytas...
čia jau ne oho o oooohooooohooooo   blink.gif  blink.gif  blink.gif
būna ir taip pasirodo...
tai išlaidų kiek neplanuotų. Užmuščiau musėt  rolleyes.gif  rolleyes.gif

laba diena,
visom visom ašnetokia perduoda labų dienų. Išskrido parsigabenti mylimojo.
Sėkmės jiems. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 11 22, 13:01)
laba diena,
visom visom ašnetokia perduoda labų dienų. Išskrido parsigabenti mylimojo.
Sėkmės jiems. 4u.gif

labu ir tau.
o jūs pažįstamos abi esat realiam gyvenime? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 22, 13:49)
labu ir tau.
o jūs pažįstamos abi esat realiam gyvenime?  bigsmile.gif

Ne, nepažįstamos. Tik šiaip aš nagla.... ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 11 22, 14:04)
Ne, nepažįstamos. Tik šiaip aš nagla.... ax.gif  mirksiukas.gif

smile.gif

ko tylit. Visos be žado nuo ANT nuotykio? smile.gif
Atsakyti

Aš tai tikrai be žado.

Buvau apsipirkt. Nupirkau mažiui kelnes ir striukę į lauką. Vieną iš pepco tokį plonesnį, o kitą šiltą iš bazių. Ir dar ten bazės toj pardėj tokių fainų drabužiukų mergaitėm yra. Reik sakau kada su dukra nulėkt. Bet ir vėl nusivyliau, berniukam reikia dar gerai paieškot, o mergaitėm visur pilna. Dar liko žiemai batus nupirkt.

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2018 11 22, 04:07)
<p>Nu tiko tai,kad skrendu šiandien atgal 

unsure.gif Lauksim grįžtant
Atsakyti