Sunki man ši savaitė - Padėkos diena, Black Friday iki Cyber Monday.
Vrine, o taviškiui šiaip mokykloj viskas gerai? Nes draugės vaikui tai tokie neaiškūs skausmai išsirišo siūlo galas į patiriamas patyčias mokykloj
Nu tiko tai,kad skrendu šiandien atgal vyro pasiimt ačiū dievui kad gyvas... nes sugebėjo dingti ir grįžau viena... dabar surado jį,bet vieno neleidžia
ubjų zarazų.....
O atgal tik sekmadienį dabar,tai taip praskalausiu smegenis,kad nenorės daugiau tokių kelionių. O dingo taip, pavaišino vienas arabas parūkyt žolytės o jis davė europietiškų cigarečių,nu ir susisuko smegenėlės maniškiui,nei pats nežino kaip atsidūrė už keturiasdešimt km nuo viešbučio. o man baisiausia buvo pasakyti jo dukrom,kad tėvas negrįžo,bet jos protingos,suprato. Tai vat, dabar skrendu pasiimti,nes nėra visai adekvatus ir negerai kažkas
bus jam žolytes rūkyt
Aš tai tikrai be žado.
Buvau apsipirkt. Nupirkau mažiui kelnes ir striukę į lauką. Vieną iš pepco tokį plonesnį, o kitą šiltą iš bazių. Ir dar ten bazės toj pardėj tokių fainų drabužiukų mergaitėm yra. Reik sakau kada su dukra nulėkt. Bet ir vėl nusivyliau, berniukam reikia dar gerai paieškot, o mergaitėm visur pilna. Dar liko žiemai batus nupirkt.