Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Pikkolo bus tau su nervais negerai 😅😅😅😅 pamenu kai studentavom ir būdavo egzai tai visoms vidurius paleisdavo - tai vadinas visoms buvo su nervais negerai ? 😅😅 na čia tik taip kaip kas reaguoja. Su nervais gerai...jautrus jaunuolis tai ji. Bet tai ką dabar daryt..
Ir tau su nervais gerai 😅😅😅😅 nu tas pasakymas ravo topinus ☺☺☺☺
Atsakyti

Nu man tai tikrai su nervais nėr gerai ir visi skrandžio negalavimai yra dėl to.

Tai va ir mažasis apsirgo - sukarščiavo. Galvoju ko jis toks ramus, čiupt - rankos ledinės. Sudaviau vaistų, nes jau kaip ir gult ruošiamės eit, tai atkuto.

Atsakyti
Pikkolo kas vaikinui gali būt ? Sveikit 😯
Papildyta:
Pikkolo kas vaikinui gali būt ? Sveikit 😯
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 20, 11:51)
žinokit nekepiau aš tu pyragų verysad.gif, atgulejau tris dienas vemdama ir dabar dar silpna bet jau šiandie išsikapsciau darban nes ten irgi pusiau ligonine nera kas dirba, beto mamai kažkas su skrandžiu ar tulžimi, nesuprantu dabar politkos skubiu tyrimu vakar tik ketvirtadieniui paskyre tai čia skubos tvarka žarna ryt ir echoskopa.... turbut dabar ne veltui žmones iprato greitasias kviestis iš kart viska parado ir nustato arba ne...tai va tokiomis ligoniu nuotaikomis ir gyvenu...
ai dar naujiena pasirodo pasmus kita penktadieni jau darbo balius naujametinis  blink.gif

Na žinai... Ką tau daugiau - balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(pikkolo @ 2018 11 20, 13:24)
<p>O man mokytoja paskambino, kad dukrai pilvuką skauda. Bet sakė išbus pamokas, tai dabar varysiu pasiimt. Nežinau kas jai čia su tuo pilvu. Vis paskaudena nuo penktadienio vakaro. Ir nežinau ar iš tikrųjų jai ten kažką skauda ar ne. Gal nervuojasi dėl ko nors?</p>

Pagalvojau apie apendicitą.

QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 20, 18:26)
Pikkolo bus tau su nervais negerai 😅😅😅😅 pamenu kai studentavom ir būdavo egzai tai visoms vidurius paleisdavo - tai vadinas visoms buvo su nervais negerai ? 😅😅 na čia tik taip kaip kas reaguoja. Su nervais gerai...jautrus jaunuolis tai ji. Bet tai ką dabar daryt..
Ir tau su nervais gerai 😅😅😅😅 nu tas pasakymas ravo topinus ☺☺☺☺

Ką, bijai, kad su nervais negerai biggrin.gif . Man irgi negerai, ir ką biggrin.gif - nebijau biggrin.gif O stresuoju panikuoju žiauriai prieš kiekvieną renginį. Ir ne taip kad truputį, bet jau tikrai nenormaliai. Ir aišku man, kad su nervais negerai biggrin.gif

Va dabar atkoncertavomir atbaliavojom, o visą dieną buvau kaip maišu trenkta, prakaitas mušė, tarsi kažkokia asaba būčiau, o tik sraigtelis tarp kitų 30, o paskui ir gal 90.
Atsakyti

Papildyta:
kaži kaip Aš ne tokiai sekas... blin mes čia sėdim su šalčiu ir tamsa, o ana ponia pramogauja šiltai sau...ir kaip nepavydėt smile.gifir kur gyvenime teisybė????

Labas ryta LT :4u:  Ponios ir ponaičiai... gimtadienių balionėlis  :4u:  :birthday2:

Baigės pramogos ir siūlyčiau nepavydėt :sad:  nelinkiu to niekam....

Šiaip fainai,įspūdžių ir jausmų tikrai yra,net negalvojau kad taip gali net būti...

Skaitydavau jus,tik kažkodėl neleisdavo atsakyti :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as ne tokia: 21 lapkričio 2018 - 06:15
QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 20, 16:44)
Oi Lyžuka laikykis. tau tai ką- tik į naudą- kelis kg garantuotai numetei...o va babutėms tai jau negerai....

Dėlligų tai mane nervina mano karalaitis.Jis iš tų kur jam dvi problemos- kažką skauda ir ar telefono neįbrėžė/neįskėlė ir t.t. Kiekvieną vakarą tos pačios bėdos.  Aplamai ruduo tas, vėl tikai visokie lenda jam, o pilvą skauda bile kada. Ir tikiu ir nebetikiu ir aplamai nežinau.... tipo skauda- bet niekad neįsiskausta, kaip pats sako kai paspaudi lyg skauda. sakau pavargstu aš tų joligų, nu jam turi kažką nuolat skaudėt.... toks tikras vyras.

Čia Vrine kaip apie mano mamą rašytum, vakar grižus po darbo radau lovoj gulinčia, name tamsu elektra nedega sedi bobutė kita tamsoj, nes jai užginta teise isijungt šviesą biggrin.gif, o paskui žūr atsikėlė ir pavalgius matau neblogai ir visą vakarą puikiausia tv žiurejo, o paklausk ar skauda pi;lva, sako aš pripratus prie skausmo unsure.gif

QUOTE(pikkolo @ 2018 11 20, 17:05)
<p>V-Rine tai gal taviškiui su nervais biškį negerai? Man pvz, tik susinervinu ir iškart per virškinimą duoda. Daugiau streso darbe ir stoja visas virškinimas ir skauda pilvą, bet kaip tu sakai, neįsiskausta niekada. Tada biškį valerijono pageriu ar vidurių lašų, tie irgi su valerijonu, ir praeina.</p>

šitas ir man patiko biggrin.gif
QUOTE(as ne tokia @ 2018 11 21, 06:13)
<p>Papildyta:

<p>Baigės pramogos ir siūlyčiau nepavydėt sad.gif  nelinkiu to niekam....</p>
<p>Šiaip fainai,įspūdžių ir jausmų tikrai yra,net negalvojau kad taip gali net būti...</p>
<p>Skaitydavau jus,tik kažkodėl neleisdavo atsakyti hmm.gif</p>

čia prašom detaliau, ar nutiko kas negero kelioneje, ar šiaip iš kurios čia gyvenimo dalies? smile.gif

Sveikos 4u.gif

Sergantiems su nervais ir ne tik mirksiukas.gif sveikatos 4u.gif
Atsakyti

Nesuprantu ko jum tie nervai užkliuvo. Juk tiek daug ligų nerviniu pagrindu. O jum juokas.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 11 21, 08:41)
<p>Nesuprantu ko jum tie nervai užkliuvo. Juk tiek daug ligų nerviniu pagrindu. O jum juokas.</p>

mums pats pasakymas užkliuvo o ne nervai, spek kas dabar ramiai gyvena ir jokių pergyvenimų nervinių neturi mirksiukas.gif , o šiaip pats pasakymas su nervais man skamba kaip nevisprotis jau biggrin.gif

o su juoku ir gyvenimas lengvesnis mirksiukas.gif , kaip tam anekdote gyvenimas liūdnas, gerai dar kad alga juokinga bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, nervininkės ir ne tik smile.gif

Aš ne tokia prašom iską išsąmiai iki smulkmenų. Ir su vaizdais galima smile.gif ir kas te nutiko tokio nekokio?

Lyžuka ko babutėms neleidi šviesos degti???? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu tau linksma gyvent...su dviem senjoroms.... nesusipyksta jos tarpyusavy, ar skirtinguose aukštuose apgyvendinai?

QUOTE(pikkolo @ 2018 11 21, 08:41)
<p>Nesuprantu ko jum tie nervai užkliuvo. Juk tiek daug ligų nerviniu pagrindu. O jum juokas.</p>

labai gerai nuskambėjo pasakymas tavo smile.gif o šiaip joooo... jautrus jis labai ir kitaip silnų nervų smile.gif yra tavo pasakyme tiesos. O šiaip va paskaitau tavo tą parašymą ir juokiuos viena smile.gif biggrin.gif biggrin.gif
o šiaip kaip sako - visos ligos arbanuo nervų arba nuo vyrų.... biggrin.gif
Kaip tavo ligoniukas? nuo ko gydotės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 lapkričio 2018 - 09:32
QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 21, 09:21)

Lyžuka ko babutėms neleidi šviesos degti???? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nu tau linksma gyvent...su dviem senjoroms.... nesusipyksta jos tarpyusavy, ar skirtinguose aukštuose apgyvendinai?

aš tai leidžiu, bet čia jos tarpusavyje nusistatę prioritetus biggrin.gif,
nu neliudna patikek mirksiukas.gif

kur jau skirtinguose, gi ne kokios vip klinikos pas mane 3 lygio biggrin.gif, kad būt palatos dar per skirtingus aukštus, tik kambariai skirtingi, ir tai sueina i saliona televizoriaus žiurt ar virtuvej wc susitinka
Atsakyti

Na tai gerai, kad jum juokas iš to pasakymo. V-Rine jei labai jautrus vaikis, tai kokio sirupiuko ar žirniukų duok, homeopatinių. Nors nelabai tikiu aš ta homeopatija, bet įtaiga savo duoda. Kai dukra lankė darželį tai net naktim nemiegodavo, darželyje dėl visko verkdavo, tai duodavau homeopatinių žirniukų, tai biškį padėjo, apsiramino.

tai mažiukui temperatūra pakilusi, daugiau nieko.

Atsakyti
Kūku ☺☺
O kur Sunfl dingusi kažiiiiii...
Vyras žvejoja. Vaikas šoka kitam mieste. Dukra sostinėj. Gerai kad katė niekur neišplaukė...nva gulim abi ☺
Atsakyti