Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Tai Cartman į užsienį kraustysitės? Į tolimą ar kokį artimą?

Dar toli iki konkrečių planų :)

Šiandien pas save su HR'e dar aptariau galimų veiksmų planą atleidimo klausimais.

Atsakyti

Pempe, nu gaila medžių, bet kad kitaip ten neįmanoma. Eina tiltas, už jo supiltas pylimas, kur eina kelias, 2 juostos, jokių kelkraščių ir siauras takutis. O visas pylimas apaugęs medžiais ir krūmais. O dviračio tako jau ten seniai žmonės prašo, nes nesaugu tuo kraščiuku nei eit, nei važiuot, gatve irgi nesaugu, siaura, dar vingis. Tai vienas sprendimas - statyt papildomą tiltą ir jungti su keliu.

Nuėjau dar iki mašinos. Pažiūrėjau po apačia, nieko nematyt, nei kokių skysčių pabėgę, nei apsauga pažeista, nei dūslė. Bent jau nesimato. Lyg ir viskas gerai  :hm: Biškį dešinėj pusėj matos kad per apsaugą nubrauktą, bet neįlenkta. Na tai gal viskas bus gerai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 15 lapkričio 2018 - 20:43
Pikkolo aišk gerai. O bus blogai tai mes juk nekaltos 😅😅😅😅
Atsakyti
Kažką pramušt dugne nera taip paprasta žinokit , pirmas kas gali nukentetei tai dusliarka biggrin.gif o šiaip ten gi viskas uždengta skarda,reikia jau gerai kur tvoti ar pakabinti mašina kad sugadint tongue.gif, va nuraminau aš čia jus, lengviausia yra bamberi ant brodiuro užvažiavus palikti arba bent jau suskaldyti tongue.gif

Sveikos vairuotojos ir ne tik mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 16 lapkričio 2018 - 09:09
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 11 16, 10:38)

Kolkas bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos,
Lyžuka karterį galima pramušt tongue.gif .Kas tai yra nežinau, bet aš kai mamos suku vienoj vietoj visada siekia apačia jei smarkiau lekiu, tai man dukra visada sako- sulėtink greitį ten... na kai prakirsi karterį tėvas tave užmuš smile.gif smile.gif bijo našlaite patapt...bet aš šitoj vietoj žinau kaip išsisukt- akis pastatyt ir ojejjj tu mataikaip čia taip atsitiko...blogai blogai.......man tai viskas gerai buvo ir tikrai nieko nežinau... smile.gif smile.gif smile.gif suveikia...
ana gudresnė, labiau supranta...aš tai tik vairuot moku:) beje ji ir vairuoja drąsiau nei aš jau smile.gif o dar gi klevo lapas pakolkas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 lapkričio 2018 - 13:58
Vrine tai viska įmanoma pramušt ir netgi užsimušt biggrin.gif, na čia šiaip jau nejuokinga mirksiukas.gif

Kas vakarienei? Kepsiu toki pyragą su faršu, vis kažkas naujo bus o tai jau kaip viskas pabooodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 16, 14:12)

Kas vakarienei? Kepsiu toki pyragą su faršu, vis kažkas naujo bus o tai jau kaip viskas pabooodo verysad.gif

nežinau, gal dar likučiais gyvi būsim. Vakar taip pat nieko negaminau-likučių buvo, tai šiandie kaži kaip te bus smile.gif
turiu varškės nusipirkusi, gal ką pramakliavosiu iš jos.

pyragas su faršu ir su kuo dar?
Atsakyti
https://www.lamaista...gaminamas-57710

realiai, tik aš vietoj tu mesų pakepinsiu faršo smile.gif, tikiuosi nuo cukiniju nepraskys mirksiukas.gif

čia kitas variantas
https://skonis.lryta...uzavejo-655564/

irgi l paprastas nežinau dar kuri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 16 lapkričio 2018 - 15:05

Nu suvažinėjau į Jonavą ir atgal ir viskas gerai.

Šiandien pas mus šventė. Vaikiui 2 metai.

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 16, 15:12)
Vrine tai viska įmanoma pramušt ir netgi užsimušt biggrin.gif, na čia šiaip jau nejuokinga  mirksiukas.gif

Pas mus tokia užsistovėjusi šaldiklyje skumbrė, kepta orkaitėje folijoje. Bet jau tikrai užsistovėjusi, tas pasenusių taukų kvapas, feee. MB saviškę padovanojo katinams rolleyes.gif , o aš įveikiau, dezinfekavau alumi, jei kartais kaip nors ne taip suveiktų rolleyes.gif

QUOTE(pikkolo @ 2018 11 16, 19:58)
<p>Nu suvažinėjau į Jonavą ir atgal ir viskas gerai.</p><p>Šiandien pas mus šventė. Vaikiui 2 metai.</p>

Sveikinimai mamytei su tetuku happybday.gif
Bet kaip greitai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 16, 15:12)
Vrine tai viska įmanoma pramušt ir netgi užsimušt biggrin.gif, na čia šiaip jau nejuokinga  mirksiukas.gif

Kurį pasirinkai ir kaip gavosi?
Atsakyti