Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Mano paltas 2013 pirktas. Daug aš jį nešioju.

Atsakyti
tai va dėl paltų jau ataskė, nesikartosiu biggrin.gif

Cartman, kad viskas tik į gera mirksiukas.gif , ar jau turi ką nusižiurejes? Sunus ir panašuas pobudžio firmos anksčiau išejo i kita panašia smile.gif, irgi pasikeietė valdžia prasidejo pertvarkos mirksiukas.gif , bet nors pakeliavo , o čia bus matyt kas ir kaip

Sveikos smile.gif

Jaučiat ruduo į pabaigą??? Nors negaliu šiemet skustis nei rudens spalvomis nei aplamai rudeniška šiluma, galėtu kas met toks buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 lapkričio 2018 - 08:14

Planai dar nėra  labai konkretųs. Bet matyt daugiausia apie užsienį suksis.

Atsakyti

Tai Cartman į užsienį kraustysitės? Į tolimą ar kokį artimą?

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 11 15, 06:39)
Per du sezonus neįmanoma sunešioti, baik tu.  Nebent labai nekokybiškas pirktas.
160 mokėjau. Ne parduotuvėje, o kaip turgely. Sintetika.

siaubas kokia kaina. Aš dukrai už 100 nepirkau net. sakiau nesvaik.
Tai čia labai koks rūšinis,ne turginis smile.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti

V-Rine, ot motka esi, vaikui 100 pinigų pagailėjai  :D 

Važiuosim su mažuoju dantukus tikrinti. Bijau  :bijau2:​ 

Atsakyti

Pas mus stato dviračių taką. Kelias eina tokiu pylimu, kur jau nebėra net kelkraščių, tai statys kaip tiltą ir jungs prie kelio. Pastatė laikinus šviesoforus, nors jie dar nieko nereguliuoja. Jau iškirto visus medžius. Tai patikėkit koks nepasitenkinimas FB. Kodėl dabar? Kodėl toje pusėje? Ir pan.

Atsakyti
Pas mus prieš pora metu irgi buvo kiles nepasitenkinimas dviračiu taku, parašus net rinko kad nenori, nereikia ir t.t., odabar važinejasi ir džiaugias , dar tie patys kur tada agitavo prieš biggrin.gif

Vrine, užtat Pempe ir nešioja ilgai kai perka tokiomis kainomis biggrin.gif, nors gal ne visad kaina ir kokybe eina drauge mirksiukas.gif o kai nusiperki už 20 eur tai džiaugies max pora sezonu pvz rudeni pavasari atlaikius, norsgi nera bendros taisykles biggrin.gif, bet aš neivestuoju i rūbus daug, man geriau dazniau keisti, negu nešiot kaip ta egle kurpaites bigsmile.gif
Atsakyti
Nu nevaram čia tik.
Nesu pirkusi už 20 eu jei kas.
Dabar dukrai pirkau už 70.
Žinau jos įpročius tai nematau tikslo pirkti už 150 jai nes dėvės max 2 sezonus ir poto jau kratysis iki negalėjimo. Juk gal paaaaabosta. Yra nupirkta striuke prieš 3 ar kiek metų (paskuitiniai metai kai litas buvo) pūkinė gera už 480 litų dar kaip dabar pamenu. Nu labai brangi tada atrodė žinokit.... Nusidėvėjimo jokio. Atnešiojo du sezonus ir paliko jai alergiška...smile.gif gi gal nusibosta. Man mažoka per papus ir kur dėt dabar?
Tai geriau kas du metai po 70-100 nei kas 5 metai už 150.

Beje turguj nemačiau už 150. visos ėjo apie 100 tos brangiosios. Čia jau Pempė pasimadravojo ir už vardą tikraiusiai sumokėjo iš parduotuvės smile.gif smile.gif
bet dukrai mažai įtiko ir tospo 100 matytos - nes visos su tais diiideliais užtrauktukais. Nebe lygis tokios gal..... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 15 lapkričio 2018 - 16:21

V-Rine, juk juokauju.

Vienžo, buvom pas dantistę ir prisidirbau su mašina - braukiau dugną  :oh:  Nu ten tokia tūpa gatvė - siaura ir mašinų pristatyta. Pasakiau vyrui, toi oi kaip užsiputojo, kad galėjau pažeist tą ir aną, ir ***** nenervuok. Nu grįžau namo visa drebanti, bet niekas niekur neužsidegė, nesureagavo. Nuvariau dar čia į servisą, tik kad negalėjo pažiūrėt, bet sako: jei ką būčiau pažeidus, jau būčiau pajutus per tiek km. Ir tėtė tą patį sako. Nu bet baisu nors tu ką, o dar ryt į sandėlį susitariau  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 15, 14:10)
siaubas kokia kaina. Aš dukrai už 100 nepirkau net. sakiau nesvaik.
Tai čia labai koks rūšinis,ne turginis smile.gif

Sveikos smile.gif

Tai va, ir man pasirodė labai brangu. Ai, bet jau padaryta.
Dukrai aš irgi nepirkčiau už tiek, va, kai bus mano metų, galės pati nusipirkti biggrin.gif . Dukra po 4 eurus iš škuduryno nusipirko smile.gif .

QUOTE(pikkolo @ 2018 11 15, 15:51)
<p>Pas mus stato dviračių taką. Kelias eina tokiu pylimu, kur jau nebėra net kelkraščių, tai statys kaip tiltą ir jungs prie kelio. Pastatė laikinus šviesoforus, nors jie dar nieko nereguliuoja. Jau iškirto visus medžius. Tai patikėkit koks nepasitenkinimas FB. Kodėl dabar? Kodėl toje pusėje? Ir pan.</p>

Man medžių gaila ax.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 15, 17:17)
Nu nevaram čia tik.
Nesu pirkusi už 20 eu jei kas.
Dabar dukrai pirkau už 70.
Žinau jos įpročius tai nematau tikslo pirkti už 150 jai nes dėvės max 2 sezonus ir poto jau kratysis iki negalėjimo. Juk gal paaaaabosta. Yra nupirkta striuke prieš 3 ar kiek metų (paskuitiniai metai kai litas buvo) pūkinė gera už 480 litų dar kaip dabar pamenu. Nu labai brangi tada atrodė žinokit.... Nusidėvėjimo jokio. Atnešiojo du sezonus ir paliko jai alergiška...smile.gif gi gal nusibosta. Man mažoka per papus ir kur dėt dabar?
Tai geriau kas du metai po 70-100 nei kas 5 metai už 150.

Beje turguj nemačiau už 150. visos ėjo apie 100 tos brangiosios.  Čia jau Pempė pasimadravojo ir už vardą tikraiusiai sumokėjo iš parduotuvės smile.gif smile.gif
bet dukrai mažai įtiko ir tospo 100 matytos - nes visos su tais diiideliais užtrauktukais. Nebe lygis tokios gal.....  tongue.gif

Nieko nemandravoju, pas mus ir pardžių ne kažką. O vardai man išvis nieko nereiškia, o jei kartais dar matosi, tai tik minusas rūbui.

QUOTE(pikkolo @ 2018 11 15, 18:36)
<p>V-Rine, juk juokauju.</p><p></p><p>Vienžo, buvom pas dantistę ir prisidirbau su mašina - braukiau dugną  doh.gif  Nu ten tokia tūpa gatvė - siaura ir mašinų pristatyta. Pasakiau vyrui, toi oi kaip užsiputojo, kad galėjau pažeist tą ir aną, ir ***** nenervuok. Nu grįžau namo visa drebanti, bet niekas niekur neužsidegė, nesureagavo. Nuvariau dar čia į servisą, tik kad negalėjo pažiūrėt, bet sako: jei ką būčiau pažeidus, jau būčiau pajutus per tiek km. Ir tėtė tą patį sako. Nu bet baisu nors tu ką, o dar ryt į sandėlį susitariau  doh.gif​ </p>

Na ir kas, jei ir būtum pažeidus. Tegu tave vežioja, jei kas nepatinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi su mašina man buvo įvykis užpraeitą berods savaitę.. ..vž ten sukiojauss aikštelėj - aš atbula važuavau nes nesusisukau o man iš paskos atlėkė - irgi įtariu nepastebėjo kažkoks vyriokas pasivijo mane Ir didelis baaaaam 😣 kojas nukirto - aš atbula važiavau mano kaltė. Galvoju va dabar šakės bus....vyras mana amen - nusividuriuos... tas vyras išlipo sako ponia kitąkart atsargiau...☺ tipo jo mašinai nieko ir mašina valdiška tai jam viskas gerai ir išsiskirstom... ant mano buferio du tokie pabrėžimai /įdurimai nedideli. nu bet matomi...mNežinau ar taip buvo visada ar dabar...nu nežinau. Galvoju nieko mb nesakysiu - jei kas po kiek laiko sakysiu nieko nežinau...nes vyras dažniau su ja važiuoja nei aš 😅😅😅 tai va praėjo gal jau trečia savaitė. Niekas nieko...tai gal ir buvo 😆😆😆😆😆 bet žinokit kaip baisu tas buuuuummmm buvo. Pipiec galvoj dabar...jez kaip lengvai išsisukau 😆😆😆😆😆
Tik jūs mb nesakykit. Ojezusmarija bus 😠😠😠😠😉😉😉😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 15 lapkričio 2018 - 19:59