Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pempė12 @ 2018 11 10, 21:41)
Jau apie eglę galvoji bigsmile.gif . Nors aš darbe šiandien truputį persistumdžiau, irgi už kalėdinių žaislų dėžės užkliuvau, suvokiau, kad artėja puošimo metas ax.gif

aha bigsmile.gif siemet noriu svenciu, noriu Kaledu... noriu sniego, bent truputi, kad pasijustu ta nuotaika.
ilgai laukiau to laiko, kada galesiu puosti egle savuos namuos,tai gal del to, taip kazkaip tas noras.. o dar ir siemet sventems grysim pas tevus, bent kelioms dienoms, bet bus fainai. labai seniai jau buvau per Kaledas namie. rolleyes.gif o B visai nebuves per sventes. tai bus patirtis.
Atsakyti
Atšalo. Brrr. Išėjau iki mašinos šlapia galva, siaubas. Lupau šaliką nuo kaklo ir ant galvos... Didelis trūkumas paltui, kad neturi kapišono. Bet paltų kapišonai, jei ir yra, nefunkcionalūs būna, nes nepriglunda, nesaugo nuo vėjo.
Norėčiau šiems metams striukpalčio, bet pati nežinau kokio. Matavausi kelis, visi tokie, kaip buvo, arba visai netinka. Gal paltą pirkti. Bet man būtinas kapišonas. Ir paltas bus brangu.
Neįsivaizduoju, ką daryti. Norėčiau dideliame mieste pasivaikščioti, pažiūrėti, kaip žmonės rengiasi, kaip gražu, kad nevertinčiau tik pagal savo kaimo grožio standartus biggrin.gif .
Patarkite, damos 4u.gif Jūs su paltais, ar striukėm? Ar viską turite?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 11 11, 17:12)
Atšalo. Brrr. Išėjau iki mašinos šlapia galva, siaubas. Lupau šaliką nuo kaklo ir ant galvos... Didelis trūkumas paltui, kad neturi kapišono. Bet paltų kapišonai, jei ir yra, nefunkcionalūs būna, nes nepriglunda, nesaugo nuo vėjo.
Norėčiau šiems metams striukpalčio, bet pati nežinau kokio. Matavausi kelis, visi tokie, kaip buvo, arba visai netinka. Gal paltą pirkti. Bet man būtinas kapišonas. Ir paltas bus brangu.
Neįsivaizduoju, ką daryti. Norėčiau dideliame mieste pasivaikščioti, pažiūrėti, kaip žmonės rengiasi, kaip gražu, kad nevertinčiau tik pagal savo kaimo grožio standartus biggrin.gif .
Patarkite, damos 4u.gif  Jūs su paltais, ar striukėm? Ar viską turite?

labai pavojinga slapia galva kai salta, zinai juk, nezaisk taip daugiau 4u.gif

as turiu tris striukes/paltus rudeniui ziemai. Visi keliu sezonu, na bet dar nenusideveje, ir man labai patinka, tai kazkaip nesinori mesti, ypac ilgos ziemines striukes, nes kaip sakai, turi kapisona, lengva isplauni ir vel pirmyn.
paltas is panasios medziagos, toks pilksvai juodas, su uztrauktuku ir dirzu.
vartotojo įkelta nuotrauka

striuke ilga kazkas tokio tipo, juoda, su violetiniais sonais prie rankoviu ir kapisonas
vartotojo įkelta nuotrauka

ir kita trumpesne, bet is tokios pat medziagos, oranzine. va smile.gif

bet as tai ziuriu kas man grazu, ir patinka. ziuresi i kitas, tai liksi trumpa odinuke kur eini sustirus..
Atsakyti

Turiu paltą ir striukę. Jei kur toliau eit, pvz su vaiku tai su kepure, kapišonas jau man tada netinka. 

Atsakyti
Sveikos. Kaip gyvenat?
Mes neblogai. Tik va laiko vis nera. Ruta praktiskai visa diena ant ranku, sestis nori siaubingai, pyksta kad neleidziu dar biggrin.gif
Susiemiau stipriai su svoriu, atsisakiau visai miltiniu produktu, saldumynu.
As turiu tokia silta juoda kaip grange ikele. Siemet reik butinai kepures, kur tik ant vejo papuolu iskart ausis skauda verysad.gif
Atsakyti
Sveikos

parodysiu kai bus pakabintos, kaina ne kosmosas bet 1 langui 240 yra man nemažai unsure.gif

turiu plona ir storesni paltus, tas storesnis praktiškai pora kartu užsidedamas, ilgokas nepatogu man su tokiais, ir striukes ilga ir trumpesne, čia kaip Grange juoda įkėlė, šitos man einamiausios lengvos, šiltos imetei i skalbenke prasuko ir vel švaru, o tuos paltus jau valyt reikia nešt, žodziu papildomi rupesčiai
Atsakyti

Aš ir striukes nešu valyti.

pempe, atsiųsiu tau adresą ir paštomatą, kaip patogiau taip išsiųsi. O ką už tai nori gaut? Gal tavo vaikai kažką renka? Ar šiaip ką norėtų gauti.

Atsakyti
Su tikru pūku tai turbut aplamai tik sausas valymas galimas, ale mano paprastesnes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 12, 08:37)
Sveikos

parodysiu kai bus pakabintos, kaina ne kosmosas bet 1 langui 240 yra man nemažai  unsure.gif

turiu plona ir storesni paltus, tas storesnis praktiškai pora kartu užsidedamas, ilgokas nepatogu man su tokiais, ir striukes ilga ir trumpesne, čia kaip Grange juoda įkėlė, šitos man einamiausios lengvos, šiltos imetei i skalbenke prasuko ir vel švaru, o tuos paltus jau valyt reikia nešt, žodziu papildomi rupesčiai

atai aisku kad daug, vienam langui, tai net labai daug unsure.gif

jo su paltais valymas, as kaip tik penkt parsinesiau, 18 eur.. paltas 99 kainavo, tai dar tris kartus valysiu ir bus psio palto kaina. tai turbut tiek ir nevalysiu dar sezona atnesiosiu ir bus ok.. nevaliau du sezonus siaip jau.
Atsakyti

Aš nešu valyti tik kai baigiasi sezonas.

Dabar nešu į Delicato valyklą. Tai jų kainos:

1. Vyriško kostiumo valymas 13 Eur
  2. Kelnių valymas 4,90 – 5,50 Eur
  3. Švarko valymas 6,70 – 8,50 Eur
  4. Marškinių valymas 3,70 Eur
  5. Megztinio valymas 4,90 – 6,10 Eur
  6. Suknelės valymas 6,00 – 10,70 Eur
  7. Proginės suknelės valymas 10,70 – 30,00 Eur
  8. Vestuvinės suknelės valymas 30,00 – 90,00 Eur
  9. Palto valymas 10,70 – 13,70 Eur
  10. Striukės valymas 6,10 – 13,70 Eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 12 lapkričio 2018 - 11:43
QUOTE(grange @ 2018 11 12, 11:25)
atai aisku kad daug, vienam langui, tai net labai daug  unsure.gif

ten langas gana didelis ir dar toks į plotį labiau , o pagal meistro aiškinimus kuo p,latesnis tuo brangiau, siauras ir aukštas žymiai mažesne kaina gautus ir audinys ala drobės imitacija na pažistama ant 2 nedeliu langu į sodyba užsakinejo tai ten už abu tiek pat gavos

Kad jei dažnai valai tai sudyla medžiaga biggrin.gif nuo tu visu chemiju, rimtai čia turejau toki megiama palta, tai kas kart vis plonesni parsinešdavau iš valyklos mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba diena damos. Turiu ir striukę pūkinę ir paltą pūkinį ir dar kailinius lapės.

Sėdžiu jau ant lagamino...

Taip.turiu fb :B​ 

Atsakyti