Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Žiauru IS. Praktiškai lieki prikaustytas prie lovos visam gyvenimui. :huh2: 

Pas mus niekaip neprašvinta. Lėktuvai Vilniuj nesileido,gal iki antradienio nakties pasikeis orai :hmm:​ 

Atsakyti
Pas mus nelaimė giminėj - mirė puskės vyras vokietijoj liko du maži vaikai. Jie vilniečiai. jis profesorius važinėdavo su paskaitom po užsienius. Už mus jaunesni. siaubas.

ANT i kas antradienį -skrisi kur ? Lyg minėjai bet nebepamenu...
Atsakyti

V-Rine o kas nutiko? Man tai baisu kai jaunesni miršta. Priverčia susimąstyti.

Vakar išsiunčiau ne ten siuntinuką  :oh:  Ir buvau įsitikinusi, kad išsiunčiau ten kur reikia. Įdomiausia, kad jie gavo ryte, o sužinojau tik dabar  :laugh:  Būt ryte pranešę, būčiau suorganizavus kad DPD paimtų. Dabar pirmadieniui užsakiau. Bet kaip čia taip apsižioplinau  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 09, 16:00)
labos,
nepasiklydom..
dirbam...verysad.gif
vėl dirbu už tris. Kai savaitei žadėjo tai nieko-nesiparinau......savaitė praėjo ir dabar jau sakė neaišku kada grįš kolegė... Tai žinau bus kaput verysad.gif pervargimas už 10 pr priedo verysad.gif tai dabar kalbėkite jūs garsiai, kad nedingtų tema...

serga jauna moteris išsetine skleroze, na sąlyginai jauna -45 m. sakė didelis pablogėjimas, baisu verysad.gif
Lyžuka, nu pasakyk kainą...kad bendram išprusimui žinotume... smile.gif

pas mus vaikų kambary nulūžo žaliuzių tas užfiksuotojas... vyras laiko neturėjo paieškot naują nupirkt. Tipo sakys naujas žaliuzes ir viskas- vaikai kad džiaugiasi... smile.gif ... tai va nuėjau, radau nupirkau, į daviau į nasrus- sakau tvarkai... sutaupiau neklauskit smile.gif na žaliuzės ne tiek brangios aišk, bet vistiek brangiau už tą fiksuotoją (1 eu mokėjau). Ot tai seniai kąąąą....
Papildyta:
aišku nepasikeis...gi visi grįžtam į vaikystę, viskas ratu ratu.... smile.gif
ai dar- vėl galvą su balzamu išsiploviau smile.gif nes pasirodo nusipirkau naują bonką ne šampūno o balzamo.. tai įšsiploviau su balzamu, dar po balzamo dar balzamo... smile.gif smile.gif .o maniau kad šampūnas tai drąsiai ir plaunu... o paskaityt gi nėr kada.... tai šiandien jaučiuosi kaip taukų karalienė verysad.gif verysad.gif  jaučiu dabar kol atplausiu tą balzamą ai geromėnesio reiks...

Ir liga blogai, mirtis- dar negeriau unsure.gif

Bet jau praktiška tu biggrin.gif . Gal geros tos žaliuzės buvo biggrin.gif ax.gif . Ar jau 100 metų senumo?

O balzamą gal tą raudoną butelį dažytiems plaukams nusipirkai? Ar prieš kokį mėnesį irgi ploviau, kaip tu biggrin.gif - balzamas + balzamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 11 08, 10:44)
<p>Iš šios serijos (viršuje matosi serijos ženkliukas):</p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Radau švedų, indų, turkų ir Kampučijos. Knygos pagyvenusios(nurašytos iš bibliotekos), bet veikiančios biggrin.gif . Jei nori- tavo. Palikau darbe fotoaparatą, dabar negaliu nufotografuoti.
Atsakyti

ANT i kas antradienį -skrisi kur ? Lyg minėjai bet nebepamenu...

Į Jordaniją ir Izraelį.

Užjaučiu... žiauru kai jauni miršta,man buvo iškvietimas ir matau puskės adresas :cray:   vyrui 36 metai,sustojo širdis. Žiauriai reagavau,nes negalėjo niekuo padėti,dvi mergytės mažos liko.

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2018 11 09, 21:08)
<p></p><p></p><p>
ANT i kas antradienį -skrisi kur ? Lyg minėjai bet nebepamenu...</p><p>Į Jordaniją ir Izraelį.</p><p></p><p>Užjaučiu... žiauru kai jauni miršta,man buvo iškvietimas ir matau puskės adresas cray.gif   vyrui 36 metai,sustojo širdis. Žiauriai reagavau,nes negalėjo niekuo padėti,dvi mergytės mažos liko.</p>

unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Toks gyvenimas kartais būna žiaurus kurie laimingi...

Atsakyti

Radau švedų, indų, turkų ir Kampučijos. Knygos pagyvenusios(nurašytos iš bibliotekos), bet veikiančios biggrin.gif. Jei nori- tavo. Palikau darbe fotoaparatą, dabar negaliu nufotografuoti.

Turiu iš šių švedų. Net dvi. Viena mano, viena vyro, skirtingų leidimų. O kitų tavo paminėtų neturiu. Bet tau siuntimas kainuotų, kaip man apmokėt? Paimčiau, dar galiu ir € pervesti už jas.

Atsakyti
Labos.
Nuo ko mirė dar nežinom - dar nesukontaktavom. Jie vilniuj gyvena. O dar ir neparvežė iš vokiečių.
ANT Nu tikrai atsiminiau ..tik nemaniau kad jau dabar ir varysi. Blin kep faina...turėsi nuotraukas rodyt...tu fb turi ? ☺
Pempe..jo balzamas-šampūnas raudoni 😅 elvitalis😆 aš niekad balzamo didelės neperku tik šampūną. Tai ir užmiršau kad gali būt taip
Ko darat. Aš būnu su galva kuri skauda ir lb ant jos pykstu..nu durnė durnė kaip gyvenimą gadina.....😨 buvom miestan didesnian išvarę. Dukra apsiprekino. Aš kaip visada nieko neradau..
Einu kavos gert.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 10 lapkričio 2018 - 17:00
4u.gif 4u.gif 4u.gif
laba sestadieni
vienisauju namie, tai verdu raug, kopustu sriuba, taip uzsimaniau.. ir kepu ale sveikuoliskus keksiukus. pazesim kas gausis. brwni kepiau tai nieko, tik patobulinau dabar.

QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 09, 13:44)
užsisakiau į virtuvė romanetę, kainos nesakysiu  ax.gif , žinojau kad nepigios bet dar ir ant audinio matyt užsiroviau  bigsmile.gif

parodysi kai gausi mirksiukas.gif grzu romanetes, galvojau ir as det, bet kazkaip nezinau persigalvojau biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 09, 14:00)
jaučiu dabar kol atplausiu tą balzamą ai geromėnesio reiks...

kode,taI sekanciu plovimu manau viskas turi but gerai, neperplovei vel su sampo?

QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 09, 17:18)
Pas mus nelaimė giminėj - mirė puskės vyras vokietijoj liko du maži vaikai. Jie vilniečiai. jis profesorius važinėdavo su paskaitom po užsienius.  Už mus jaunesni. siaubas.

vajezau verysad.gif baisu

QUOTE(as ne tokia @ 2018 11 09, 19:08)
žiauru kai jauni miršta,man buvo iškvietimas ir matau puskės adresas cray.gif   vyrui 36 metai,sustojo širdis. Žiauriai reagavau,nes negalėjo niekuo padėti,dvi mergytės mažos liko

eina sau verysad.gif

o tavo kelione skamba fainai rolleyes.gif mirksiukas.gif i Jordanija kada nors labai noreciau, bet nezinau ar pavyks kai noriu daug kur..

QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 10, 15:54)
Aš kaip visada nieko neradau..
Einu kavos gert.
ko ieskojai?
as siand ir buvau, bet taip praejau, isavo megiama sendaikciu parde uzssukau, tai radau ciotka puodeli, dar toki inda dviguba kokiom uzkandelem (man labai patinka visokie indukai, niekada negana...) ir tokiu senovisku zaisliuku eglutei radau, mazi obuoliukai, atrodo kaip tikri, tai ziauriai fainai.
siemet puosiu didele tikra egle. Laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 11 10, 10:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="72259311" data-time="1541785324"><div><p>Radau švedų, indų, turkų ir Kampučijos. Knygos pagyvenusios(nurašytos iš bibliotekos), bet veikiančios vartotojo įkelta nuotrauka. Jei nori- tavo. Palikau darbe fotoaparatą, dabar negaliu nufotografuoti.</p></div></blockquote><p>Turiu iš šių švedų. Net dvi. Viena mano, viena vyro, skirtingų leidimų. O kitų tavo paminėtų neturiu. Bet tau siuntimas kainuotų, kaip man apmokėt? Paimčiau, dar galiu ir € pervesti už jas.</p>

Parašyk az adresą, o jei tau paštomatai pasiekiami, tai tel, gmailą ir paštomatą, adreso tada gal nereikia. Knygos nekainuoja, džiaugsiuos, kad kažkam reikalingos, tai tik siuntimas, ar kaip kitaip susitarsim mirksiukas.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 10, 17:54)

Pempe..jo balzamas-šampūnas raudoni 😅 elvitalis😆 aš niekad balzamo didelės neperku tik šampūną. Tai ir užmiršau kad gali būt taip
Ko darat. Aš būnu su galva kuri skauda ir lb ant jos pykstu..nu durnė durnė kaip gyvenimą gadina.....😨 buvom miestan didesnian  išvarę. Dukra apsiprekino. Aš kaip visada nieko neradau..
Einu kavos gert.

Tai ant to pat pasimovei biggrin.gif . Aš irgi. Nes irgi niekada didelio balzamo neperku, galvojau, kad šampūną nusipirkau biggrin.gif

QUOTE(grange @ 2018 11 10, 20:10)

as siand ir buvau, bet taip praejau, isavo megiama sendaikciu parde uzssukau, tai radau ciotka puodeli, dar toki inda dviguba kokiom uzkandelem (man labai patinka visokie indukai, niekada negana...) ir tokiu  senovisku zaisliuku eglutei radau, mazi obuoliukai, atrodo kaip tikri, tai ziauriai fainai.
siemet puosiu didele tikra egle. Laukiu  wub.gif

Jau apie eglę galvoji bigsmile.gif . Nors aš darbe šiandien truputį persistumdžiau, irgi už kalėdinių žaislų dėžės užkliuvau, suvokiau, kad artėja puošimo metas ax.gif
Atsakyti