Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(ate42 @ 2018 11 07, 16:03)
Pikkolo, paskaityk. O gal......?......
https://www.lzinios....s3FYaJlDLTiZyAg

Ooo, šituos paskaičius, ir man aišku, kad pikkolo turėtų keisti darbą blink.gif .

Pikkolo, mes čia viską už tave nuspręsim mirksiukas.gif
Atsakyti

Puoku damos. Kai turėsiu kur išeisiu. Kažkaip nenoriu eit į niekur. Aplamai labai bijau pokyčių. Išleisiu mažiuką po naujų į darželį ir bus daugiau galimybių.

Pirmadienį pirkau knygą. Kokią jei ne Stephen King. Jau seniai aš jo fanatė. Ir vat sugalvojau, kad reik man surinkti visą jo lietuvišką kolekciją. Tai va, jau radau 4 knygas kurių neturiu. Tad ryt pervesiu po kelis € keliem žmonėm ir lauksiu savo kolekcijos papildymo. Aišku skaityt neturiu kada, vos žurnalus spėju perskaityt, bet juk ateis kada šventė ir į mano kiemą ir galėsiu skaityt skaityt skaityt. Dar norėčiau surinkti pasaulio pasakų kolekciją. Vaikystėje turbūt visas perskaičiau.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 11 07, 23:11)
<p>Puoku damos. Kai turėsiu kur išeisiu. Kažkaip nenoriu eit į niekur. Aplamai labai bijau pokyčių. Išleisiu mažiuką po naujų į darželį ir bus daugiau galimybių.</p><p></p><p>Pirmadienį pirkau knygą. Kokią jei ne Stephen King. Jau seniai aš jo fanatė. Ir vat sugalvojau, kad reik man surinkti visą jo lietuvišką kolekciją. Tai va, jau radau 4 knygas kurių neturiu. Tad ryt pervesiu po kelis € keliem žmonėm ir lauksiu savo kolekcijos papildymo. Aišku skaityt neturiu kada, vos žurnalus spėju perskaityt, bet juk ateis kada šventė ir į mano kiemą ir galėsiu skaityt skaityt skaityt. Dar norėčiau surinkti pasaulio pasakų kolekciją. Vaikystėje turbūt visas perskaičiau.</p>

Ateis šventė biggrin.gif 4u.gif Kaip smagu knygas pirkti wub.gif . Man dovanojo 4 dėžes knygų, bet Kingo neturiu. O kokiios pasaulio pasakos? Gali parodyti pavyzdį?
Atsakyti

Iš šios serijos (viršuje matosi serijos ženkliukas):

27322f071af7.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 08 lapkričio 2018 - 09:44
Labas smile.gif sveikos gyvos smile.gif

O jūs vaikams ar jūsų vaikai patys jau skaito tas pasakas? nes pamenu net pati kai buvau vaikas man visai nepatiko tos kitų šalių pasakos. Niekada neimdavau tokių knygų skaityt.
ar čia šiaip- bile turėt?
Atsakyti

Aš pati skaičiau, ir dabar mielai paskaityčiau. O šiaip, taip, noriu turėti. Ar blogai?

Atsakyti
aš skaitydavau dar pasakas kai ruošiaus 11 kl egzaminams, ir kai laukiaus skaičiau ir vaikams skaičiau ir jie patys skaitė, žodžiu mes pasakų myletojai esam, ir ta serija knygu turiu beveik visas... dar labai patiko lyg pasaulio pasakos, buvo išleista tokios storos knygos ivairiu šaliu tik labai jau bibliotekoj jos suskaityta buvo smile.gif

ai dar yra tokios Šepardo smukles pasakos, tai ten jau tokios pobaises labiau suaugusiems skirta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 lapkričio 2018 - 14:32
Pikkoloką čia kalbi, kaip gali ūti blogai???smile.gif
aš tik taip,na aš nebuvau tų pasakų gerbėja... o kiekviena juk skirtinga esam. Ypač va tų visokių Armėnų pasakų pvz ,nes na jos man labai svetimos....
Paskambino masažistas, sulaukiau eilės bigsmile.gif lėksiu nuo trečiadienio pasimasažuot, nes labai jau į kuprą suriesta jaučiuos... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 lapkričio 2018 - 14:58
QUOTE(V-Rinė @ 2018 11 08, 13:57)
Labas smile.gif sveikos gyvos smile.gif

O jūs vaikams ar jūsų vaikai patys jau skaito tas pasakas? nes pamenu net pati kai buvau vaikas man visai nepatiko tos kitų šalių pasakos. Niekada neimdavau tokių knygų skaityt.
ar čia šiaip- bile turėt?

Aš skaičiau pasakas ganėtinai ilgai, ir galvojau, kad vsada mėgsiu ir būtinai skaitysiu, ir niekas nepasikeis. Bet paskui praėjo man pasakos biggrin.gif . Dabar skaitau mažajai , bet ne tik pasakas, o ji per atostogas irgi pradėjo skaityti, ir dabar kas vakarą skaito po mažą knygelę, ar dalį. Šįvakar skaitė poeziją, antrą kartą tą pačią, nes naujos knygelės neparnešiau(truputį užpyko smile.gif ) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 08 lapkričio 2018 - 22:18

Laba diena. Pasiklydot rūke :unsure:​ 

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Jau radom kelią į namus biggrin.gif

užsisakiau į virtuvė romanetę, kainos nesakysiu ax.gif , žinojau kad nepigios bet dar ir ant audinio matyt užsiroviau bigsmile.gif
Atsakyti
labos,
nepasiklydom..
dirbam...verysad.gif
vėl dirbu už tris. Kai savaitei žadėjo tai nieko-nesiparinau......savaitė praėjo ir dabar jau sakė neaišku kada grįš kolegė... Tai žinau bus kaput verysad.gif pervargimas už 10 pr priedo verysad.gif tai dabar kalbėkite jūs garsiai, kad nedingtų tema...

serga jauna moteris išsetine skleroze, na sąlyginai jauna -45 m. sakė didelis pablogėjimas, baisu verysad.gif

Lyžuka, nu pasakyk kainą...kad bendram išprusimui žinotume... smile.gif

pas mus vaikų kambary nulūžo žaliuzių tas užfiksuotojas... vyras laiko neturėjo paieškot naują nupirkt. Tipo sakys naujas žaliuzes ir viskas- vaikai kad džiaugiasi... smile.gif ... tai va nuėjau, radau nupirkau, į daviau į nasrus- sakau tvarkai... sutaupiau neklauskit smile.gif na žaliuzės ne tiek brangios aišk, bet vistiek brangiau už tą fiksuotoją (1 eu mokėjau). Ot tai seniai kąąąą....
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2018 11 08, 22:17)
Aš skaičiau pasakas ganėtinai ilgai, ir galvojau, kad vsada mėgsiu ir būtinai skaitysiu, ir niekas nepasikeis.

aišku nepasikeis...gi visi grįžtam į vaikystę, viskas ratu ratu.... smile.gif

ai dar- vėl galvą su balzamu išsiploviau smile.gif nes pasirodo nusipirkau naują bonką ne šampūno o balzamo.. tai įšsiploviau su balzamu, dar po balzamo dar balzamo... smile.gif smile.gif .o maniau kad šampūnas tai drąsiai ir plaunu... o paskaityt gi nėr kada.... tai šiandien jaučiuosi kaip taukų karalienė verysad.gif verysad.gif jaučiu dabar kol atplausiu tą balzamą ai geromėnesio reiks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 lapkričio 2018 - 15:04