Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Pikkolo, o valdžia bent mokslus baigus su chemija, aplamai turi supratimą apie tuos dalykus? Ar tik nori pinigų lygioj vietoj? Ar patirtį su trašomis ar bent chemija kažkokią? Nes kartais kai tu parašai, tai toks įspūdis kad jie noritik kaip parduoti ir gaut pelną nesuprasdami nei kas tas yra nei su kuom valgoma smile.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
visada nemėgau ir nemokėjau chemijos ir fizikos smile.gif
mėgau lietuvių ir istorijąsmile.gif
žiūriu sūnui mano istorija irgi kolkas pats geriausias mokslas, mylimiausias smile.gif
dukra nemokėjo fizikos ir chemijos bet nemėgo ir istorijos smile.gif
v.ž. su ja ne kas....smile.gif smile.gif

dar kartą labas rytas smile.gif

kaip miegojot?

turiuprastą nuojautą kad šiandien vietoj šampūno galvą išsiploviau tik du kartus su balzamu smile.gif smile.gif na bet išgyvensiu kaip nors smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 07 lapkričio 2018 - 09:00
nepergyvenk Vrine, biggrin.gif kažkur net skaičiau, kad aplamai rekomenduoja laikas nuo laiko galvą plaut tik su balzamu, aš esu bandžius tai kažkokie apsunke plaukai liko tik smile.gif

O man braižyba ir geometrija buvo peilis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 lapkričio 2018 - 09:14

Ai, dar sakė, kad blogai jog neišeina man straipsnių gerai išversti - tu dar vat ir ne lituanistė. Nu neišeina man kitaip kai verčiu, beveik visada gaunasi vertinys, nemoku suredaguoti teisingai, nesusidėlioja man kitaip galvoj ir viskas.

Šiandien vat parašė, kad grąžina vieną produktą. Klausiu komercijos direktoriaus kodėl, o jis: taip reikia, nebūtina viską žinot. Buvo penktadienį Latvijoje, aiškinosi dėl vieno blogo produkto ir nieko nesakė. Užklausiau latvių, tai jie man: juk buvo, viską fotkino, sutarėm, kad palaikysim iki pavasario.

Kažkokia betvarkė čia pas mus. Mato problemas ne ten kur jos yra.

Atsakyti

Ir ne, chemijoje neraukia nei vienas. Todėl jiem ir atrodo, kad viską galima išspręsti, nors taip nėra. Vienas mūsų produktas niekada nebus geras, nes nu taip yra. Tiek gamintojas, tiek mokslininkės iš KTU, tiek google sako, kad problematiška, na bet netiki.

Atsakyti

Pikkolo,ieškok savo srities,kad sėdėtum savo rogėse...

Atsakyti
aš manau ant Pikkolo p prasčiausiai "neturi viršininkai akies". Ir nieko ten nebepakeisi...
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 11 07, 10:30)
<p>Ai, dar sakė, kad blogai jog neišeina man straipsnių gerai išversti - tu dar vat ir ne lituanistė. Nu neišeina man kitaip kai verčiu, beveik visada gaunasi vertinys, nemoku suredaguoti teisingai, nesusidėlioja man kitaip galvoj ir viskas.</p><p>Šiandien vat parašė, kad grąžina vieną produktą. Klausiu komercijos direktoriaus kodėl, o jis: taip reikia, nebūtina viską žinot. Buvo penktadienį Latvijoje, aiškinosi dėl vieno blogo produkto ir nieko nesakė. Užklausiau latvių, tai jie man: juk buvo, viską fotkino, sutarėm, kad palaikysim iki pavasario.</p><p>Kažkokia betvarkė čia pas mus. Mato problemas ne ten kur jos yra.</p>

Pikkolo, paskaityk. O gal......?......
https://www.lzinios....s3FYaJlDLTiZyAg
Atsakyti
Skaitėt A. Storpirštismirė ? verysad.gif, gaila žmogaus
Atsakyti
Skaičiau,
man jis kaip aktorius niekada nepatiko.
Atsakyti

O man patiko... :huh2:​  gaila...

Atsakyti

pikkolo, aš kai išėjau iš darbo, kuiriame psichologinė atmosferera buvo tragiška, net ir išėjus į niekur nė trupučio niekad nesigailėjau  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 07 lapkričio 2018 - 20:00