Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Mūs šefas toks. Jeeetau kaip nervuoja. Pasakytų viską iškart, kiek laiko susitaupytų. O tai vis klausk ir klausk. O jei neklausi, reiškiasi tau neįdomu ir vėl blogai.

Atsakyti

pikkolo, o kokios tavo pareigos? Nes iš to ką rašai, tai atrodo marketingas.

Atsakyti

Kokybė mano sritis. Tame tarpe visa info susijusi su produktais, etiketės, bukletai, lankstinukai.

Atsakyti

Labas mergaitės  :) 

Aš vis dar dirbu dirbu ir dirbu  :)

priėmiau pasiūlymą dėl naujų pareigų, tai dar daugiau dirbsiu :laugh: 

nžn kur tuos melejonus reiks dėti :laugh:  :laugh: 

Šeštadienį pats Užkalnis buvo atvažiavęs pavalgyti, tai db visi laukiam straipsnio delfį  :D 

O šiaip visi sveiki ir laimingi esam  :) 

Atsakyti

Daratėja, sveikinu su pokyčiais :)

Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2018 11 05, 20:18)
<p>Labas mergaitės  smile.gif </p><p>Aš vis dar dirbu dirbu ir dirbu  smile.gif</p><p><span>priėmiau </span><span>pasiūlymą dėl naujų </span><span>pareigų, tai dar daugiau dirbsiu laugh.gif</span><span> </span></p><p><span>nžn kur tuos melejonus reiks dėti laugh.gif</span><span>  laugh.gif</span><span> </span></p><p><span>Šeštadienį </span><span>pats Užkalnis buvo atvažiavęs </span><span>pavalgyti, tai db visi laukiam strai</span><span>psnio delfį  biggrin.gif</span><span> </span></p><p><span>O šiai</span><span>p visi sveiki ir laimingi esam  smile.gif​</span><span> </span></p>

Sveikinu vartotojo įkelta nuotrauka!
Vau, lauksim atsiliepimų, gal koks Lietuvos rytas aprašys ax.gif

Algą, jei bus perdaug, galėsim padėti išleisti biggrin.gif
Atsakyti

Laba naktis...

Atsiprašau,bet per  telefoną neleidž atsakyt :hmm:

Gal jau skaitėt,kad Kaune du jaunuoliai padurti buvo :unsure: neišgyveno vienas  :cray:  o kitas  iškvietimas tai sumuštas žydas,kuris vaidino labai didelį poną,ir naktinėj  gėrimų pardėj atėmė piniginę su pusantro tūkstančio eurų. :oh:​   o aš juk dirbu su mašinyte kuri  su raudonu kryžiuku. Žiauru buvo. 

Neatsakiau,neatrašiau nes nulūžau vėliau :oh:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as ne tokia: 06 lapkričio 2018 - 02:57
Sveikos,
ANT jo įvykiai ne kokie, bet tai gerai kad netiesiogiai su tavimi susiję.... gerai kad kažkur šalia...o žmonėskaip gyvena tokieirlikimai...kaip sakoma patys kalti. Aišku artimiesiems skausmas begalinis.

Ku ponios ir panelės? smile.gif

Atsakyti

Tas jaunuolis ne kaltas buvo :huh2:​ 

Atsakyti
ANT įdomus tavo darbas, bet kartu ir su įtampa ...
Sveikos 4u.gif

Mano giminaitis dirba gaisrininku tai irgi panašiai, gal net dar žiauriau, kai papaskoja kaip pjausto gyvus žmones kad iš mašinu sudaužytu išimt unsure.gif
Atsakyti
taip kiekviena mirtis baisi, ypač jaunų žmonių...
ir už ką ten jį papjovė? verysad.gif
apie tą žydą tai nk negirdėjau. Per tv nesakė gal smile.gif

Daratėja, neparašiau- tu šaunuolė smile.gif

mes po pyragų dienos. Pilnais pilvais.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 lapkričio 2018 - 11:29
Ale vrine visas progas nušvenčiat smile.gif, kažkaip visai pamiršus esu ta pyragų dieną biggrin.gif tik fb mačiau dalinosi greitais receptais
Atsakyti