Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas damos :)  aš  šiandien irgi buvau kituos kapuos. Nesiruošiu draskytis ir lakstyti po visą Lietuvą  per vieną dieną. Ko neaplankiau  namie žvakutę uždegiau.

Pikkolo,man siaubas ima kokioj tu firmoj dirbi :hmm:  :hmm:  :oh:  jau direktorė pati  turėtum būt...

Atsakyti
Aš tik ryt į kapus, bet pradėsiu labai tiesiogiai - nuo laidotuvių- kaimynė močiutėlė numirė unsure.gif .

Pikkolo, o tu su jais abiem kartu į vieną krūvą nesueini? Geriausiai būtų visiems trims gyvai apie tuos reikalus pasišnekėti.
Papildyta:
Aš tik ryt į kapus, bet pradėsiu labai tiesiogiai - nuo laidotuvių- kaimynė močiutėlė numirė unsure.gif .

Pikkolo, o tu su jais abiem kartu į vieną krūvą nesueini? Geriausiai būtų visiems trims gyvai apie tuos reikalus pasišnekėti.
Atsakyti
labas rytas,
kaip gerai- pirmadienis smile.gif
vakar nieko neveikiau tai vos ne prilgo diena.... tinginė kažkokia palikau žinokit..
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Mes irgi dar šeštadieni vienus kapelius aplankem, pastebėjau, kad žmoniu dar daug ant kapų, gėles, žvakes neša tik, kai kas aplamai tik dabar tvarkosi smile.gif
Atsakyti

Nu labas labas. Vaikis šiąnakt tik kartą kėlėsi, tai vos ne persimiegojau  :lol: 

Jau kaip minėjau verčiu straipsnius mūsų FB puslapiui. Tai va rašo man šefas: paskaityk pati siek tiek ta straipsni, pabandyk paieskoti stilistiko klaidu. jau nuo pirmo sakinio. Ir ką aš jam galiu atrašyti? Aš ne humanitarė, už stilių daugių daugiausiai gaudavau 7. Galiu parašyti mokslinį straipsnį, bet ne tokį į spaudą. Man galvoje gražiai nesusidėlioja sakiniai, beveik visada gaunasi vertinys, dažnai net nežinau kaip lietuviškai teisingai surašyti. Tai ką jau kalbėti apie stilių? Beje, dėl to visada ir duodavome straipsnius redaguoti.

As ne tokia, tai va tokioj firmoj ir dirbu. Dirbu tik dėl laisvo grafiko, nors ir čia jau bando priekaištauti ko ne ofise, net kai darbo nėra. Ir aplamai norėčiau kitokio darbo, ne popierinio, o labiau apčiuopiamo.

Atsakyti

Labas rytas.  :4u:  siaubingas vakaras ir naktis buvo  man, kriminalinė :unsure:  senai taip bebuvo sunku.

Pikkolo tai vaikis kai pradės lankyt daržiuką gal imkis keist kažką darbo atžvilgiu :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2018 11 05, 11:39)
<p>Labas rytas.  4u.gif  siaubingas vakaras ir naktis buvo  man, kriminalinė unsure.gif  senai taip bebuvo sunku.</p><p>

nuuuu???????? kas nutiko prašo plačiau .
Atsakyti

Labas rytas.  :4u:  siaubingas vakaras ir naktis buvo  man, kriminalinė :unsure:  senai taip bebuvo sunku.

Pikkolo tai vaikis kai pradės lankyt daržiuką gal imkis keist kažką darbo atžvilgiu :hmm:

Laukiam išsamaus pasakojimo. Arba nėr čia o intriguoti.

Tai kai pradės lankyti darželyje, ieškosiu kito darbo. Dabar jau pažiūriu skelbimus, vienas kaip ir buvo tinkamas, net gi labai, bet vat dėl to, kad dar noriu laisvesnio grafiko, nesiunčiau CV. Teks išlaukti kito savo darbo. Be to, nesu žiaurus žmogus, išeiti sezono metu nenorėčiau, o sezonas pas mus prasidės vasario mėn ir tęsis iki gegužės. Bet....jei užtiksiu tinkamą skelbimą ir pakviestų dirbti kitur, tai sakysiu ačiū, išeinu, atidirbu 2 savaites ar kiek ten priklauso ir atia. Juk negali neleisti išeiti iš darbo, ane? Nu nemotyvuoja jie manęs darbui dabar niekaip. Tai kiek moka, tiek ir dirbu. O alga vis dar ta pati kaip po bandomojo, tad greit jau 3 metai, nu ar ne pasityčiojimas? Vis randa priežasčių nekelti algos ir priekaištauja, kad aš nemotyvuota dirbt. Tai aišku, kad nemotyvuota.

Atsakyti
Aha ANT, prašom detaliau: kas puolė, ką darė biggrin.gif? Pavogė, išpr..o? bigsmile.gif o tai su tokiom užuominmis mes nežaidžiam smile.gif Pikkolo tai vel prie trąšu bandytum? O del motyvacijos tai jeigu įmonė eina į viršų tai ir motyvuota reiškia, nes kasgi tas įmones pakelia jei ne dirbantieji mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 lapkričio 2018 - 12:46
ANT nuuuu??
Atsakyti

Tai akcininkai išsimokės didesnius dividentus ir tiek  :irnesakyk: Prie ko čia darbuotojai  :laugh: 

Nebūtinai trąšos, aplamai bile kas su chemija.

Atsakyti
aaaiiii nuuuuuu ANT aš taip nežaidžiu...
va mano dukra taip bendrauja-pasako teiginį kurio neina suprast ir visada reikia išsiaiškinimui kelti klausimą. Kai gyvai bendrauiji tai nieko, bet kai mesingeriu kokiu tai nervina...
rašo pvz Mam žinok ką aš sugalvojau....ir tyla.... smile.gif reikia klausti nu Kąąąąą smile.gif

aš taip niekad nerašau. i tuo klausimu ryškiai ne į mane smile.gif
Atsakyti