Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Nežinau, pas mane Helovynas vartotojo įkelta nuotrauka
Gal negyvas puokštes(ale krepšelius) nešiu ax.gif . Juk vistiek tuoj nušals.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 31, 14:38)
Tai kokias gėles nešite ant kapų, jei ten aplamai eisite? Gyvas, negyvas:),nors tos ir gyvos gi jau mirę  unsure.gif

Laba,
Gyvas, tik gyvas.
Pasodintas kupstas geltonų chrizantemų tarp dviejų pilkų krūmų nežinau kaip vadinas. Tokie kaip dratas suraizgyti.. Vazoj keturios geltonos karališkos pamerktos. Daugiau tik dvi didelės žvakės. Ką padės kiti nežinau. Kam kas bus gražu.
Atsakyti

pas mane viržiai bujoja, centre tas pilkutis želia, labai gražiai gyvomis gėlėmis pasipuošęs kapas. O nunešiau mažą rožių krepšiuką (dirbtinių). Pas tėtį irgi nešiu plastmasines, o kitur babom ir t.t. tik žvakes šiemet.

Atsakyti
Sveikos. Visur nesiu gyvu,merkiamu.
Atsakyti

Labas vakaras,aš nešiau gyvas puokšteles naujovė- su vadinamais kopūstais,pasidabruoti ir visai neblogai žiūrisi. 

O man jau laisvė papūūūgooom...  :yahoo:  :vacation1:​ 

Atsakyti

Niekur nebuvom. Kur čia su vaikais važiuosi, gal kitąmet.

Atsakyti
Aš savo gimtinę sieksiu tik šeštadienį, tai tada ir lankysim kapelius.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 11 01, 21:44)
<p>Niekur nebuvom. Kur čia su vaikais važiuosi, gal kitąmet.</p>

Rimtai?
Aš buvau su abiem, buvom nuvykę net i Kuršėnus. Prieš porą valandų tik grįžom ax.gif
Visur nešiau tik gyvas gėles 4u.gif
Ryt dar į vienas nuvažiuosim ax.gif
Sveikos
Atsakyti

Sun, mažiuką važiuojant pykina, tai vengiu tolimesnių kelionių.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 11 01, 23:32)
<p>Sun, mažiuką važiuojant pykina, tai vengiu tolimesnių kelionių.</p>

Tada taip 4u.gif

Sveikos
Atsakyti
veikos, oro gražumas .Paskaičiau bus taip iki kito penktadienio net smile.gif
kaip keistai- vėl savaitgalis smile.gif sumakalavo ritmą ta viena diena smile.gif nežinau net ką beveikt per išeigines smile.gif tinginiaut nusibodo smile.gif
Atsakyti

Bet kitą savaitę rodo vėsiau, ypač naktimis.

Kai nervina kai direktoriai neturi vieningos nuomonės. Verčiu straipsnius ir dedu į mūsų įmonės FB. Tai direktorius sako: man atsiųsk, aš pažiūrėsiu ar tinka ir tada įdėsi. Kiek jam siunčiu, tai vis: neįdomu, neaktualu, apie nieką ir pan. O komercijos direktorius vis man siunčia ir siunčia tas nuorodas. Ir klausia manęs kodėl nieko neįdedu. Na tai ką man daryti? Jei vienam įdomu, o kitam ne? Dabar išvis dirikui niekas neįdomu, užsikniso su buhalterine, nes buhalterės tai vis dar neturim.

Atsakyti