Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pempė12 @ 2018 10 24, 19:06)

O tu šiltam krašte ar Lietuvoj atostogavai?
Turkijoj, Stambule mirksiukas.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2018 10 25, 15:05)
Ausys dar nepraejo

auch nemalonu. 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 25, 20:01)
Paėmiau kad miegantiems nervų nesugadint tai gyvatė kaip kando. Į paakį man. Iki kraujo. Bus šiška.....😨😆😊 Nu ryški pilnatis visiems. </p>

eina sau, pirma kart cia taip skiepyjo? unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas. Tai pasukot laikrodžius? Gal jau kitąmet nebereiks.

Atsakyti

Kad patys pasisuko :D Tik orkaitės ne, bet iki šitos rankos dar nedaėjo.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 10 28, 13:33)
<p>Kad patys pasisuko biggrin.gif Tik orkaitės ne, bet iki šitos rankos dar nedaėjo.</p>

tai telefone tik, na ir kompe..
pas mane 3 namie, ir 3-4 rankiniai tai visus reik nepamirst. galetu jau tikrai sustot tas sukinejimas.
nors siandien tai gerai, ilgesne diena, siaip tai neveikia manes tik taip, nereiktu sukti.
Atsakyti

Tai kaip ir nuspręsta, kad nebesukt daugiau, tik šalys turi nuspręsti kokį laiką pasilieka. Iki 2021 metų turi pilnai viską susiderinti.

Atsakyti

Nu tai su pirmu sniegu  :D​ 

Atsakyti
Sveikos,
va prieš pusvalandį ir pas mus pradėjo snigti. Kažkaip šalta nen žiūrėt pro langą tokį orą, per pietus maniau daug kur lėksiu, nes reikalų turiu.... bet dabar jau nežinau..... smile.gif
kažkaip to šaltumo visai dar nesinori..... verysad.gif
Atsakyti

Tai ryt 13-15 rodo ir taip visą savaitę. Aš šiandien irgi niekur nevažiuosiu, tik į darbą. O tai kai pasipylė mieste avarijos, tai baisu kur lyst, dar užstrigsiu. Auklė vėlavo beveik 20 min atvažiuot. Dar vartai neužsidaro, matyt kur tais šlapio sniego prisivėlė. Žiūrėsim kaip ryt, gal jau veiks. Kartais pašalus jie pakvailioja.

Atsakyti

Laba diena. Jau geriau lietus nei toks sniegas :hmm:​ 

Atsakyti
Laba.
Pas mus jau aptirpo, o buvo balta balta... Ir naktį kaip vėjas kaukė, kaip filmukuose apie šaltį ir speigą. Sunkiai miegojosi.
Sėdžiu uždažytais plaukais, t.y. tik šaknim, na, bet vis tiek būsiu graži brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 10 29, 15:11)
Laba.
Pas mus jau aptirpo, o buvo balta balta... Ir naktį kaip vėjas kaukė, kaip filmukuose apie šaltį ir speigą. Sunkiai miegojosi.
Sėdžiu uždažytais plaukais, t.y. tik šaknim, na, bet vis tiek būsiu graži  brunette.gif

blonde būsi?smile.gif
o tu poto galų bent neilgam visų nesutepi? aš tai dažau šaknis 25 min poto 15 visą galvą subuzoju. Nes labai skiriasi vistiek atspalviai,būna galuose nebegyva spalva tokia.Ypač vasarągreit nublunka.
ėjauper pietus į miestą, reikalų buvo. tai jėėėzau koks nemalonus oras:(

Atsakyti
Nu ir ko tylit ☺
Kas vakarienei ?
Aš prigaminau balandėlių su bulvėm ir prikepiau žuvies. Vaikas grįžo iš baseino ir valgė sasiskų su ryžiais. Tipo normaliai ane 😆😆😆😆
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 29 spalio 2018 - 19:55