Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos smile.gif

Daratėja, sveikinimai smile.gif, bet čia daugiau administracinis darbas, pvz produktus paskaičiuoti ir pan? Ar prie puodu vadovauti ko ir kiek deti? smile.gif

Cartman, kada dirbate bigsmile.gif ? Žiuriu linksmai ten pas jus ..., nors iš ir suprantama bigsmile.gif

Vrine, kaip matai ir su dalimi pirktiniu produktu galima balius daryti biggrin.gif, o jei aplamai viska pakeistum pirktiniais , dar geriau pasijustum biggrin.gif, gi ne tau but pastabos jei kas ir nepatiktų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 23 spalio 2018 - 08:30

Daratėja, sveikinimai smile.gif, bet čia daugiau administracinis darbas, pvz produktus paskaičiuoti ir pan? Ar prie puodu vadovauti ko ir kiek deti? smile.gif

Taip visa administracija dėl visų produktų užsakymo, visų žurnalų pildymas, grafikų sudarymas į mano pareigas įeina. Ir + darbas virtuvėje. Nes tik aš ir mūsų vyr.šefas težino visų padažų , marinatų ir t.t. receptūras. Tad viską reiks man daryti. priežiūra dėl produktų ir patiekalų kokybės. Bei užtikrinti, jog esant dideliam žmonių srautui, kaip mes sakom esant zavalams, žmonės kuo greičiau gautų užsakyta maistą.

Bet šiaip sveikinti dar nereikia :) 

Vis dar galvoju, o ir rimtas pokalbis turi būti su valdžia dar.  :) 

Atsakyti
Sveikos.
Taip mergaitęs galima balius kelti pasikvietus iki ar maxsimą...bet nuuu blyn neskanuuuuu.. pirmiausia suėjo kas ganinta nano. Su pasakynais - mišrainę pati gaminai - oooo tai reik paragaut ☺nu vž. Mėsos mėsom bet mišraines ir tt tikrai reik pačiai gamint bet kuriuo atveju.....

Tai va. Oras baisingas. Darbo dayg. Ku dar. 😅
Atsakyti

Kaip gražiai darbe sutariate bigsmile.gif. Ar gal iš seniau draugai susidarbinote vienoje vietoje?

Tik 1 žmogų iš senų laikų įmonėj pažįstu :) nu bet mūsų labai mažas kolektyvas.

Cartman, kada dirbate bigsmile.gif? Žiuriu linksmai ten pas jus ..., nors iš ir suprantama bigsmile.gif

šiandien iki 22 dirbu :D

šiaip iš parduotuvės gamintų turbūt reikia atsirinkt visad kaip kas. Nes būna ir skanių ir šiaipsau pusgaminių.

Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2018 10 23, 10:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="72240444" data-time="1540276155"><div><p>Daratėja, sveikinimai vartotojo įkelta nuotrauka, bet čia daugiau administracinis darbas, pvz produktus paskaičiuoti ir pan? Ar prie puodu vadovauti ko ir kiek deti? vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Tai<span>p visa administracija dėl visų </span><span>produktų užsakymo, visų žurnalų </span><span>pildymas, grafikų sudarymas į mano </span><span>pareigas įeina. Ir + darbas virtuvėje. Nes tik aš ir mūsų vyr.šefas težino visų </span><span>padažų , marinatų ir t.t. rece</span><span>ptūras. Tad viską reiks man daryti. </span><span>priežiūra dėl </span><span>produktų ir </span><span>patiekalų kokybės. Bei užtikrinti, jog esant dideliam žmonių srautui, kai</span><span>p mes sakom esant zavalams, žmonės kuo greičiau gautų užsakyta maistą.</span></p><p><span>Bet šiai</span><span>p sveikinti dar nereikia smile.gif</span><span> </span></p><p><span>Vis dar galvoju, o ir rimtas </span><span>pokalbis turi būti su valdžia dar.  smile.gif​</span><span> </span></p>

o tau patiktu siaip toks darbas? aisku jei salygos geros, ir patinka, tai pirmyn, pakilimas pareigose smagu: )

QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 23, 15:43)
Tai va. Oras baisingas. Darbo dayg. Ku dar. 😅

ruduo buvo grazus dar playginus, rugsejis koks, ka noret dabar jau spalio galas tai dar gerai issilaike sakyciau.
mes vakar pargryzom, oro skirtumas apie 9-10 laipsniu tai jau jaucias, na bet dar sauleta, grazu, kol dar nepliaupia tiek, tai nieko. reikia visokio to oro, o ir kad ir nebus, nieko nepadrysi, kas nuo musu nepriklauso.
Atsakyti
labas rytas,
na plonesnių vėjas nenupūtė? smile.gif Pempė suLyžuka gal užneštos kur į medžių viršūnes smile.gif smile.gif ai ir Pikkolo tas pavojus gresia smile.gif aikit balon koks vėjas smile.gif

tai kaip gyvenat trečiadienį?
aš eisiu į tėvų susirinkimą, tai grįšiu vėėėlai.
dabar arbatosužsiplykiau, nes nussss šalta kažkaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 24 spalio 2018 - 09:52

o tau patiktu siaip toks darbas? aisku jei salygos geros, ir patinka, tai pirmyn, pakilimas pareigose smagu: )

Nedirbau aš dar tokio darbo :) 

Oficialiai :) 

Kas kaip daroma kaip ir  žinau, nes dabar beveik viską aš darau, tik už mažesnį atlyginimą :laugh: 

Vakar vakaras praėjo fantastiškai fainai :wub: 

Kitą savaitę kažkoks žymus šefas iš Kauno atvažiuoja degustaciniai vakarienei. :) 

Vėjas šnd tai OMG koks :)  nors mes pratę prie audrų ir vėjų, bet šnd  baisu :rolleyes: 

Vakar vieno susirinkimas buvo, šnd kito.

Dirbu, bet negaliu sakyti, jog liūdžiu dėl to  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 24, 10:51)
labas rytas,
na plonesnių vėjas nenupūtė? smile.gif Pempė suLyžuka gal užneštos kur į medžių viršūnes smile.gif smile.gif ai ir Pikkolo tas pavojus gresia smile.gif  aikit balon koks vėjas smile.gif

tai kaip gyvenat trečiadienį?
aš eisiu į tėvų susirinkimą, tai grįšiu vėėėlai.
dabar arbatosužsiplykiau, nes nussss šalta kažkaip...

Su antibijotikais, ausis skauda verysad.gif

Sveikos.
Atsakyti

Sun, tau?  :console: 

Pas mus tai nieko naujo. Šiandien komercijos direktorius vajų pakėlė, kodėl iš latvių ten tokio produkto neišvežėm, jam mat skambino ir klausė. Nu tai parašiau latviam ar turi blogų produktų, kad tipo norim susiriktuoti viską prieš naują sezoną. Tai jie net nepaminėjo to produkto  :laugh: Tai jo, 3 paletės tipo yra ir jie sako, kad reik mum patikrint, bet lyg nėra. Vienžo, eilinį kartą sugedęs telefonas, ir eilinį kartą mes kaltos dėl nieko. Čia jau ne pirmas kartas kai mum sako vienaip, o man atrašo latviai kitaip.

Reikia versti straipsnius, dedam į FB puslapį. Bet taip nesiverčia, nors tu ką. 

Atsakyti
Vrine, tave pirmą iš mūsų ratelio nuneš, vienas dalykas dėl kūdumo tongue.gif, o kitas tu vistiek arčiau jūrų marių bent jau už mane bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

Jau per radija pranešė, kad pirmos snaiges pasirode, galejo bent jau lapkričio palaukt unsure.gif

Darateja, kad tik spetum, na bet jeigu finansiškai vertatada galbut, nes ką tu aprašei tai gaunas, figaro šen figaro ten smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 spalio 2018 - 15:04
Pikkolo man verysad.gif
Lyžuka, kaip fainai, laukiu jau sniego 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 10 24, 13:16)
Su antibijotikais, ausis skauda verysad.gif

Sveikos.

4u.gif Kur pašalai?

Man šiek tiek gerklė ir nosis, bet išgėriau ramunėlių du puodelius, ryt pagersiu, manau- bus gerai ax.gif .

Ir šildyti šiandien darbe pradėjo, tad tiesiog šventė biggrin.gif . O galvojau, kad vėlinių sulauksim rolleyes.gif

QUOTE(pikkolo @ 2018 10 24, 15:53)
<p>Sun, tau?  console.gif </p><p>Pas mus tai nieko naujo. Šiandien komercijos direktorius vajų pakėlė, kodėl iš latvių ten tokio produkto neišvežėm, jam mat skambino ir klausė. Nu tai parašiau latviam ar turi blogų produktų, kad tipo norim susiriktuoti viską prieš naują sezoną. Tai jie net nepaminėjo to produkto  laugh.gif Tai jo, 3 paletės tipo yra ir jie sako, kad reik mum patikrint, bet lyg nėra. Vienžo, eilinį kartą sugedęs telefonas, ir eilinį kartą mes kaltos dėl nieko. Čia jau ne pirmas kartas kai mum sako vienaip, o man atrašo latviai kitaip.</p><p>Reikia versti straipsnius, dedam į FB puslapį. Bet taip nesiverčia, nors tu ką. </p>

Rašyk viską raštu, kad niekas nieko išvartyti negalėtų 4u.gif

Sniego nežinau, ar laukiu, gal dar ne, sąmonė iš po trumpų rankovių nesusistovėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2018 10 23, 19:32)

ruduo buvo grazus dar playginus, rugsejis koks, ka noret dabar jau spalio galas tai dar gerai issilaike sakyciau.
mes vakar pargryzom, oro skirtumas apie 9-10 laipsniu tai jau jaucias, na bet dar sauleta, grazu, kol dar nepliaupia tiek, tai nieko. reikia visokio to oro, o ir kad ir nebus, nieko nepadrysi, kas nuo musu nepriklauso.

O tu šiltam krašte ar Lietuvoj atostogavai?
Atsakyti