Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Eiktu, aš tai nenoriu, bent dabar  :laugh:  Pas mus atslinko 2-jų metų krizė, visame gražume. Nežinau kartais kaip bendraut su vaiku, kad neužpyktų ir nerėktų pusvalandį, bet ir kad negautų to kažko (na kai reik kažką draust).

Atsakyti

Norai juk kartais pildosi :angel2: 

Kas paskatino užsinorėt?

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 10 21, 21:59)
Antras netyciukas tikrai, o va trecio noriu. Bet jauciu panoresiu ir praeis.

Aš nepadyviju dėl tokio noro, džiaugiuosi biggrin.gif , būčiau jaunesnė, norėčiau dar smile.gif . Mažoji irgi vis paprašo biggrin.gif . Bet sakiau, kad jau iš brolių lauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 10 21, 22:04)
<p>Eiktu, aš tai nenoriu, bent dabar  laugh.gif  Pas mus atslinko 2-jų metų krizė, visame gražume. Nežinau kartais kaip bendraut su vaiku, kad neužpyktų ir nerėktų pusvalandį, bet ir kad negautų to kažko (na kai reik kažką draust).</p>

As dar kolkas noriu biggrin.gif
Sunku su tom krizem 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(as ne tokia @ 2018 10 21, 22:06)
<p>Norai juk kartais pildosi angel.gif </p><p>Kas paskatino užsinorėt?</p>

Nezinau, gal antro vaiko gimimas.
Papildyta:
Labas rytas
Atsakyti
labos,
tai bobų vasara baigės...dabar NElauksim žienos smile.gif

Sunfl pasakok ką veikėt pajūry, ką matėt, kur gyvenot. Su vaikais ar ne.Ir aplamai kaip čia taip mandrai sugalvojot spalį į Palangą??? bigsmile.gif bigsmile.gif

Eikit nenoriu jokio vaiko. mano sūnus vis zyzia mama pagimdyk... kai sakau dabar NElaukim kad sesė pagimdytų... na kokis minimum 3 metus NElaukim.... nes kai tokia meila užėjus kas te žino kap- gali būt smile.gif bet ai, bernas usaugęs jau sakau kaip bus taip bsu gerai....
Atsakyti
Sveikos smile.gif

kažkaip šalnos mus aplenkė, tik rukai užsuko smile.gif
Atsakyti

Labas mergaitės  :) 

Darbais ir aš užsikasusi.  :) 

Pagaliau ir pas mus pradėjo šildymo sezoną. Šokinėju iš laimės  :rolleyes: 

Mūsų vyr.šefas išeina iš darbo.

Ir penktadienį gavau oficialų pasiūlymą stot į jo vietą. Būčiau vyr.šefė + gamybos vadovė. 

Nuo praėjusios savaitės laikinai ir einu šitas pareigas, nes šefas išvykęs. Tai sakiau pažiūrėsiu kaip man seksis tą savaitę susitvarkyti su viskuo, tada ir duosiu atsakymą :) 

Ryt pas mus uždara vakarienė su D.Praspaliausku, tai va su kokiu šefu teks padirbėti  :wub: 

3 vaikus turiu. Daugiau nebenoriu ir nebereikia :) 

Dėl gimtadienių, tai eiti kažkur man nepatinka :)  Namie švęsti patinka. Aišku darbo daug. Bet galima pasisedėti kiek tik nori, papliurpti, prisijuokti, pažaisti. Jokių suvaržymų :) 

Atsakyti
Daratėja - jau beveik sveikinimai bigsmile.gif

Įdomu, kaip mano darbo šildymo sezonas ax.gif . Ar bus prasidėjęs ax.gif . Sužinosiu ryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 22, 11:29)
labos,
tai bobų vasara baigės...dabar NElauksim žienos smile.gif

Sunfl pasakok ką veikėt pajūry, ką matėt, kur gyvenot. Su vaikais ar ne.Ir aplamai kaip čia taip mandrai sugalvojot spalį į Palangą???  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Eikit nenoriu jokio vaiko. mano sūnus vis zyzia mama pagimdyk... kai sakau dabar NElaukim kad sesė pagimdytų... na kokis minimum 3 metus NElaukim.... nes kai tokia meila užėjus kas te žino kap- gali būt smile.gif bet ai, bernas usaugęs jau sakau kaip bus taip bsu gerai....

Siaip sugalvojom pailset. Bet kaip gerai tokiu laiku vaziuot, niekur neskubi. Gyvenom Vikondos poilsio namuose, o matem tai jura.
Atsakyti
Daratėja na tu šaunuolė. Taip greit šuoliuoji kareros laiptais bigsmile.gif

Taigis balius atalaikiau smile.gif ką galiu pasakyt- iki šviežios dešrelės enskanios, o maxsimos tai aplamai siaubingos smile.gif man buvo gėda už jas bet tai ką dabar daryt smile.gif
balta mano mišrainė buvo skani ir keptas mano lynas (vyro žvejotyas) irgi labai skanus. Viena "žinovė" sakė kad laaabai skani žuvis- jaučiasi kad tik iš vandens...o aš sakiau vyrui nuuu nebekepkim, pusė metų šaldikly guli kaip ne kaip.... smile.gif na čia taip ironizuoju kad ta viešnia visada taip...na kitaip... ai nesiplėsiu (čia ta būsima MB brolienė kur biolaukai nesueina).
daugau visko užteko sočiai,liko dar ir šuniukams. Maxsimos pyragų aš neragavau, kiti valgė (kur dėsisvžmonės...).
Atsakyti

Daratėja, beveik įtikinai rezervuotis pas jus :D

Mes šiandien su darbo chebra varėm alaus,  tada į pabėgimo kambarį, tada - vėl alaus :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 22 spalio 2018 - 20:25
QUOTE(Cartman @ 2018 10 22, 21:25)
<p>Daratėja, beveik įtikinai rezervuotis pas jus biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Mes šiandien su darbo chebra varėm alaus,  tada į pabėgimo kambarį, tada - vėl alaus biggrin.gif</p>

Kaip gražiai darbe sutariate bigsmile.gif . Ar gal iš seniau draugai susidarbinote vienoje vietoje?
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 22, 16:38)

Taigis balius atalaikiau smile.gif ką galiu pasakyt- iki šviežios dešrelės enskanios, o maxsimos tai aplamai siaubingos smile.gif man buvo gėda už jas bet tai ką dabar daryt smile.gif
balta mano mišrainė buvo skani ir keptas mano lynas (vyro žvejotyas) irgi labai skanus. Viena "žinovė" sakė kad laaabai skani žuvis- jaučiasi kad tik iš vandens...o aš sakiau vyrui nuuu  nebekepkim, pusė metų šaldikly guli kaip ne kaip.... smile.gif na čia taip ironizuoju kad ta viešnia visada taip...na kitaip... ai nesiplėsiu (čia ta būsima MB brolienė kur biolaukai nesueina).
daugau visko užteko sočiai,liko dar ir šuniukams. Maxsimos pyragų aš neragavau, kiti valgė (kur dėsisvžmonės...).

Tu didvyrė, medalis first.gif .
O dėl žuvies be reikalo taip durnai galvojai, naminė yra naminė, kad ir šaldikly pabuvusi.
Atsakyti