Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Bet mano mama planavo vėliau, vakare atvažiuoti. Norėjo dar ant kapų. Tai dabar anksčiau išvažiuos. Bet tai galėjo iš anksto pasakyt, jei jau žinojo. Kodėl laukė vos ne iki paskutinės minutės?

Atsakyti

Mes tai boso diena pramazinom :D bet uztat darbe issikepem kepsniu ir pyraga :D

Atsakyti
O mes Palangoj atostogavom tris dienas tongue.gif Pailsejom wub.gif

Sveikos
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Pikkolo,nesutinkat su uošviais kad taip daro? Juk supranta,kad tau sunku ir dirbi,tai viena belieka kad specialiai :hmm: 

Fainai Palangoj  :wub:​ "barchatnij sezon" 

Atsakyti
Gerai, Pikkolo, kad dar mama po ranka ir kaip suprantu nedirbanti, tai gali prisitaikyti...

Sveikos smile.gif

Sun šiomisdienomis ar jūra ar miškas visur nuostabu gamta, tikras poilsis gamtoje kur bebūtum smile.gif
Atsakyti
O aš netyčia koncerte atsidūriau biggrin.gif . Smuikai, violončelė, fortepionas. Gražu, bet kaip vietomis į miegą traukė blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu labas.
aš darbe darbais negyvai apmėtyta. namie nervai- gi vyro gimtadienis, skaičiuok neskaičiavęs 12 žmonių minimum...be vaikų. nafik. nežinau ką gamint... kaip mane nervina visa tai... penktadieniui atkėliau. bet tai stalą tai užklot man reiks...sakau maxsimos mišrainių pripirksiu blin... ako negerai a?? ane? smile.gif ir ko tie žmonės tuos gimtadieniu nori švęst ir kitus sveikint... ką? dar baisingai su vyru susipykom, dar vienus užsikvietė, tipo jį pasveikino su gėlėm tai liepė ateit penktadienį.... nu negaliu nep pikta. Kaip sakau pats sės užustalėj prie bonkos ir jam šventė...o man...dažniausii vos galo sulaukiu ir džiaugiuos kad sveteliai namo išeit nepavėlvo smile.gif neužsibuvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 17 spalio 2018 - 19:43

O tai jis neprisideda? Jei nori švęst ir svečius kviečia, tegul ir šikną pajudina  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 17, 20:40)
nu labas.
aš darbe darbais negyvai apmėtyta. namie nervai- gi vyro gimtadienis, skaičiuok neskaičiavęs 12 žmonių minimum...be vaikų. nafik. nežinau ką gamint... kaip mane nervina visa tai... penktadieniui atkėliau. bet tai stalą tai užklot man reiks...sakau maxsimos mišrainių pripirksiu blin... ako negerai a?? ane? smile.gif ir ko tie žmonės tuos gimtadieniu nori švęst ir kitus sveikint... ką? dar baisingai su vyru susipykom, dar vienus užsikvietė, tipo jį pasveikino su gėlėm tai liepė ateit penktadienį.... nu negaliu nep pikta. Kaip sakau pats sės užustalėj prie bonkos ir jam šventė...o man...dažniausii vos galo sulaukiu ir džiaugiuos kad sveteliai namo išeit  nepavėlvo smile.gif neužsibuvo smile.gif

Tai nešvęsk namie, kad nereiktų gaminti. O jei kavinėn nenorit - yra juk pamiškėse poilsiaviečių - pasiimkit dešrų, šašlykų ir pasakykit, kad gimtadienis gamtoj. Juk nebūtina rymoti prie namų stalo.
Ir parduotuvinė mišrainė gimtadieniui tikrai gerai rolleyes.gif . Kai vieni būsit, sveikesnės pasigaminsite biggrin.gif
Man išvis kosmosas, kad tu kaskart su gimtadienių maistais terliojiesi bigsmile.gif .
Pabėgti dar galima biggrin.gif - išvažiuoji ir atia. Pasakai, kad rutininiai gimtadieniai neįdomu ir šiemet bus kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 17 spalio 2018 - 20:46
Pilnai pritariu Pempei, o jei nepatinka maximos mišrainė, taigis galima pakeisti Iki arba norfos biggrin.gif, arba aplamai jokiu mišrainiu, agurkas, pomidoras, kuom ne daržovė ir sveika, na bent jau be neaiškiu prekybcentriu majonezų tongue.gif

dabar kai dar orai leidžia poilsiavietėje galima koki žaidima gamtoj susiroganizuoti kad ir ta pačia bočia, vis kaip sakoma ne prie stalo ištisai čierkas kilnot ir poto gult smile.gif

Sveikos smile.gif

išejau ir grįžau biggrin.gif, nes prisiminiau kad jau bent pas mus populiaru jei namuose švęsti užsisakyti maista iš kaviniu, ypač vienos , tikrai skaniai gamina būna jų induose paserviruota dailiai, tik paskui gražinti reikia tuos indus, paskaičiuoja ant žmoniu kiekio nei per daug atlieka, nei išsimeta... mirksiukas.gif

tikrai manau jau ne tas amžius kad šeimininkė po prakaitu šutintu puodus svečiams, pavalgyt gi ir namuos kiekvienas gali ne badmetis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 spalio 2018 - 07:24
Labos,
klausėt ar vyras nepadeda- na padeda- stalą atneša ištiesia,jei būna lėkštes nuneša smile.gif Bet dažniausiai jis grįžta ant gatavo visko smile.gif Kaip vakar sako- ko čia nervinies, pinigų yra, pasiimk ir viską supirk . Bet tai vistiek rūpestis...
dėl maistų na aš tik mišraines gaminuosi pati, mėsas perku šaltam. Nebent šiltam sugalvoju (jei sugalvoju). Dabar lyg planuojų dešrų žalių nupirkt ir sukišt orkaitėj. dar baltąmišrainę gaminsiu (nes pati noriu,o grįš dukra ji supjaustys)... smile.gif o daugiau pirksiu smile.gif
baisiausia ne gaminimas (kiek ten gaminu), ne kažkas, o tas sugalvojimas.
Į pavėsines žinai, vaikai va mano jau gali į pavėsines eit sulyst ir kažką daryt. Kur jau mes savo amžiuj smile.gif babos ateis, tai nepsakysi varat į mišką į pavėsinę smile.gif Mums jau reikia konfortiškai, ramiai, šiltai... prie taurės vyno:)
Atsakyti
Vrine karštam dar labai gerai tinka na čia iš tu kur nereikia makaliūzint biggrin.gif< visokie kepti mesos gabalai, kad ir ta pati armonika kur i tarpus prikišama visko smile.gif, jei aju vistiek turėsi namuose plūktis smile.gif
dar galima pirktiniu broileriu iškepti, jie tikrai bus minkšti ir senoms bobulytems tiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 spalio 2018 - 09:38