Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 15, 15:04)
parašysiu, dabar bairį, nors pralinksminsiu jus biggrin.gif...nuskaičiau kaip lašišų 5 kg, no jo galvoju Vrine gali tiek leist sau biggrin.gif, vistik 5 kg lašišos jau pinigai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kas man če reišk pleasantry.gif smoke.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
blin kaip šilta kabinete nuo saulutės...vos neužmigau bedirbdama....gerai kad vaikai už lango surėkavo, pabudau....
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 15, 13:33)
20 laipsniu tai čia beveik smile.gif šaltas vanduo, kiek laiko tokia tipo skalbtų ir kam ji skirta?

pas mus trumpos 30- skalbia 20 min  ir 40 skalbia 30 min, tai spalvotus ant pirmos šviesius, baltu labiau ant antros. Visu tu ilgai besisukančiu nelabai naudoju, na rūbus daznai skalbiu ir nėra aplamai man juos kur užnešioti  unsure.gif

Pempe, Kuom skalbei? Gal pakeitei skalbiklį, ar gamintojas jo sudeti pakeitė  mirksiukas.gif

Ta 20 laipsnių skalbia 2,30 val blink.gif . Medvilnei. Tikrai įdomu, ką čia taip reiktų skalbti ax.gif . gAL KOKIĄ tamsią tamsią patalynę, būna tokių ax.gif .
Skalbiu dažniausiai su Neutral, dar su Perwol ir kokiu nors vilnoniams.
Tikrai spalvas paleido nuo 40 laipsnių, nes skalbikliai nepasikeitė.

QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 15, 14:16)
nenaudoju tu sugertukų..ką jie duoda? Pasiteisina jie? Čia tipo jei vienas rubas dazo tai kitu nenudažys?

man čia kažkoks atrodo reklaminis triukas pinigus ištraukt biggrin.gif

Naudoju, tikrai jaučiu skirtumą. Turim juodai- baltą patalynę, mažosios timpkių, tai balta spalva nesusimaišo. Baltos maikutės su spalvotais užrašais nesikeičia.
O dabar ant to 40 net baltų triusikų ryški salotinė guma pasidarė kažkokia vos vos salotinė nuskalbta.

Dėl nešvarumo - vieni nešvaresnių- mažosios pėdkelnių padai, nes sugeba net lauke "basa" prasilėkti, marškinių apykaklės, džinsai ne dienos nešiojimo, kelnės su visokiom žolėm išdirbtos, maikės su flomasteriais. Tikrai ne švarius plaunu. Kam švarius plauti.
Aš visada plaudavau su 30 laipsnių ir apie 1,30 val arba dar plius valandos pamirkymas prie to.

Ai, išmoksiu, kaip čia išgudraut. Kol kas Bosch'u nepatenkinta. Turėjau Gorenje.
Atsakyti

Lyžuka, ne Labanoru ėjom, Panevėžio-Radviliškio rajonais :)

Aš irgi nt 40 skalbiu su servetėlėm. Jas naudoju, nes neprinešiojam tiek rūbų, tai atskirai reiktų po 5 skalbt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 15 spalio 2018 - 20:11
na kad taip gerai vertinate, reiks ir man jas išbandyti, tik dar kur jų įsigyti unsure.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 16, 08:00)
na kad taip gerai vertinate, reiks ir man jas išbandyti, tik dar kur jų įsigyti  unsure.gif

Sveikos  4u.gif

sveikos,
visose maxsimose ir kitusoe prekybos centruose. Pirk tik su akcija, jų visada būna kažkur smile.gif ir 20 vnt žiūrėk kad būtų, 10 brungiai išeina smile.gif

kaip naktelė?
Aš ne tokia, kaip tryda- baigės? smile.gif smile.gif jūs čia virusavot ar užsivalgėt masiškai ko negero?
tai vat man tuoj (9,30) nubėgs vandenys ir varysiu cezaraut smile.gif Na galvoju ko ta mano merga vis pakeltu tonu ir pakeltu, tai tokią dieną (Boso) gimus kaip nerėkaus smile.gif
Atsakyti

Labas rytas damos  :4u:

kaip naktelė?
Aš ne tokia, kaip tryda- baigės?  :)  :) jūs čia virusavot ar užsivalgėt masiškai ko negero?

Ačiū baigės,colos priegėrėm :B   buvom nusipirkę rūkytą vištą ir jautėm ir matėm kad nedarūkinta bet vistiek valgėm :D  pinigai juk sumokėti  :D 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2018 10 16, 09:21)
<p>Labas rytas damos  4u.gif</p>
<p><span>kaip naktelė?</span>
Aš ne tokia<span>, kaip tryda- baigės? </span><span> smile.gif</span><span> </span><span> smile.gif</span><span> jūs čia virusavot ar užsivalgėt masiškai ko negero?</span></p>
<p><span>Ačiū baigės,colos priegėrėm cool.gif</span><span>   buvom nusipirkę rūkytą vištą ir jautėm ir matėm kad nedarūkinta bet vistiek valgėm biggrin.gif</span><span>  pinigai juk sumokėti  biggrin.gif</span><span> </span></p>

tigis tikrai, rašei, dabar atsiminiau smile.gif

tai gerai kadbaigės smile.gif bet šiaip gerai ir išsivalyt taip...aišk gerai kai tas valymasis ne darbe pvz vyksta smile.gif

P.S. tu kažkaip negerai sucituoji...nors gal tu žiūriu naujoje versijoje,gal ten kitaip neįmanoma, nežinau. Man tai senoji labai patinka smile.gif

einu valgyt boso torto smile.gif kaip jūs pasveikinot savuosius BOSUS? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 spalio 2018 - 08:27

Mūsų bosai išvažiavę į Turkiją, tai nėr ką sveikint.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 16, 09:15)

tai vat man tuoj (9,30) nubėgs vandenys ir varysiu cezaraut smile.gif

nu ir surašei čia tu bigsmile.gif ...

sveikinom elementariai su rožėmis, nieko daugiau nesugalvojom, na svarbu pats faktas, gavom boso pyrago (Iki gaminto biggrin.gif ) ir po visu sveikinimu , mačiau ceche patylom buteliuką suko biggrin.gif o vadove irig rožes merkesi tai va tiek žiniu smile.gif
Atsakyti
me spriryjom vaisių šakočio ir bandelių...tuoj mano numestas svoris per atostogos grįš...ka darbe tortai spurgos ir bandelės verysad.gif

gal kas keliate nuotraukas į google+/pikasą? kaip galima vėl įsirašyt jas atgal į kompą (na vieną norimą pvz?). Nemoku, neduoda ar dar kas... verysad.gif
Atsakyti

Nu anyta  :bash:  žinojo jau praeitą savaitę, kad ryt uošviui daro operaciją ir negalės pasiimt dukros iš mokyklos, bet nieko nesakė. Šiandien dukrai pasakė, kad negalės pasiimt, o man - nieko. Tai vyras paskambino, iškoneveikė, kad tyli ir nieko nesako. Tai gerai, kad ryt ir taip mama atvažiuos, tai pasiims. Nu bet ot kiaula, žinojo ir negalėjo pasakyt. Skambino tik ką ir sako: tai gal ir spėsiu, nes operacija ryte (lyg visada operacija būna laiku), o gal ir ne.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 16, 09:26)

einu valgyt boso torto smile.gif kaip jūs pasveikinot savuosius BOSUS? smile.gif

Niekaip rolleyes.gif . Ryte, kai mačiau bosą, dar nežinojau, kad boso diena, o kai pas save pasižiūrėjau, kas ir kaip, tai jau tik pati sau bosė buvau biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 16, 15:16)

gal kas keliate nuotraukas į google+/pikasą? kaip galima vėl įsirašyt jas atgal į kompą (na vieną norimą pvz?). Nemoku, neduoda ar dar kas... verysad.gif

Kažkur girdėjau, kad google+ naikinasi, nes nesulaukė susidomėjimo, kiek tikėjosi.
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2018 10 16, 18:12)
<p>Nu anyta  bash.gif  žinojo jau praeitą savaitę, kad ryt uošviui daro operaciją ir negalės pasiimt dukros iš mokyklos, bet nieko nesakė. Šiandien dukrai pasakė, kad negalės pasiimt, o man - nieko. Tai vyras paskambino, iškoneveikė, kad tyli ir nieko nesako. Tai gerai, kad ryt ir taip mama atvažiuos, tai pasiims. Nu bet ot kiaula, žinojo ir negalėjo pasakyt. Skambino tik ką ir sako: tai gal ir spėsiu, nes operacija ryte (lyg visada operacija būna laiku), o gal ir ne.</p>

Gal ji žinojo, kad tavo mama atvažiuoja, užtat rami ax.gif
Atsakyti