Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Oi pempe, taigi nebūnu namie dieną, kaip sužiūrėsiu ką ji veikia. Žino, kad negalima visą dieną sėdėt prie PC, tai ir meluoja. Paslėpt neišeina, užteko iš rozetės išjungt  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 10 10, 21:59)
<p>Oi pempe, taigi nebūnu namie dieną, kaip sužiūrėsiu ką ji veikia. Žino, kad negalima visą dieną sėdėt prie PC, tai ir meluoja. Paslėpt neišeina, užteko iš rozetės išjungt  biggrin.gif​ </p>

Aš kartais burbu, bet ryžtingai nepadarau. O kartais ir padarau, nes šeštadienį dirbu, o vaikas namie, tai išsivežu bent jau planšetę. Aišku, Tv ir kompas lieka ax.gif
Atsakyti

Iš Fam club ilgus prie sijono ir kasdienai prie džinsų :) 

juodi-moteriski-ilgaauliai-tamaris.jpg

ir tokiusjuodi-moteriski-aulinukai-magner.jpg

Atsakyti
Sveikos smile.gif

mano laikais tai vyras kabeli inetrneto paslebdavo smile.gif nes nepadejo jokie pokalbiai, bet buvo kompas ant dvieju tai vieno tai kito kambary, tai kuris neturedavo per ta laika pasitempdavo moksluose biggrin.gif ir iš pradžiu dar slaptazodis "gelbėjo" čia rašau del to, kad pasirodo jie seniai ta slp žinojo biggrin.gif

nu žodziu sunku, o dar kai pagalvoju, kiek visokiu šš svetainiu yra, tai ne seniau nepaskaysi su blogais draugais nedraugauk

pirmus batus na panašus turbut tik turiu pernai per eavalynę atsisunčiau gerai nešiojos, šiai žiemai puikiai tiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 spalio 2018 - 07:12

Tai jau žiemai ruošiatės? Mano žieminiai tai veltinukai iš myfeltboots. Rudeniniai iš ecco. Šįmet neplanuoju nieko naujo pirkti, nei batų, nei paltų, nei striukių. Ir aplamai man dar vasara.

Atsakyti
labos,
btai neblogi smile.gif
aš tai nežinau dar ar turiu ką šaltajam sezonui... turėjo būtlyg nuo anų metų jažkaslikę, bet dar nesusiradau smile.gif
dar noriu paltuko rudeninio. Noriu bet nenuvažiuoju pirktis smile.gif nes tingiu ieškot smile.gif na rudenį su senais ištempsiu, o pavasarį bus matyt... smile.gif
Atsakyti

Vėl šefas rašo: pamiršau priminti, kad atsiųstum atostogų prašymą  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 10 11, 18:21)
<p>Vėl šefas rašo: pamiršau priminti, kad atsiųstum atostogų prašymą  biggrin.gif​ </p>

ir ką tu jam rolleyes.gif ?
Atsakyti

Labas vakaras,ačiū už įvertinimą už batus  :bis 

Dar reikia basučių bet jau neberandu  :hmm:  turėjau vasarai labai fainas,bet sudrožiau o dabar kai reiks į kelione tai nerandu  :oh:​ 

Atsakyti
Sveikos,
tai vatatėjo ir į mūsų gryčią "šventė". jaunuolis vemia ir lb negera sakė... verysad.gif jobtvairogi.... verysad.gif
tikiuosi kad virusas kaip jūsų- praeis nesunkiai.O kas sirgot- nepraviduriavot?
o dar verkia- šiandien 5-tokų krikštynos tipo...o jis aišku serga... ir dar ant savaitgalio... smile.gif na nieko teigiamo negali įžvelgt smile.gif

ANT kur važiuosi atostogaut....??? bigsmile.gif

Atsakyti

V-Rine, tik man buvo per abu galus, o vaikai tik vėmė ir pusdienį karščiavo. Ir mudvi su dukra beveik 2 dienas nevalgėm.

Sveikatėlės tavo vaikui. Labai nesmagi liga.

Atsakyti
Suparatau, kad čia geriau nesilankyti, kad kokios trydos nepasigaut biggrin.gif

Sveikos ir sveikit smile.gif

Mes savaitgali jau ant kapu mausim, bus turas po Lietuva smile.gif
Atsakyti