Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

tai reiskias bendra problema. ggrrr nervina.

Atsakyti

6 savaites skamba trumpiau :D

38 sav jau gali gimdyt be pavojaus. 

Sveikos. 

nerodo man sirdutes virsuj forumas, kas cia pasidare,.. jus matot? 

man blokuoja kazka, is vis nera virsutines juostos.

Nuo 37 savaitės jau yra išnešiotas vaikutis, nors kiti ir anksčiau gali būti pilnai išnešioti. Dukra gimė 38 savaitę.

Man tik per telefoną nerodo viršutinės juostos, per PC pusiau rodo, t.y. ne visas piktogramas.

Atsakyti

Idomu Kolje koks skirtumas bus tarp musu leliuku :) 

Atsakyti

Bigbang, įdomu ir man :) 

Atsakyti

Prisedau prie kompo, ner ir pas mane virsutines juostos,kol radau tema :D

Sokdina si kart daug anksciau. Su dukra buvo terminas rugsejo 15d.gimdyt, pamenu rugsejo 9 d. prasidejo saremiai,kas 10min.tai nulekiau i ligonine,pralaike para sako 2cm.nieks nevyksta, vaziuok namo, tai gime 19d. Pirmoji 8 d. anksciau..o dabar bus matyt,dar menesi noreciau isnesiot,kad ir kaip sunku ir nervina  :4u:  :) 

Einu,kazko valgyt pravirt,ner meiles virtuvei :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pas mane jau atsirado sirdute. Vel rodo visas favorite temas 👏

Atsakyti
nusipirkau voveraičių wub.gif
Atsakyti

Maniškis lepsių ir raudonviršiu rado miške.  Eisiu kept su sviestuku  :wub: 

Atsakyti
Kolje anksti tau dar...ir paruošiamiesiems dar anksti. tu ten mergaite pasisaugok su visomis savo kelionėmis ir remontais....

QUOTE(Cartman @ 2017 07 20, 19:08)
nusipirkau voveraičių  wub.gif

Po kiek ?
Aš pirkau prie maxsimos iš moterytės tai po 1.5 už litrą. o turguj po 3-4.5 euro. Durniai be kitaip su tokiomis kainomis...
Sveikos.
Persiryjau. Nuodėmė... buvom šiandien aplankyti Biržų pilių ir to apžvalgos bokšto. Prisivaikščiojom. Tai grįžusi šašlykų vakarykščių didelę lėkštę...ir dar šaltibarščių...poto dukra sušių prisuko...tai kaip vėl nevalgysi o dabar kapiec. Sprogsiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 liepos 2017 - 20:51
pas mane prie kiemo parduotuvės 2 eurai. kitas dėdė šalia po 4 pardavinėjo biggrin.gif
Atsakyti

Uzteko paburnot ir sian jau juosta atsirado :) 

Vyras su dukra knygas ir puzles rusiuoja, o bamba, nu ir gerai. Gal biski tvarkos prisilaikys,kai mama bamba,tai ne motais :D 

Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2017 07 21, 15:51)
<p>Uzteko paburnot ir sian jau juosta atsirado smile.gif </p><p></p><p>Vyras su dukra knygas ir puzles rusiuoja, o bamba, nu ir gerai. Gal biski tvarkos prisilaikys,kai mama bamba,tai ne motais biggrin.gif </p>

Kai pas tave sutvarkys atsiųsk pas mane balkono tvarkyt ☺☺ ten truputį dažiau tai viską suverčiau.

Labos.

Puzlių ir aš turiu visą maišą. Beveik tvarkingų ir čielų - dėžutėse. Išmesti gaila. Žaisti nieks nebežais...tai vat ir laikau ir nzn ką daryt - pasidėt anūkams ar jau bus morališkai pasenę.... ☺

Ryt vežam katę steriluzuot. Tai turėsim savaitgaliui ligonę ☺☺
Atsakyti