Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(BigBang @ 2017 07 19, 10:33)
<p>Sveikutes ;) pas mane tai kasdienybe/rutina, nieko naujo labai nevyksta. Vyras va atostogauja tai smagiau kartu nei vienai namie sedet.  Savaitgali laukiu siuntino is LT, tai bus po to veiklos smile.gif nes sesuo nemazai rubeliu pridejo, tai issiplaut, susilygint, susideliot smile.gif dar va tase i ligonine reikes jau kraut ateinacia ar dar kita sav del visa ko kad butu padeta jei prireiktu anksciau smile.gif buvom vakar dar paskaitoj su vyru, tai daug ramiau dabar bus kai zinom ka daryt prasidejus veiksmui, trumpiau tariant - pas mys laukimo periodas smile.gif</p>

Malonus tavo laikas wub.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2017 07 19, 11:38)
Sveikos. Maniškiai išgeria kompotus ir suvalgo agurkus konservuotus ir pomidorus savose sultyse. daugiau galiu nieko negamint. Uogienės stovi kelių metų visiškai nereikalingos niekam. O kompotus geria tikrai. Ir koks čia žydymasis paaukoti vueną dieną ☺ nors kai reikėjo skinti vyšnias ir mb sakė nu geriau mėšlą.mėžti nei uogas skibti (tik galvoju ar bandęs šiaip jį mėžti ) ☺☺☺☺ ir aplamai nu jis nekenčia uogų skinti... tau sakiau jei taip galės visus metus gerti limonadus...☺☺ buvu supykusi labau nes visi nemęgsta pasirodo pas mus jų skinti...tik aš viena... bet tai ku dabar. Nu kuuu...☺

Medalį tau , rimtai. Ir už kantrybę.

QUOTE(Sunflowers @ 2017 07 19, 11:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="71726767" data-time="1500457082"><div><p>Sveikos. Maniškiai išgeria kompotus ir suvalgo agurkus konservuotus ir pomidorus savose sultyse. daugiau galiu nieko negamint. Uogienės stovi kelių metų visiškai nereikalingos niekam. O kompotus geria tikrai. Ir koks čia žydymasis paaukoti vueną dieną ☺ nors kai reikėjo skinti vyšnias ir mb sakė nu geriau mėšlą.mėžti nei uogas skibti (tik galvoju ar bandęs šiaip jį mėžti ) ☺☺☺☺ ir aplamai nu jis nekenčia uogų skinti... tau sakiau jei taip galės visus metus gerti limonadus...☺☺ buvu supykusi labau nes visi nemęgsta pasirodo pas mus jų skinti...tik aš viena... bet tai ku dabar. Nu kuuu...☺</p></div></blockquote><p>Jau geriau skinciau, negu po to jas tvarkyciau biggrin.gif </p><p>Nu pvz nekenciu salotu ir ridiku. Negaliu pakest kol juos sutvarkai nurovus iki valgymo biggrin.gif</p><p></p>

Aš irgi geriau skinčau. Pusę dienos galėčiau skinti, kad tik tvarkyti nereiktų smile.gif
Atsakyti

Aš skint nemėgstu.  Atsimenu kai tėvai liepdavo. Didziausia bausmė buvo. Geriau virt, vakuot :) užsimaniau pomidorų sulčių :)

Mano tase nekrauna bet ant stalo sudėta ko reik. Jei ką vyras sukis į kuprinę.  Antra diena jaučiuosi durnai viskas nervina.. dar pilvas kietėja.  Aną galą skauda.. nepakanti visai.. O dar remontais uzsiemem. Kambarį kaip sandėlį.  Dar tie karsciai

Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2017 07 19, 23:07)
<p>Aš skint nemėgstu.  Atsimenu kai tėvai liepdavo. Didziausia bausmė buvo. Geriau virt, vakuot smile.gif užsimaniau pomidorų sulčių smile.gif</p><p></p><p>Mano tase nekrauna bet ant stalo sudėta ko reik. Jei ką vyras sukis į kuprinę.  Antra diena jaučiuosi durnai viskas nervina.. dar pilvas kietėja.  Aną galą skauda.. nepakanti visai.. O dar remontais uzsiemem. Kambarį kaip sandėlį.  Dar tie karsciai</p>

Aš turėdavau kažkokių tabletikių, po liežuvių kišamų, nuo spazmų. Siaubas, nepamenu pavadinimo.
Atsakyti

Aš skint nemėgstu.  Atsimenu kai tėvai liepdavo. Didziausia bausmė buvo. Geriau virt, vakuot :) užsimaniau pomidorų sulčių :) Mano tase nekrauna bet ant stalo sudėta ko reik. Jei ką vyras sukis į kuprinę.  Antra diena jaučiuosi durnai viskas nervina.. dar pilvas kietėja.  Aną galą skauda.. nepakanti visai.. O dar remontais uzsiemem. Kambarį kaip sandėlį.  Dar tie karsciai

Laikykis 🎈

Labas rytas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 20 liepos 2017 - 07:41

Mano tase nekrauna bet ant stalo sudėta ko reik. Jei ką vyras sukis į kuprinę.  Antra diena jaučiuosi durnai viskas nervina.. dar pilvas kietėja.  Aną galą skauda.. nepakanti visai.. O dar remontais uzsiemem. Kambarį kaip sandėlį.  Dar tie karsciai

Magnio negeri? Diasporalį pas mus visom išrašo. Nors šį nėštumą gėriau Biomagnį. Padėjo. Nors man labiau buvo tiesiog negera, net nemoku pasakyti kaip, bet pilvas nekietėdavo, kaip per pirmą nėštumą. Bet man tai ri spaudimas buvo pakilęs, ir skysčiai labai kaupėsi, ir šlapimas blogas buvo.

Atsakyti

Geriu magni visą nėštumą.  Tas kietejo mas tai paruošiamieji.  Užvakar 2h. Kas 10min.intervalas. Paskui dingo. 23-1h. Nakties vėl tas pats. Vakar dienos metu ir kaip tik mieste buvau. Dar prieš išvažiuojant viskas ok buvo ir vaikams pažadėjau po ledu nupirkt, bet kai pradėjo riest tik sumeciau į krepšį, susimokėjau ir kaip antis į masina variau. Vaikai aisku užpyko, nes ledų tai ir nenuėjom. ...  Vakar vakare ir aš toki jausmą turėjau, kad pėdos patinusios. Miegu tik sedom.. 

Va kol db rašau vėl pareina. Iš pradžių strenas maudena ir pradeda kietet. Gydytoją sako 3kartei normalu,daugiau ilsėtis.  Man tuoj nuo gulėjau dantys ruroj išdygs 😂

Atsakyti

Geriu magni visą nėštumą.  Tas kietejo mas tai paruošiamieji.  Užvakar 2h. Kas 10min.intervalas. Paskui dingo. 23-1h. Nakties vėl tas pats. Vakar dienos metu ir kaip tik mieste buvau. Dar prieš išvažiuojant viskas ok buvo ir vaikams pažadėjau po ledu nupirkt, bet kai pradėjo riest tik sumeciau į krepšį, susimokėjau ir kaip antis į masina variau. Vaikai aisku užpyko, nes ledų tai ir nenuėjom. ...  Vakar vakare ir aš toki jausmą turėjau, kad pėdos patinusios. Miegu tik sedom.. 

Va kol db rašau vėl pareina. Iš pradžių strenas maudena ir pradeda kietet. Gydytoją sako 3kartei normalu,daugiau ilsėtis.  Man tuoj nuo gulėjau dantys ruroj išdygs 😂

O kelintas tau dabar menuo? 

Man paruosiamieji nuo 7 men buvo iki pat nestumo. Su 1cm atsidarymu menesi pravaiksciojau.

Atsakyti

Sun,32 sav.  :4u: 

Atsakyti

Sun,32 sav.  :4u:

O kaip fainai 😍

Atsakyti

KolJe ne daug jau liko, 2 mėnesiukai, ištempsi kaip nors.

Atsakyti

KolJe ne daug jau liko, 2 mėnesiukai, ištempsi kaip nors.

6 savaites skamba trumpiau :D

38 sav jau gali gimdyt be pavojaus. 

Sveikos. 

nerodo man sirdutes virsuj forumas, kas cia pasidare,.. jus matot? 

man blokuoja kazka, is vis nera virsutines juostos.

Atsakyti

6 savaites skamba trumpiau :D

38 sav jau gali gimdyt be pavojaus. 

Sveikos. 

nerodo man sirdutes virsuj forumas, kas cia pasidare,.. jus matot? 

man blokuoja kazka, is vis nera virsutines juostos.

Ir man nerodo jau kelias dienas 🤔

Atsakyti