Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos. Maniškiai išgeria kompotus ir suvalgo agurkus konservuotus ir pomidorus savose sultyse. daugiau galiu nieko negamint. Uogienės stovi kelių metų visiškai nereikalingos niekam. O kompotus geria tikrai. Ir koks čia žydymasis paaukoti vueną dieną ☺ nors kai reikėjo skinti vyšnias ir mb sakė nu geriau mėšlą.mėžti nei uogas skibti (tik galvoju ar bandęs šiaip jį mėžti ) ☺☺☺☺ ir aplamai nu jis nekenčia uogų skinti... tau sakiau jei taip galės visus metus gerti limonadus...☺☺ buvu supykusi labau nes visi nemęgsta pasirodo pas mus jų skinti...tik aš viena... bet tai ku dabar. Nu kuuu...☺
Atsakyti

Sveikos. Maniškiai išgeria kompotus ir suvalgo agurkus konservuotus ir pomidorus savose sultyse. daugiau galiu nieko negamint. Uogienės stovi kelių metų visiškai nereikalingos niekam. O kompotus geria tikrai. Ir koks čia žydymasis paaukoti vueną dieną ☺ nors kai reikėjo skinti vyšnias ir mb sakė nu geriau mėšlą.mėžti nei uogas skibti (tik galvoju ar bandęs šiaip jį mėžti ) ☺☺☺☺ ir aplamai nu jis nekenčia uogų skinti... tau sakiau jei taip galės visus metus gerti limonadus...☺☺ buvu supykusi labau nes visi nemęgsta pasirodo pas mus jų skinti...tik aš viena... bet tai ku dabar. Nu kuuu...☺

Jau geriau skinciau, negu po to jas tvarkyciau :D 

Nu pvz nekenciu salotu ir ridiku. Negaliu pakest kol juos sutvarkai nurovus iki valgymo :D

Atsakyti

Kad dar labai anksti jei tik 7 menuo kraut tase 😊 As berods visai paskutine diena susidejau :D Ir i ligonine pagulde anksciau nei reikejo 😊

As pirmais metais kaip pamisus viska kisau i slovikus. Paskui pasimokiau, kad tikrai tiek nereik. Dabar kisu tik serbentus i slovika arba saldau. Daugiau nieko. Nieks nevalgo.

Sveikos

Zinau kad anksti, bet man bus ramiau, nes realiai viskas jau yra nupirkta, tai sudesiu tik i viena vieta ir tegu stovi :) valgyt nepraso :) o gal dar atsiminsiu bededama ko dar reikia :) 

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 07 19, 12:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="71726767" data-time="1500457082"><div><p>Sveikos. Maniškiai išgeria kompotus ir suvalgo agurkus konservuotus ir pomidorus savose sultyse. daugiau galiu nieko negamint. Uogienės stovi kelių metų visiškai nereikalingos niekam. O kompotus geria tikrai. Ir koks čia žydymasis paaukoti vueną dieną ☺ nors kai reikėjo skinti vyšnias ir mb sakė nu geriau mėšlą.mėžti nei uogas skibti (tik galvoju ar bandęs šiaip jį mėžti ) ☺☺☺☺ ir aplamai nu jis nekenčia uogų skinti... tau sakiau jei taip galės visus metus gerti limonadus...☺☺ buvu supykusi labau nes visi nemęgsta pasirodo pas mus jų skinti...tik aš viena... bet tai ku dabar. Nu kuuu...☺</p></div></blockquote><p>Jau geriau skinciau, negu po to jas tvarkyciau biggrin.gif </p><p>Nu pvz nekenciu salotu ir ridiku. Negaliu pakest kol juos sutvarkai nurovus iki valgymo biggrin.gif</p><p></p>

na ridikus tai dar suprantu, o ką tas salotas? Nuplovei suplėšei ar ten supjaustei , gali ir visai nepjaustyt ir valgyk smile.gif

pas mus kompotu aplamai nepamenu kad šeimyna noretu gert, na kartą į metus gal smile.gif, labiau sueina kokiems svečiams per balių vietoj zagerono biggrin.gif ot žodis geras bigsmile.gif ale kai tiek tų balių buna tai va jau nuo užpernai likę stovi, man iš pomidoru sultys ir padažas sueina, kiek bedaryčiau nelieka jų, o savo sultyse kartą iššaudė ir nuo to karto kai jie man taip nusikalto nedarau jų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 liepos 2017 - 12:22

Zinau kad anksti, bet man bus ramiau, nes realiai viskas jau yra nupirkta, tai sudesiu tik i viena vieta ir tegu stovi :) valgyt nepraso :) o gal dar atsiminsiu bededama ko dar reikia :)

Tai taip zinoma ;)

Atsakyti

na ridikus tai dar suprantu, o ką tas salotas? Nuplovei suplėšei ar ten supjaustei , gali ir visai nepjaustyt ir valgyk smile.gif

pas mus kompotu aplamai nepamenu kad šeimyna noretu gert, na kartą į metus gal smile.gif, labiau sueina kokiems svečiams per balių vietoj zagerono biggrin.gifot žodis geras bigsmile.gifale kai tiek tų balių buna tai va jau nuo užpernai likę stovi, man iš pomidoru sultys ir padažas sueina, kiek bedaryčiau nelieka jų, o savo sultyse kartą iššaudė ir nuo to karto kai jie man taip nusikalto nedarau jų smile.gif

Nekenciu salotas plaut 😊

Kaip noreciau pomidoru savo sultyse. Bet siemet ju nelabai turesim.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 07 19, 14:20)
<p>Nekenciu salotas plaut 😊</p><p>Kaip noreciau pomidoru savo sultyse. Bet siemet ju nelabai turesim.</p>

Aš tai jų valgyt labiau nekenčiu, nei skonio, nei naudos smile.gif, geriau jau koks agurkas vietoj jų smile.gif

o kas pomidorams nutiko?
Atsakyti

Aš tai jų valgyt labiau nekenčiu, nei skonio, nei naudos smile.gif, geriau jau koks agurkas vietoj jų smile.gif

o kas pomidorams nutiko?

Tevai siemet tik augina. Mes agurkus. Sake kazkokia liga uzpuole.

Atsakyti

As tai instagrame i Sunflowers dukryte atsiziuret negaliu, nu tokia miela  :wub:  ar tikrai Sunflowers nenori jai broliuko ar sesutes?  :rolleyes: grazus vaikai jums gaunasi  :wub:  :4u: 

Atsakyti

As tai instagrame i Sunflowers dukryte atsiziuret negaliu, nu tokia miela  :wub:  ar tikrai Sunflowers nenori jai broliuko ar sesutes?  :rolleyes: grazus vaikai jums gaunasi  :wub:  :4u:

Dekui ☺ Ne, ne tikrai nenoriu...

Atsakyti

Kadangi antras nėštumas buvo sunkus, tai aš anksti susikroviau daiktus, o gimė tik savaitę anksčiau.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 07 19, 14:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="71726840" data-time="1500459707"><div><p>na ridikus tai dar suprantu, o ką tas salotas? Nuplovei suplėšei ar ten supjaustei , gali ir visai nepjaustyt ir valgyk vartotojo įkelta nuotrauka

pas mus kompotu aplamai nepamenu kad šeimyna noretu gert, na kartą į metus gal vartotojo įkelta nuotrauka, labiau sueina kokiems svečiams per balių vietoj zagerono vartotojo įkelta nuotraukaot žodis geras vartotojo įkelta nuotraukaale kai tiek tų balių buna tai va jau nuo užpernai likę stovi, man iš pomidoru sultys ir padažas sueina, kiek bedaryčiau nelieka jų, o savo sultyse kartą iššaudė ir nuo to karto kai jie man taip nusikalto nedarau jų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nekenciu salotas plaut 😊</p><p>Kaip noreciau pomidoru savo sultyse. Bet siemet ju nelabai turesim.</p>

Aš irgi nekęsdavau salitų tokių gamint 😅😅😅 iki susipykimo būdavo kai salotų iš sodo atveždavo. Bet čia manau todėl kad jas atveždavo seniau bile kada t.y. kai aš maistą pagaminusi ir virtuvę susitvarkiusi ir gal net jau lovoj guliu pvz ir tikisi kad va vėl lėksiu plausiu ir gaminsiu nes juk taip skanu ir visi kiti nori....☺ tai dabar gaminu kada man tinkama o ne kada kiti užsinori. Susitaikė visi su tuo ir ramybė banuose ☺☺☺☺

O plaunu salotas ridikus ir tt tik pirma užpylus kokiam kibire vandens ir numirkiusi. Tada visas purvas žemyn nukrenta ir lengviau išpkauti švariai.

Atsakyti