Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

ehm gerai tai ne kazka jau. vis neuztaikau ant skaniu vaisiu/uogu. arba per anksti, arba per velai. 

Atsakyti

sveikos, 

kaip keista, nematau savo teksto kur rasiau ana diena.. 

apie grybus..

klausiau dar big bang ar pas jus yra kur aplink pagrybaut, ar apskritai ledziama.. 

Nezinau, gal  nepaspaudziau atsakyt  :hmm:  kur kitaip gali dingt... 

maciau maciau fb. vejas dar labiau nugairina nei kad tiesiogine saule kartais.fainai pabraidyt, bet ir silumos reikia prie juros. 

tu gal mazu SPF tepies/purskies? as tai pastebejau jei su mazesniu tai man is kart daugiau nudega, lupas skura,tai didesnis geriau apsaugo. 

ant blyneliu skanu, i natur jogurta vietoj medaus pvz. 

taip i arbata tai gal per geras reikalas :D

Nemaciau tavo klausimo  :hmm: 

misku yra, bet negalima, jei pagauna gauni bauda. Bet kiti rizikuoja  :4u: 

Atsakyti
bige, o kodėl grybaut negalima?
Atsakyti

bige, o kodėl grybaut negalima?

Tiksliai nezinau, bet esu girdejus kad tipo is gyvunu maisto negalima atiminet, durni anglai :D 

Atsakyti

Nemaciau tavo klausimo  :hmm:

misku yra, bet negalima, jei pagauna gauni bauda. Bet kiti rizikuoja  :4u:

tai ir as nemaciau :D dingo kazkur.. bet greiciausiai nepaspaudziau atsakyti. 

pas mus ir negalima. ta pati istorija. yra kazkur miskai tipo kur galima, bet nezinau man atrodo irgi reikia leidimo, o gal susimoket kur kazka. zo.. 

kazkada vaikstant miske maciau bet kai nepazystu grybu, tai neaisku ar ten jie valgomi ar ne buvo, greiciausiai kad ne. 

dabar pas mane pievoj auga karts nuo karto, velnias zino is kur atsirade :D

vaje ziuriu zinias, treciadieni pranesa "tropine" temperatura, kepsim skaniai :D

Atsakyti
Labos. Ko tylit ☺ ko darat. Pempe tai buvai Palangoj ? Ur kaip.
Aš vos gyva. Išsiskyniau serbentus ir prisivakavau 16 trilitrių kompoto. Dar kol poto virtuvę susitvarkiau tain manųau numirsiu kaip pavargau....
Su kompotais baigta. nebent obuolių dar sugalvočiau. Ai dar slyvų gal.... 😊 bet aš obuolių niekada šiaip nekonservuoju tai kaži.
O jūs ką darot ?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 07 18, 19:52)
Labos. Ko tylit ☺ ko darat. Pempe tai buvai Palangoj ? Ur kaip.
Aš vos gyva. Išsiskyniau serbentus ir prisivakavau 16 trilitrių kompoto. Dar kol poto virtuvę  susitvarkiau tain manųau numirsiu kaip pavargau....
Su kompotais baigta. nebent obuolių dar sugalvočiau. Ai dar slyvų gal.... 😊 bet aš obuolių niekada šiaip nekonservuoju tai kaži.
O jūs ką darot ?

Buvau. Vaikščiojau vaikščiojau, valgiau, gėriau ir vėl vaikščiojau biggrin.gif . Lietaus negavom, oras buvo geras, jei nutylėti, kad apranga- striukės rolleyes.gif

Nieko nekonservuoju, bet ketinu juodųjų serbentų uogienės truputį prasivirti. Kada nors
mirksiukas.gif

O kurių galų tu taip žudaisi blink.gif . 16 doh.gif wacko.gif ? Jauti malonumą rolleyes.gif ? Ar geria kas tuos kompotus???
Atsakyti

šsiskyniau serbentus ir prisivakavau 16 trilitrių kompoto. 

OMG!  :unsure:  :blink:  kiek daug. nu bet jus keturiese, jei geriat.. isgersit.. 

Laba ryta. 

tropine diena nusimato pasak ziniu.. matysim. gerai kad viduj malonu.

penkt nedarbo diena cia ,vaziuojam i Londona ilgam savaitgaliui. laukiu, biski smegenis pravedint  :rolleyes: 

Atsakyti

O aš vėl pasakysiu: nieko nevakuoju. Turim šaldiklį, tai mama uogienių (žalių uogų trintų su cukrum) pridarė visiem gyvenimo atvejam, tai va ir prisišaldžiau. Dar žuvies iš No yra ir kalnas visokios mėsos. Badas mum negręsia.

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 07 18, 23:31)
O kurių galų tu taip žudaisi  blink.gif . 16 doh.gif wacko.gif ? Jauti malonumą rolleyes.gif ? Ar geria kas tuos kompotus???

geriau nepaklausčiau smile.gif, beje juokitės bet vieną rudenį be proto jaučiau malonumą darydama visokias daržovių salotas žiemai, ir ko tik aš tada neprimakalavau tongue.gif

na jeigu šeima suvartoja tada puiku, bet jeigu tik gamint kad užaugo šito nepripažįstu ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 liepos 2017 - 08:34

Sveikutes ;) pas mane tai kasdienybe/rutina, nieko naujo labai nevyksta. Vyras va atostogauja tai smagiau kartu nei vienai namie sedet.  Savaitgali laukiu siuntino is LT, tai bus po to veiklos :) nes sesuo nemazai rubeliu pridejo, tai issiplaut, susilygint, susideliot :) dar va tase i ligonine reikes jau kraut ateinacia ar dar kita sav del visa ko kad butu padeta jei prireiktu anksciau :) buvom vakar dar paskaitoj su vyru, tai daug ramiau dabar bus kai zinom ka daryt prasidejus veiksmui, trumpiau tariant - pas mys laukimo periodas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 19 liepos 2017 - 10:34

Sveikutes ;) pas mane tai kasdienybe/rutina, nieko naujo labai nevyksta. Vyras va atostogauja tai smagiau kartu nei vienai namie sedet.  Savaitgali laukiu siuntino is LT, tai bus po to veiklos :) nes sesuo nemazai rubeliu pridejo, tai issiplaut, susilygint, susideliot :) dar va tase i ligonine reikes jau kraut ateinacia ar dar kita sav del visa ko kad butu padeta jei prireiktu anksciau :) buvom vakar dar paskaitoj su vyru, tai daug ramiau dabar bus kai zinom ka daryt prasidejus veiksmui, trumpiau tariant - pas mys laukimo periodas :)

Kad dar labai anksti jei tik 7 menuo kraut tase 😊 As berods visai paskutine diena susidejau :D Ir i ligonine pagulde anksciau nei reikejo 😊

As pirmais metais kaip pamisus viska kisau i slovikus. Paskui pasimokiau, kad tikrai tiek nereik. Dabar kisu tik serbentus i slovika arba saldau. Daugiau nieko. Nieks nevalgo.

Sveikos

Atsakyti