Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos 4u.gif
Sužvejojo MB didžiulį karpį, lauke ant grotelių kepėme, jau kaip skanu essen.gif . NET KARŠTA LAUKE vieną akimirką buvo pasidarę. Bet vis tiek dar vasaros nepajutau, o jau pusės nėra ax.gif .
Lėksiu ryt su autiku Palangon su kaimyne, bet rodo lietų ir 15 laipsnių rolleyes.gif . Įtariu, kad nerasiu vasaros ir ten biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Mes po Jūrmalos. Oras lyg nieko tik labai vėjas didelis ir šaltokas. Užtai vanduo šiltas ir bangos didelės - kas Jūrmalai nebūdinga. Saulės kopose prisigaudėm sočiai. Aš tai ir padauginau sakyčiau nes veidas kaip burokas ir pilvą skauda...Žinot kai vėjuota tai atrodo ir ką ten įdegsi... a vat apskrudau ☺ tai va jūra šiemet kaip ir užskaityta nes nebelabai planuojam bevažiuot. Kažkaip kai tos šilumos tokios tikros nėr tai ir noro ten irgi nėr....
O ko jūs ? ruošiatės į darbus ? O man atostooooogos dar 😄😄😄😄
Beje fotoreportažas fb ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 liepos 2017 - 21:09
QUOTE(V-Rinė @ 2017 07 16, 21:08)
Sveikos. Mes po Jūrmalos. Oras lyg nieko tik labai vėjas didelis ir šaltokas. Užtai vanduo šiltas ir bangos didelės - kas Jūrmalai nebūdinga. Saulės kopose prisigaudėm sočiai.  Aš tai ir padauginau sakyčiau nes veidas kaip burokas ir pilvą skauda...Žinot kai vėjuota tai atrodo ir ką ten įdegsi... a vat apskrudau ☺ tai va jūra šiemet kaip ir užskaityta nes nebelabai planuojam bevažiuot. Kažkaip kai tos šilumos tokios tikros nėr tai ir noro ten irgi nėr....
Beje fotoreportažas fb ☺

Pala, tu su nakvyne buvai?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 07 16, 22:24)
Pala, tu su nakvyne buvai?

Ne. Ryte nulėkėm vakare namo. Bet užteko sočiai. Dar grįždami užsukom pas mamą ir vyšnių kibirą prisiskynėm. Ryt kompotus darysiu....😈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 liepos 2017 - 21:43

Nusipirkau ekologiško klevų sirupo. Nu visai kitas skonis. Labai skanus, galėčiau vieną valgyti. Tik kad brangus.

Atsakyti
Kur pirkai pikolo?

ir aš turiu tik nežinau ant kiek jis ekologiškas, kur jį naudoji?
Atsakyti

Iš eko123. Kol kas tik į kavą ir kakavą pilu. Gal kada ant blynelių pabandysiu, nes tas kur turėjom anksčiau nelabai skanu su blynais buvo.

Atsakyti

V-Rinė manes serbentai laukia. Tik nezinau ar saldyt, ar virt uogiene 🤔

Sveikos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 17 liepos 2017 - 11:04

sveikos, 

kaip keista, nematau savo teksto kur rasiau ana diena.. 

apie grybus..

klausiau dar big bang ar pas jus yra kur aplink pagrybaut, ar apskritai ledziama.. 

Nezinau, gal  nepaspaudziau atsakyt  :hmm:  kur kitaip gali dingt... 

Sveikos. Mes po Jūrmalos. Oras lyg nieko tik labai vėjas didelis ir šaltokas. Užtai vanduo šiltas ir bangos didelės - kas Jūrmalai nebūdinga. Saulės kopose prisigaudėm sočiai. Aš tai ir padauginau sakyčiau nes veidas kaip burokas ir pilvą skauda...Žinot kai vėjuota tai atrodo ir ką ten įdegsi... a vat apskrudau ☺ tai va jūra šiemet kaip ir užskaityta nes nebelabai planuojam bevažiuot. Kažkaip kai tos šilumos tokios tikros nėr tai ir noro ten irgi nėr....
Beje fotoreportažas fb ☺

maciau maciau fb. vejas dar labiau nugairina nei kad tiesiogine saule kartais.fainai pabraidyt, bet ir silumos reikia prie juros. 

tu gal mazu SPF tepies/purskies? as tai pastebejau jei su mazesniu tai man is kart daugiau nudega, lupas skura,tai didesnis geriau apsaugo. 

Kur pirkai pikolo?

ir aš turiu tik nežinau ant kiek jis ekologiškas, kur jį naudoji?

ant blyneliu skanu, i natur jogurta vietoj medaus pvz. 

taip i arbata tai gal per geras reikalas :D 

Atsakyti

ai, jus man dar pasakykit, nes jau nebepamenu, rugpjucio gale kokiu uogu galiu tiketis dar rast svieziu LT? 

kas noksta ar baigia sunokt?

Atsakyti

Šaltalankiai, šermukšniai, putinas, bruknės, erškėtuogės, aktinidijos. Vėlyvosios avietės, šilauogės. Dar gal mėlynių gali būti.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 07 17, 14:11)
<p>Šaltalankiai, šermukšniai, putinas, bruknės, erškėtuogės, aktinidijos. Vėlyvosios avietės, šilauogės. Dar gal mėlynių gali būti.</p>

Spanguolės jau pradeda rausti, gudobelės, o mėlynės tai jau tokios be skonio būna, kaip sakoma lietaus išlytos

As tai ant ledų galvoju ta sirupą panaudot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 liepos 2017 - 13:35