Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėlių dėmės

Mes irgi visada i saldymo kamera dedam ir dar saldyma padidinam kad geriau sustingtu... Dar bandziau su ta pacia guma nuimt. Kol ji "sviezi" nusikrapsto pridedant guma ir plesiant. tai likuciai nusipleso. Bet jei uzdelstas reikalas - tai taip ir pagadint galima. O blogiausiu atveju visada lieka rubu valyklos... 4u.gif
Atsakyti
As kuo puikiausiai isemiau su AMWAY indu plovikliu.Uztepiau palaikiau, po to paploviau ir dar karta pakartojau ir neliko ne zymes mirksiukas.gif
Atsakyti
dar galima su sviestu
tik paskui sviesta reik išvalyti doh.gif
bet kitos mamos daug geresnių būdų patarė
Atsakyti
Lygintuvo pagalba. Padedi ruba, ant kramtomos laikrasti ir ta laikrasti lygini su karstu lygintuvu. Ir gumos kaip nebuvo.
Atsakyti
girdėjau reikia sudrėkinti ta vietą kur guma prilipo ir į šaldymo kamera,paskui gerai nusiima,sakau, kad tik girdėjau.o štai dėmės iš drabužėlių tai vianišo-rožinis įpilu prieš skalbiant ir viskas, o dėmės kaip nebuvo.
Atsakyti
4u.gif savo baltas linines kelnes buvau baisiai ištepusi tušiniu. schmoll.gif Pradžioje tą "piešinį" valiau 90 laipsnių spiritu. Tai kur buvo tik ploni įbrėžimai išsivalė iš karto. O kur buvo "labai liebu", tai viskas išbluko ir liko tokia šviesiai mėlyna dėmė. Po to nuploviau šaltu vandeniu ir dar užpyliau "Frosh" firmos dėmių valiklio. Eisiu skalbt neužilgo. Matysim koks bus galutinis efektas g.gif
Atsakyti
4u.gif Išsiskalbė 4u.gif
Atsakyti
Niekur neradau aprašytos mano problemos-gal čia tiks? g.gif
Taigi po skalbimo striukė (ją galima skalbti 40 laipsnių temp, lyginti, skalbti skalbimo maš, chemiškai valyti negalima, skalbiau OMO spalvotiems skalbiniams) visai sugadinta-ant jos liko šuorai-baltos dėmės, jų negaliu panaikinti jokiais skalavimais, dar karta skalbiau skystu plovikliu.Na žodž nauja striukė-šuniui po uodega.
Gal kuri susidūrėt su tokia problema ir žinot ką daryti?
Atsakyti
Aš dažniausiai naudoju VANISH bet kartais, kai jau dėmės matau, kad lengvai neišsiskalbs tai muilą su tulžim thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Žolės, kavos, šokolado, kraujo ir dar visokiias dėmes kuo puikiausiai išima lietuviškoji "Ūla" ( audinių baliklis be chloro). Veikia kaip Ace (žalias) tik dar geriau. Beje yra ir milteliais (Vanish'o analogas) plastmasiniame indelyje. O ir pigesnis 2-3 kartus už ACE ar Vanish... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juoduke @ 2007 08 03, 19:02)
girdėjau reikia sudrėkinti ta vietą  kur guma prilipo ir į šaldymo kamera,paskui gerai nusiima,sakau, kad tik girdėjau.o štai dėmės iš drabužėlių tai vianišo-rožinis  įpilu prieš skalbiant ir viskas, o dėmės kaip nebuvo.

tik klausimas kiek to vaniso pilt reikia, nes man s... atsiprasant isskalbia smile.gif aplamai, dar neatradau skalbimo priemones kuri isskalbtu viska idealiai
Atsakyti
Sveikos,
turiu toki klausima: kuom isskalbti pusu sakus? Vaikas (mokyklinukas) pasipuose ka tik pirktais dzinsais ir ilipo i pusi - sakais aplipo visos kelnes. Skalbimo masinoj su miltukais neatsiplove, ismesti gaila, o kaip isskalbt?
Atsakyti