Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėlių dėmės

QUOTE(kotrina1 @ 2007 06 12, 13:52)
man irgi Ice spalvotoms audiniams patinka, dar muilas su tulzimi 4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Lune @ 2007 06 12, 21:59)
Gal kas patarsit kaip išvalyti kramtomąją gumą iš drabužėlių g.gif  Mano mergaičiukė grįžo visa apkibusi guma ir ją apkabindama dalis gumos prilipo ir man doh.gif  girdėjau, kad reikia šaldytuvo kameroj atšaldyti ir nubirės, bet nieko nesuveikė verysad.gif
Gal kas žinote kokį stebuklingą  būdą 4u.gif

I saldymo kamera, o kai sustingsta, ji nutrupa tongue.gif
Atsakyti
Kol kas visos dėmelės išsiskalbia vien tik su milteliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(septyniuke @ 2007 06 22, 21:57)
Kol kas visos dėmelės išsiskalbia vien tik su milteliais  smile.gif

Sunkiausiai pasiduoda nuo morkyčių dėmės iš tyrelės mirksiukas.gif,bet po keletos skalbimų išsiskalbia,nors yra keletas maikyčių,kjur dėmės likusios ir nė pro kur schmoll.gif ,šiaip ace delikate naudoju 4u.gif
Atsakyti
Pirmiausia išvalau pačią dėmę pieštukiniu ar rutuliniu dėmių valikliu, o paskui skalbiu įprastu būdu. Nėra buvę, kad ištraukčiau po tokio valymo dėmėtą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 25, 16:18)
Pirmiausia išvalau pačią dėmę pieštukiniu ar rutuliniu dėmių valikliu, o paskui skalbiu įprastu būdu. Nėra buvę, kad ištraukčiau po tokio valymo dėmėtą  schmoll.gif

o kaip tie piestukiniai/rutuliniai demiu valikliai atrodo ir kur ju ieskoti? kokiu gamintoju? g.gif
man siuo metu aktualiausia zoles demes ax.gif
Atsakyti
Man sunkokai išsiskalbia braškių ir apelsinų dėmės ,ypač iš šviesių ,bet ne baltų maikučių ,kurių virint negalima ax.gif Gal kas atradot ką tinkamo ,jbs, kas tie rutuliniai dėmių valikliai? g.gif
Atsakyti
[quote=Lune,2007 06 12, 20:59]
Gal kas patarsit kaip išvalyti kramtomąją gumą iš drabužėlių g.gif Mano mergaičiukė grįžo visa apkibusi guma ir ją apkabindama dalis gumos prilipo ir man doh.gif girdėjau, kad reikia šaldytuvo kameroj atšaldyti ir nubirės, bet nieko nesuveikė verysad.gif
Gal kas žinote kokį stebuklingą būdą 4u.gif
Man labai gerai gumą išvalė firmos AMWAY valiklis Loc. Maniškis įsėdęs buvo, o kitą kartą užmigo tėvų lovoj su kramtuške,tai tėtis prie paklodės prilipo taip neblogai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš naudoju Ace deliket,bet paskutiniu metu,matau,kad sunkiai išima dėmes g.gif .Nespėju sugaut,o jau žiūrėk šokoladą pagavo,tai rankovytę į ketčupą įkišo doh.gif .
Atsakyti
Aš naudoju Vanish Dual Power (jis yra skystas) thumbup.gif Tiesiog prieš skalbimą užpilu ant dėmių ir metu į skalbiankę. Dar nėra taip buvę, kad nepanaikintų dėmės, iš vyro džinsų net mazutą išėmė thumbup.gif
Atsakyti
patarkit, kaip išimti iš rūbelių įtrintą kramtomąją gumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2007 07 10, 09:56)
patarkit, kaip išimti iš rūbelių įtrintą kramtomąją gumą  4u.gif

Įdėti į šaldymo kamerą. Guma po to suskyla į gabaliukus ir lengvai išsiima
Atsakyti
As irgi girdejau, kad taip galima (susaldyti). Kazkada anksciau su skiedikliu isiminedavo. O vat mano mazas karta puse sofos su guma aplipino, plonais siuliukais doh.gif , tai krapstem krapstem, po to odekolonu mirkem, kazkaip nukrapstem.
Atsakyti