Ko neįveikiu ūkišku muilu, padeda sudorot actas. Ypač tinka žolės, uogų dėmėm (ir vyno ). Paskalbiu rankom, aišku, vienu, paskui kitu... Per kelis kartus švaru. Svarbu imtis neįsisenėjus dėmei.
aš ir ūkišką ringuvos muilą naudoju, na aišku ir Vanish
QUOTE(Blizgė @ 2006 07 31, 10:33)
ACE nebandziau, bet Vanish nieko neisskalbia, pirkau tiek skysta, tiek miltelius.
Mums irgi Vanish jokiu demiu neisvalo - o reklamuoja tai Ir kaina tai 20 lt Reikes pasinaudoti mamu patirtimi ir bandyti pries skalbiant skalbimo masinoje su ukisku muilu merkyti
Ajax Profesional- nzn ar teisingai parasiau Purskiamas tas.. pries skalbiant uzpurski demes ir i skalbykle!!!!!
QUOTE(Blizgė @ 2006 07 31, 09:33)
ACE nebandziau, bet Vanish nieko neisskalbia, pirkau tiek skysta, tiek miltelius.
Nusivyliau Vanish`u
QUOTE(sesyte @ 2006 08 02, 19:49)
Jei pastovi dieną kitą, tai užpilu Vanish (skystas) ir tada su skalbimo mašina, milteliais Bobas ir Lenor Sensitive minkštikliu Viskas labai gerai išsiskalbia
Netiesa!
QUOTE(banni @ 2006 08 03, 20:45)
Aš užpilu skystą Vanish ir po 10 min dedu į skalbimo mašiną.Išplauna banano ir braškių dėmes.Jei dėmė ne šviežia,tai Vanish pilu ir sekantį skalbimą
Galima ir 10 kartu pilti, vis tiek lieka. Nepamaciau, kad susitepe zalsva maikute ir iskart neisskalbiau, dabar nebeisisvaizduoju kaip tas demes isimt? Butu balta, pilciau chloruoto ACE, bet dabar.. O demetu kad ir kasdieniu (siuo atveju apatiniu) drabuzeliu nesiot visai nesinori.
QUOTE(uogytė @ 2006 08 19, 22:53)
Dar geras ASE zalias, ant sausu rubu reikia pilti ir palaukti 20-30min. puikumelis
Na ACE zalias tikrai geresnis uz VANISH, nors kaina ir mazesne Taciau ir jis ne visagalis.
QUOTE(Ju' @ 2007 04 21, 17:22)
Ko neįveikiu ūkišku muilu, padeda sudorot actas. Ypač tinka žolės, uogų dėmėm (ir vyno ). Paskalbiu rankom, aišku, vienu, paskui kitu... Per kelis kartus švaru. Svarbu imtis neįsisenėjus dėmei.
išbandysiu.
nors iš esmės jau susitaikiau, kad nėra universalios super duper priemonės visų dėmių išnaikinimui. Nustojau tos ypatingosios ieškoti. Nesvarbu koks priemonės pavadinimas, kokia kaina, jos nėra visagalės
QUOTE(lialka @ 2007 05 15, 18:59)
Nusivyliau Vanish`u
Galima ir 10 kartu pilti, vis tiek lieka.
Na ACE zalias tikrai geresnis uz VANISH, nors kaina ir mazesne Taciau ir jis ne visagalis.
Galima ir 10 kartu pilti, vis tiek lieka.
o nuo chloro dar ir kvapelis
mamytes, nenaudokit tik maziuliams kokiu ace zaliu (delicate) ar tuo labiau paprastu. skalbiau praeita savaite drabuzelius, na ir marskineliuose buvo didele zuvu tauku demele, galvoju truputeli uzpilsiu ir iskalbsiu. skalbiau su visais drabuzeliais. Na ir po poros dieneliu ziuriu maziuli berti pradejo, is pradziu pilvuka, po to visa nugaryte, iki vakaro suejo i didelius raudonu demiu (kaip nudegintus) plotus. Atrode klaikiai mazylis buvo baisiausiai neramus. Tik pamacius kad kur pampersai dedasi neisberta supratau, kad cia tik nuo to mazo ace kiekio, kuris persidave i skalbtus smelinukus. daugiau niekada nenaudosiu jokiu ace, ar vanich. Geriau jau su Ringuvos muiliuku.
Esu bandžiusi Vanish,tai tikrai nieko gero O ACE spalvotiems audiniams man tikrai labai patinka Išima tikrai gerai dėmes,net nesitikėjau Tik aišku reikia pažiūrėti ar mažyliui tinka.Kadangi maniškio nebėrė tai ir toliau sėkmingai naudoju
Sveikos merginos gal žinot su kuo išvalyti kiaulpienių dėmes iš spalvoto audinio.
man irgi Ice spalvotoms audiniams patinka, dar muilas su tulzimi
Gal kas patarsit kaip išvalyti kramtomąją gumą iš drabužėlių Mano mergaičiukė grįžo visa apkibusi guma ir ją apkabindama dalis gumos prilipo ir man girdėjau, kad reikia šaldytuvo kameroj atšaldyti ir nubirės, bet nieko nesuveikė
Gal kas žinote kokį stebuklingą būdą
Kažkuri klausėte dėl flomasterių, tai flomasteriais, tušinukais išpaišytus daiktus, drabužėlius iškart panaikina spiritas, stiprus cheminis spiritas suvilgdau vatos gabalėlį ir patrinu bet kurią išpaišytą vietą, kelios sekundės ir švaru
Gal kas žinote kokį stebuklingą būdą
Kažkuri klausėte dėl flomasterių, tai flomasteriais, tušinukais išpaišytus daiktus, drabužėlius iškart panaikina spiritas, stiprus cheminis spiritas suvilgdau vatos gabalėlį ir patrinu bet kurią išpaišytą vietą, kelios sekundės ir švaru
Sveikos
gal kas žino stebuklingą receptą kaip išvalyti obuolių sulčių dėmę iš spalvoto audinio? Ir dėmė, deja, ne vakar atsiradusi
gal kas žino stebuklingą receptą kaip išvalyti obuolių sulčių dėmę iš spalvoto audinio? Ir dėmė, deja, ne vakar atsiradusi