Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėlių dėmės

o aš bnaudoju Ace delicate, po to išplaunu rankom ir dar po to metu į skalbiankę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 01, 11:27)
as beveik visus rubelius vyrinu,tai demes lengvai prapuola,ir nereikia trinti.cia mano mociute taip patare.

thumbup.gif aš irgi viską virinu. Morkų tyrelė man niekaip kitaip ir neišsiskalbia schmoll.gif
Atsakyti
as tai mirkau bent jau seilinukus milteliuose, o poto dar su skalbenke aukstoj temperaturoj perplaunu. bet geriausia tik pavalgius isskalbti tai mazesne tikimybe demems neissiplauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wii @ 2006 08 11, 18:05)
mum padeda vaniš bet tik vienas dual power tas du viename  biggrin.gif
Papildyta:
oi neparasiau kad suslapinu dėme užpilu vaniš su rankytem trinam kol dingsta dėmė ir tada i skalbimo masina, va tep biggrin.gif

drinks_cheers.gif mes irgi ta naudojame, tikrai neblogas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiedma @ 2006 08 25, 19:50)
la,
o gal kam pavyko isplaut gelezies (geriam nuo mazakraujystes) demes? Jau taip taikiau taip taikiau, bet vistiek keletas rubeliu susigadino

Neįsivaizduoju kuo išplaut geležį doh.gif Sykį ant dėmės užpyliau Vanish (iš miltukų tirpalą padariau) - tai dėmė mano akyse kad ėmė didėt lotuliukas.gif Gal tas aktyvusis deguonis sureagavo su geležim ir rūbelis tiesiog surūdijo? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loncelotas @ 2007 03 26, 16:13)
Neįsivaizduoju kuo išplaut geležį  doh.gif Sykį ant dėmės užpyliau Vanish (iš miltukų tirpalą padariau) - tai dėmė mano akyse kad ėmė didėt lotuliukas.gif  Gal tas aktyvusis deguonis sureagavo su geležim ir rūbelis tiesiog surūdijo?  lotuliukas.gif

Mes irgi gerem gelezi ir ne karta apipildavom rubelius, padejo vanish. As vanish'o miltuku pilu kartu su vaikiskais skalbimo milteliais ir skalbiu skalbimo masina. Visi rubeliai svarus thumbup.gif nei demes neliko.
Atsakyti
vaikui truputi prisibijau vartoti tokias priemones kaip vaniš ar ace. mes išsivalome su ūkišku muilu su tulžimi ir dedu skalbti į skalbimo mašiną su vaikiškais milteliais
Atsakyti
nu mes taip pat viska isbandem,bet bobas miltukai tikrai geri,o su ace nezinosi juk mazyliu odyte tokia jautri! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2006 08 03, 21:15)
Aš užpilu skystą Vanish ir po 10 min dedu į skalbimo mašiną.Išplauna banano ir braškių dėmes.Jei dėmė ne šviežia,tai Vanish pilu ir sekantį skalbimą

Aš ir taip darau, tik dar pamerkus palaikau kokį pusvalandį, karatais verdančiu vandeniu užpilu su vanish.Kol kas viską išima.
Atsakyti
o mes naudojam ace spalvotiems audiniams, bet ir tai nevisuomet išsiskalbia, ypač morkos. doh.gif
bet juk visko taip neišsaugosi stebuklingai... blush2.gif
Atsakyti
Ringuvos ūkinis muųilas su tulžim thumbup.gif Ypatingai gerai išplauna tą geltonumą, jei mažylis apkakoja rūbelius ar palutes. Patrinu tą vietą kur dėmė, jei tingiu trint, tai primuilinu daugiau, kad putų būtų ir palieku, tai ne tik dėmes išima, bet ir pabalina biggrin.gif Po to praskalaujau ir skalbiu mašinoj rolleyes.gif
Bandžiau vanish pilti ant dėmės, bet vis tiek tas geltonumas liko. Ir dar pažiūrėjau, kad labai jau agresyvus tas vanish...
Atsakyti
Aš irgi naudoju ūkinį muilą su tulžim, irgi pastebėjau kad gerai pabalina, nors man atrodo kad rašo jog išsaugo audinio spavą g.gif Man ryškūs rūbeliai lyg bliedniau atrodo, nors čia gal nuo skalbimo, nu nežinau verysad.gif
Vaniš tai nenaudoju, spės dar tos chemijos gaut
Atsakyti