o aš bnaudoju Ace delicate, po to išplaunu rankom ir dar po to metu į skalbiankę
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 01, 11:27)
as beveik visus rubelius vyrinu,tai demes lengvai prapuola,ir nereikia trinti.cia mano mociute taip patare.
aš irgi viską virinu. Morkų tyrelė man niekaip kitaip ir neišsiskalbia
as tai mirkau bent jau seilinukus milteliuose, o poto dar su skalbenke aukstoj temperaturoj perplaunu. bet geriausia tik pavalgius isskalbti tai mazesne tikimybe demems neissiplauti
QUOTE(wii @ 2006 08 11, 18:05)
mum padeda vaniš bet tik vienas dual power tas du viename
Papildyta:
oi neparasiau kad suslapinu dėme užpilu vaniš su rankytem trinam kol dingsta dėmė ir tada i skalbimo masina, va tep
Papildyta:
oi neparasiau kad suslapinu dėme užpilu vaniš su rankytem trinam kol dingsta dėmė ir tada i skalbimo masina, va tep
mes irgi ta naudojame, tikrai neblogas
QUOTE(Wiedma @ 2006 08 25, 19:50)
la,
o gal kam pavyko isplaut gelezies (geriam nuo mazakraujystes) demes? Jau taip taikiau taip taikiau, bet vistiek keletas rubeliu susigadino
o gal kam pavyko isplaut gelezies (geriam nuo mazakraujystes) demes? Jau taip taikiau taip taikiau, bet vistiek keletas rubeliu susigadino
Neįsivaizduoju kuo išplaut geležį Sykį ant dėmės užpyliau Vanish (iš miltukų tirpalą padariau) - tai dėmė mano akyse kad ėmė didėt Gal tas aktyvusis deguonis sureagavo su geležim ir rūbelis tiesiog surūdijo?
QUOTE(loncelotas @ 2007 03 26, 16:13)
Neįsivaizduoju kuo išplaut geležį Sykį ant dėmės užpyliau Vanish (iš miltukų tirpalą padariau) - tai dėmė mano akyse kad ėmė didėt Gal tas aktyvusis deguonis sureagavo su geležim ir rūbelis tiesiog surūdijo?
Mes irgi gerem gelezi ir ne karta apipildavom rubelius, padejo vanish. As vanish'o miltuku pilu kartu su vaikiskais skalbimo milteliais ir skalbiu skalbimo masina. Visi rubeliai svarus nei demes neliko.
nu mes taip pat viska isbandem,bet bobas miltukai tikrai geri,o su ace nezinosi juk mazyliu odyte tokia jautri!
QUOTE(banni @ 2006 08 03, 21:15)
Aš užpilu skystą Vanish ir po 10 min dedu į skalbimo mašiną.Išplauna banano ir braškių dėmes.Jei dėmė ne šviežia,tai Vanish pilu ir sekantį skalbimą
Aš ir taip darau, tik dar pamerkus palaikau kokį pusvalandį, karatais verdančiu vandeniu užpilu su vanish.Kol kas viską išima.
o mes naudojam ace spalvotiems audiniams, bet ir tai nevisuomet išsiskalbia, ypač morkos.
bet juk visko taip neišsaugosi stebuklingai...
bet juk visko taip neišsaugosi stebuklingai...
Ringuvos ūkinis muųilas su tulžim Ypatingai gerai išplauna tą geltonumą, jei mažylis apkakoja rūbelius ar palutes. Patrinu tą vietą kur dėmė, jei tingiu trint, tai primuilinu daugiau, kad putų būtų ir palieku, tai ne tik dėmes išima, bet ir pabalina Po to praskalaujau ir skalbiu mašinoj
Bandžiau vanish pilti ant dėmės, bet vis tiek tas geltonumas liko. Ir dar pažiūrėjau, kad labai jau agresyvus tas vanish...
Bandžiau vanish pilti ant dėmės, bet vis tiek tas geltonumas liko. Ir dar pažiūrėjau, kad labai jau agresyvus tas vanish...
Aš irgi naudoju ūkinį muilą su tulžim, irgi pastebėjau kad gerai pabalina, nors man atrodo kad rašo jog išsaugo audinio spavą Man ryškūs rūbeliai lyg bliedniau atrodo, nors čia gal nuo skalbimo, nu nežinau
Vaniš tai nenaudoju, spės dar tos chemijos gaut
Vaniš tai nenaudoju, spės dar tos chemijos gaut