NUDAZE MANO RUBUS TAI ant rozines maikutes ir pilku kelniu liko melynos demes. ir ja spavyko isvalyti naudojant vanish demiu isemeja juo patryniau tas vietas pries uzmerkdama. tada pamerkiau i karsta vonia dar ipyliau vanish ,lock ir ace, padariau toki nebloga misinuka palaikiau pora val ir imeciau i skalbimo masina, idejau dar calgon tablete skirta indu plovimo masinom ir isskalbiau 60 laipsniu temp. neliko nei vienos demes ir spalvos liko tokios pacios
QUOTE(esstera @ 2013 10 15, 15:54)
NUDAZE MANO RUBUS TAI ant rozines maikutes ir pilku kelniu liko melynos demes. ir ja spavyko isvalyti naudojant vanish demiu isemeja juo patryniau tas vietas pries uzmerkdama. tada pamerkiau i karsta vonia dar ipyliau vanish ,lock ir ace, padariau toki nebloga misinuka palaikiau pora val ir imeciau i skalbimo masina, idejau dar calgon tablete skirta indu plovimo masinom ir isskalbiau 60 laipsniu temp. neliko nei vienos demes ir spalvos liko tokios pacios
Oho, buvo rizikos
bandziau amway demiu isemeja, bai geras, efektyvus, ne tas zodis
QUOTE(marina376 @ 2013 11 19, 18:47)
bandziau amway demiu isemeja, bai geras, efektyvus, ne tas zodis
gal ir man reiktų pabandyti... o kokias dėmes jis jums išėmė? Nes pvz. nebežinau kuo skalbti vaiko seilinukus jei susitepa su morkom ar slyvų tyrele tai nei tulžies muilas, nei vanish nepadeda...
Su kuo išvalyti džinsus?Nusidažė vietomis rudai,nuo tos etiketės kur diržas užsikiša.Bandžiau su Vanish Oxi Action-neišsiplauna.Džinsai nauji,gaila išmest.
o man baisiai dzinsiniai sviesus sortukai susivare zodziu issipurvino nes suslapo, atsisedau ant zemiu ir vandens misinio baidarej zodziu plaukiant (((( bandem plaut, kaip ir pasiplove, taciau dabar matos toks ale lyg ir geltonumas ar kas, noretus dar geriau isplaut, galvoju ka bandyt ar buda su zole ar buda su zemem? ar jei banysiu su spiritu, nesusigadins man ten pats dzinsas?
Sveikos merginos, turiu klausimą. Iš kur galėtų ant baltų drabužių atsirasti mažos geltonos dėmelės. kai padėjau į spintą jų nebuvo. kaip jas būtų galima išvalyti, nes labai gaila marškinukų, spėjau tik kartelį juos apsimauti, o atsirado keliose vietose dėmelės balinti nelabai galiu, nes apykaklė yra juoda, o ne balta. PRAŠAU padėkite
Asmeniskai pati universalioms demems (prakaito, padazu, kosmetikos, aliejaus ir pan.) naudoju AQUAGEN TENSO priemone (profesionali man lyg) ir labai patinka, bet dabar pamaciau atsirodo ir atnaujinti STAIN OFF gal kas esate bande?
Kiek matai STAIN OFF1-riebalams, makiažui, tepalams, STAIN OFF2 rašalui, tušiniui, STAIN OFF3 rudims ir kalkems, STAIN OFF4 kraujui, padazams ir pan.
Mačiau dabar galima ir rinkinuka įsigyti su nuolaida. padėkit, noriu info.
Papildyta:
As sitam aprasui naudoju vienus profesionalus miltelius EMULGEN BIOPLUS (ispaniski). Maisas galingas, bet tikrai pagal si aprasa viska daro ir užtenka jo labai ilgai nes dedu tik 15 g/Kg skalbinių
Kiek matai STAIN OFF1-riebalams, makiažui, tepalams, STAIN OFF2 rašalui, tušiniui, STAIN OFF3 rudims ir kalkems, STAIN OFF4 kraujui, padazams ir pan.
Mačiau dabar galima ir rinkinuka įsigyti su nuolaida. padėkit, noriu info.
Papildyta:
QUOTE(Donja @ 2013 07 18, 17:48)
Pati neseniai atradau amway serijos baliklis kartu su skystu skalbikliu.Baliklis ne balina, bet pašalina dėmes ir atgaivina spalvą.Vyras remontuoja auto,du vaikai namie murziai,-džiaugiuosi neatsidžiaugiu.Gal kas iš pažįstamų turi,paprašykit,pabandykit:)
As sitam aprasui naudoju vienus profesionalus miltelius EMULGEN BIOPLUS (ispaniski). Maisas galingas, bet tikrai pagal si aprasa viska daro ir užtenka jo labai ilgai nes dedu tik 15 g/Kg skalbinių
Įvairių sunkiai pašalinamų uogų, vyno dėmės iš drabuzžių labai lengvai pasišalina pilant ant jų verdantį vandenį: pilti kol neliks dėmės, pabandykit, man patiko
aišku ant kokių šilkinių gal netiks.
aišku ant kokių šilkinių gal netiks.
Sveiki, turiu beda- isskalbus juoda sintetini ruba skalbimo masinoje, atsirado kazkokiu keistu demiu - tokiu kaip patamsejimu, atrodo, kad medziaga slapia nors sausa. Atsirado ties pazastim ir visur kitur. Kas cia, ir kaip butu galima panaikinti? Aciu