Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėlių dėmės

QUOTE(Interdiz @ 2010 02 20, 13:21)
Merginos help, gal kuri žinote kaip gerai skalbti drabužių pažastų vietą? Aš labai gausiai prakaituoju, deja  verysad.gif , naudoju stiprius antiperspirantus, kremukus, kurie stabdo prakaitavimą ir naikina nemalonų kvapą. Labai greitai nuo tokių stiprių priemonių dėvisi drabužių pažastų sritis, pagelsta, sunkiai atsiplauna, rankomis trinu ūkiniu muilu su tulžimi ir nieko nepadeda. Kas žino efetyvų receptą  doh.gif ?

suprantu tave, anksciau is vis neprakaituodavau, dabar kazkokia reguliacija sutriko, o gal siaip senstant tas pats kaip ir tau g.gif irgi labai gaila drabuziu rolleyes.gif

man tai ukinis muilas padeda kazkiek, tik as darau kitaip: saltu vandeniu sudrekinu ruba ir su slapia svaria minkstaja kempineles dalimi svelniai daug "pritapsnoju" ukinio muilo, galima net palikti kokiai 20min. po to saltu vandeniu praskalauju arba visa drabuzi arba dedu i skalbianka kaip tau patogiau smile.gif
nes siaip turbut puse baliklio reiktu supilti i skalbianka ir vis tiek neisiplautu smile.gif

panasiu budu per rusus rekomendavo plauti vyrisku marskiniu apykakles ir rankogalius nes irgi labiausiai susidevi ir reikia ismesti g.gif Tik pilti reikia Fairy, nes nesvarumai su kuno riebalais buna...

ir dar saltesniu metu laiku as visada deviu kokia patogia plonesne maikute su rankovem trumpom, tokiu budu irgi apsaugai geruosius drabuzius, nes pirmi "smugiai" tenka tai maikutei smile.gif aisku vasara tai kas kita
Atsakyti
QUOTE(M@žylė @ 2010 05 17, 21:54)
bigsmile.gif Super patarimas - kazkada ir as naudojau ji, paskui kazkaip pamirsau  blush2.gif
reiks nusipirkt - tikrai gera priemone kovai su demem  thumbup.gif

o man persikų, pomidorų dėmės ;lieka doh.gif
Atsakyti
Gal galit patarti, kuo išvalyti senas dėmes ant staltiesių?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 07 10, 15:06)
o man persikų, pomidorų dėmės ;lieka doh.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2010 07 27, 11:14)

rekomenduoju sita:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 02 20, 13:21)
gal kuri žinote kaip gerai skalbti drabužių pažastų vietą? Aš labai gausiai prakaituoju, deja  verysad.gif , naudoju stiprius antiperspirantus, kremukus, kurie stabdo prakaitavimą ir naikina nemalonų kvapą. Labai greitai nuo tokių stiprių priemonių dėvisi drabužių pažastų sritis, pagelsta, sunkiai atsiplauna, rankomis trinu ūkiniu muilu su tulžimi ir nieko nepadeda. Kas žino efetyvų receptą  doh.gif ?

Pirmiausia , gal jums pavyktu isspręsti pačio prakaitavimo problemas. As jokiu budu nesakau, kad reikia 'uzdrausti odai po pazastim' kvepuoti ir svarintis...As ėmiausi Dr. Nonos (Izraelis) rutulinio dezodoranto. Jo per konsultantus galite pasiteirauti. Keletą metų naudoju ir esu labai patenkinta. Jie būna keliu švelnių maloniu kvapų. Ka jie daro? Paprasčiausiai prakaitą neutralizuoja, netepa šviesių rūbų, yra priešvėžiniai. Rekomenduojama moterims ir kirkšnis, `ir po krūtine patepti. Nepigūs, tačiau taupūs , todėl gana ilgam užtenka.
Rūbų skalbimas. Gelbsti tikrai skalbimo priemonės su enzimais. Kad ir naujausias latvių-belgų skalbimo miltelių BIOZONE POWDER variantas iš BINATEC. Esu tikra, kad išskalbs, nes net vyriškų prakaito kvapų po skalbimo visiškai nelieka 4u.gif
Atsakyti
Ringuvos muilas su tulžimi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2010 07 27, 12:14)

Oi, tokios demes ziaurios - ypac alyvuogiu aliejus, bet imanoma. STAIN OF yra 4 rusius skirtingu tipu demems, manau atrasi savo bet itariu reikes keliu;)
Atsakyti
Man neišsiplauna bananų dėmės schmoll.gif
O šiaip geriausiai man dėmių valyme pagelbėja ūkiškas muilas su tulžimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Siulau isbandyti tikrai gera priemone drabuziu demems salinti - tai skalbiniu balintojas "Bos-plius" (rusiskai uzrasyta), pagamintas Rusijoj. Jis tinka balinti be virinimo visu rusiu audinius prie zemu temperaturu (30-50C). Salina demes ir dezinfekuoja audinius. Paprastai sie milteliai naudojami kartu su kitomis skalbimo priemonemis tiek skalbiant masina, tiek rankomis. Ant stipresniu demiu, galima ju tiesiog uzberti ir palikti ilgesniam laikui, paskui isplauti. Tikrai iseme visas demes, kurias man teko salinti. thumbup.gif
Labai gera ir nebrangi priemone. Tik ne visose parduotuvese jos yra, as perku prekybos centre "Silas". 600g dezute kainuoja apie 5Lt, jei neklystu. Pabandykit good.gif
Atsakyti
QUOTE(birgiolita @ 2010 08 17, 01:51)
rekomenduoju sita:
user posted image

tikrai geriausias iš bandytų. draugė davė kelioms bjaurioms dėmėms, dabar jau ir pati nusipirkau
Atsakyti
Labukas, gal truputį ne į šitą temą pataikiau, bet paklausiu - kaip jūs plaunate megztas bliuzeles, kiek išskalbiu, vis ant šviesesnių matosi skalbimo pasėkmės, t.y.kai drabužis būna skalbyklėje susilankstęs, tai ir lieka tokios bjaurios žymės. Ar imanoma jas pašalinti. Kaip spręsti problemą keisti - bliuzeles ar skalbėją blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
visas demes valai su ukisku muilu, tik po to perskalauju minkstikliu, nes muilo kvapas man nelabai patinka smile.gif
Atsakyti