Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėlių dėmės

Beveik visas dėmes išskalbiu ūkišku muilu su tulžimi thumbup.gif įtrinu ir palieku kuriam laikui,tai išima viską thumbup.gif
Atsakyti
aš katik išskalbiau vaikiškus rūbelius su Balis. rinkau specialiai tokius labiau suteptus, su įsisenėjusiom dėmėm. viską dariau pagal rekomendacijas ant butelio, užpylus pradžioj palaikiau 10min, o po to 90laipsnių režimu skalbiau dar įpylus į skalbimo mašiną. rūbeliai nei kiek ne tapo švresni schmoll.gif schmoll.gif o dar ir smarvė kokia doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vanilė* @ 2010 05 07, 07:42)
Beveik visas dėmes išskalbiu ūkišku muilu su tulžimi  thumbup.gif įtrinu ir palieku kuriam laikui,tai išima viską  thumbup.gif

Jis išties puikiai išima dėmes drinks_cheers.gif
Man vienas geriausių atradimų- Ringuvos purškiamas dėmių valiklis su tulžimi. Veikimas toks pat, kaip muilo, tik daug patogiau- papurški, palauki porą minučių ir skalbi įprastai thumbup.gif
Atsakyti
čia šviežias dėmes išima ar ir įsisenėjusias?
Atsakyti
QUOTE(*Vanilė* @ 2010 05 07, 07:42)
Beveik visas dėmes išskalbiu ūkišku muilu su tulžimi  thumbup.gif įtrinu ir palieku kuriam laikui,tai išima viską  thumbup.gif

bigsmile.gif Super patarimas - kazkada ir as naudojau ji, paskui kazkaip pamirsau blush2.gif
reiks nusipirkt - tikrai gera priemone kovai su demem thumbup.gif
Atsakyti
ukiskas muolas balta sijona sugadino.Visas rudomis dememis. Atsargiai merginos Ar yra kuriai taip buve>
Atsakyti
o kaip isvalyti deme nuo tepalo? automobilinio unsure.gif
Atsakyti
Snd issiploviau savo balta bliuskute, kuri buvo jau neatskalbiama nuo rutuliniu dezodorantu ir prakaito su Aquagen TENSO, dabar bandau kitas demes, kaip issiskalbt pasakysiu, net prakaito isisenejus demes man liuksiskai isvale, likau patenkinta;)
Atsakyti
QUOTE(Sankvl @ 2010 06 03, 15:38)
Snd issiploviau savo balta bliuskute, kuri buvo jau neatskalbiama nuo rutuliniu dezodorantu ir prakaito su Aquagen TENSO, dabar bandau kitas demes, kaip issiskalbt pasakysiu, net prakaito isisenejus demes man liuksiskai isvale, likau patenkinta;)

O iš kur jis tas Aquagen TENSO?
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2010 06 03, 23:08)
O iš kur jis tas Aquagen TENSO?

Jis berods ispaniškas, as ji enamams.lt pirkausi, man drauge rekomendavo, bet tikrai neblogas, issivaliau per savaitgali visas savo baltas bliuskutes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sankvl: 06 birželio 2010 - 18:01
Ant tiulinės baltos suknelės radau gelsvą dėmę. Gali būti nuo praėjusios vasaros. Dėmė ant pilvo, Turbūt maisto, sulčių. Ką daryt? Vanišas nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Prezidentė @ 2010 06 25, 22:38)
Ant tiulinės baltos suknelės radau gelsvą dėmę. Gali būti nuo praėjusios vasaros. Dėmė ant pilvo, Turbūt maisto, sulčių. Ką daryt? Vanišas nepadeda.

pabandykite BALIS balikli be chloro ax.gif
Atsakyti